Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

463 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      26
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      129
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      42
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      16
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      361
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      81
    • Beztrofejni debakl
      20
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      9
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      110
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      187

Recommended Posts

2 minutes ago, DameTime said:

🙄 najiskrenija reakcija.

Zamisli da mi igramo kvalifikacije i Sfero neće da pusti Petruševa zbog jebenog KRK? Ni prvi ni poslednji put da se treneri tako iskomuniciraju sa igračem, a nije kao da je Džordana ostavio van rotacije imho.

Ma pusti to sad, kako prezivljavas ovaj 'teror' na Zeksimirom i novi trofej za CZ? :classic_huh:

• Ha-ha 3

Врло коректно суђење уз неколико ситних грешака, одлично навијање без вређања приватних лица док српски Калимеро није пред крај хтео да узме пиштаљку да он мало свира, добра кошарка оба тима у скраћеним ростерима и велика победа Звезде у најузбудљивијем такмичењу које наша кошарка може понудити. ❤️🤍 1/3  ... да не кажем 1/4 👀

• Like 14
  • Thanks 1

6 minutes ago, No name said:

Dajte pišite malo o basketu, radujte se trofeju, pustite Zeljka i patkometriju.

Da mu je lako , pa sigurno da nije, nikom ne bi ni bilo. Ne treba se sad nasladjivati.

Uzeli smo prvi trofej u ovoj godini, 5 u nizu. Kakav je takav je, bolji nemamo.

Momci su Riljali ceo meč, da se ovo dobije.  KKP  ozbiljan meč sa njihove strane. Gruvali su na max, malo im je falilo...slobodno bacanje od pobede. I oni su dali sve od sebe, i treba im čestitati na fer igri i dobrom ponašanju.

E kad smo kod kosarke, ono tvoje da Zvezda pobedjuje samo kad Teo i Luka imaju nula minuta ne vazi za Kup?

• Like 15
  • Ha-ha 4

Cestitke treneru i igracima na trofeju i pobedi. Svaka cast, nije ovo bilo lako nakon svih utakmica koje smo odigrali u poslednjih 10ak dana. Mislim da smo mogli dobiti i bez ove drame i produzetaka, utisak mi je da nije Sfero bas najbolje vodio utakmicu, ali koga briga? Nova sezona, a stare navike. Covek pise istoriju sa osvojenim trofejima i pobedama u derbijima. Ponovo vezujemo 3 pobede u derbijima u 3 razlicita takmicenja. Teo je ove sezone daleko od nivoa iz prosle sezone, ali ovo veceras je odigrao sjajno i povezao nam redove i izmislio poene trojkama kada je trebalo. Uzivajmo Zvezdasi!

• Like 8
  • Love 2
  • Thanks 1

7 minutes ago, DameTime said:

🙄 najiskrenija reakcija.

Zamisli da mi igramo kvalifikacije (odlučujuću utakmicu) i Sfero neće da pusti Petruševa zbog jebenog KRK? Ni prvi ni poslednji put da se treneri tako iskomuniciraju sa igračem, a nije kao da je Džordana ostavio van rotacije imho.

Evo naterala si me sad da guglam. 🙂

Sledeci mec Denmark-Georgia je u petak, 21.02., tek za sest dana. 

Ne nasedaj na alibi price, da je hteo vodio bi ga.

• Like 24
  • Thanks 2
  • Ha-ha 2

Ајзеа Кенан после 0 од 3 за три погађа следеће 4 и буквално нас је вукао у тим моментима, Теодосић сјајна рола, Коди издоминирао на крају и још нешто уз стандардне нормалне грешке које се дешавају на свакој утакмици судије су одсудиле пристојно уз сав притисак са клупе комшија, једноставно имали су победу да је дао оба бацања добили би кер нисмо имали тајмаут промашио је и ко губи има право да се љути. Сваки КРК трофеј има посебну драж за мене. 

• Like 1

2 minutes ago, Cavani said:

Siguran sam da je danski kosarkaski savez toliko mocan da moze ovo da progura bez problema (mozda su im logisticki pomogli ovi iz danskog rukometnog saveza).

• Ha-ha 2

2 minutes ago, Cavani said:

Čak i da igraju ranije. Danska je košarkaška egzotika, reprezentacija bez rezultata i ambicija. Potpuno neprimjereno poređenje sa Petruševim i našom repkom.

• Like 1

9 minutes ago, aleksa7 said:

Врло коректно суђење уз неколико ситних грешака, одлично навијање без вређања приватних лица док српски Калимеро није пред крај хтео да узме пиштаљку да он мало свира, добра кошарка оба тима у скраћеним ростерима и велика победа Звезде у најузбудљивијем такмичењу које наша кошарка може понудити. ❤️🤍 1/3  ... да не кажем 1/4 👀

Budimo realni, bilo je vredjanja i pre pocetka utakmice, ali isto tako je bilo vredjanja i Covica. To trener Obradovic verovatno nije cuo.

• Like 1