Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

466 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      26
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      130
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      109
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      43
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      16
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      361
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      83
    • Beztrofejni debakl
      21
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      10
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      110
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      189

Recommended Posts

Posted
9 minutes ago, Wook said:

Duplo kolo kući, pa "gostovanja" Makabi i Partizan, Asvel kući, Alba u gostima. Ide sve. Mada bi bilo OK i 5:1.

Daj 5 karata! 

• Like 1
Posted
34 minutes ago, Cavani said:

Zalgiris, Bajern i Pariz padaju na tabeli, priroda se obnavlja.

Kad bi ovi prvi mogli da ispadnu iz EL nekako...

• Like 10
  • Thanks 2
  • Ha-ha 2
Posted

Не тако давно расправљали смо се ко игра лошију сезону Давидовац или Гедраитис, критиковати се може свако само ми се обично не умемо зауставити на критици. Велико извињење обојици.

• Like 43
Posted (edited)
1 hour ago, Milko Miller said:

Imali -8 protiv Baskonije posle par minuta, 0-9 protiv Pariza i 0-10 na startu protiv Barselone. 0-15 serija protiv Makabija. I dobili sve utakmice.

I svaki put je kod navijača bilo preterane nervoze. Manje je bitna live tema ovde, ali je u dvorani baš tenzija bila i večeras na početku i protiv Makabija tokom te serije. Valjda će posle ove pobede biti malo više poverenja u tim. 

Večeras je veći broj igrača imao ulogu u pobedi i pohvale zaslužuju svi, a kritike se mogu preskočiti. Mislim da su odnosi u ekipi odlični, meni to ilustruje detalj kad je Nedović u četvrtoj četvrtini čekao da uđe u igru umesto Kenana, Kenan je u tom napadu dao trojku za +10 i sam Nedović je prišao Janisu, a onda krenuo ka klupi, jer je smatrao da Kenan treba da dobije još koji napad kad je vruć.

Pariz je bio malo potcenjen posle serije poraza od strane navijača i medija. Oni su u svakom od tih poraza do same završnice bili na posed ili dva razlike od protivnika.

Edited by TB Told
  • Like 10
Posted

Verujem da mozemo da dobijemo i Fener i Monako . Cvrstom odbranom kao u drugom poluvremenu svaki tim se moze pobediti . 

Ima jos puno da se igra.

• Like 9
Posted
1 minute ago, Papanikolesku said:

Cigani, teška srca, al đuskate ozbiljan basket. Jebi ga. 

Želim vam da ovako nastavite 🤥

Nemoj si taki... evo za nekoliko kola opet ce trebati neko da vam vrati sezonu na pravi put.

• Like 6
  • Ha-ha 6
Posted

Ako je neko stvarno video ovoliki potencijal u trecem centru Olimpijakosa i CSKA, onda svaka cast. A ako je slucajnost, zabole me, prihvatam i to.

• Like 28
Posted

Sad je vreme za ples. Ljudi ja sanjam. Toliko blizu prednosti domaćeg terena u plej-ofu ali ne više ABA lige. E to je iskorak. Puno mi je srce i što imamo karakter. Žao zbog Majka. Sad da se Arena sruši od podrške protiv Fenera i Monaka. Sezona iz snova lajno. Zadovoljština je prisutna.

• Like 15
Posted

-Odbrana od sredine 3 četvrtine čista perverzija!

-Još jedna utakmica gdje protivnika ostavljamo na 70-ak poena. 

-Opet smo loše ušli u utakmicu i morali bi tu praksu da promjenimo.

-Dzoel Bolomboy je surovi dominator!

-Opet jako tanko navijanje.

-Tiago Spliter ozbiljan dingospo i gotivac! 

P.S. I dalje bih bio jako jako zadovoljan da završimo medju 7-8. 

Ne ludujem i ne zanosim se da ćemo biti medju 4. Treba nastaviti biti skroman i smiriti strasti. 

• Like 2
Posted

Red je da se pohvali Sfero. Pljuckao sam dovoljno po njemu 😁 Naravno ne zato sto ga "mrzim" ili sam zeleo da mu vidim ledja, naprotiv. Verujem da mu je trebalo vremena da poslozi sve. Sad se vec naziru uloge a i vodjenje tima izgleda dosta bolje cak i kad ne ide kao danas 

• Like 26