Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

439 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      106
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      110
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      32
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      342
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      5
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      108
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      86
    • Niko!
      177

Recommended Posts

Neverovatno da je Panatinaikos sebi dozvolio da nema adekvatnu zamenu za Lesora. Toliko miliona evra potrosenih za tim, a sad im centarsku liniju cine Yurtseven i ono drvo Atetokumpo. Stvarno neozbiljno od njih, imali su Motlija letos na tacni i nisu ga uzeli. Nikad ozbiljne ekipe od njih.

Monako skinuo gace u Madridu posle prvog poluvremena, cim su videli da ce tesko do pobede odmarali igrace i igrali sa pola gasa. Nikad ozbiljne ekipe od njih. 

• Thanks 1

32 minutes ago, СтелаРоса said:

Neverovatno da je Panatinaikos sebi dozvolio da nema adekvatnu zamenu za Lesora. Toliko miliona evra potrosenih za tim, a sad im centarsku liniju cine Yurtseven i ono drvo Atetokumpo. Stvarno neozbiljno od njih, imali su Motlija letos na tacni i nisu ga uzeli. Nikad ozbiljne ekipe od njih.

Monako skinuo gace u Madridu posle prvog poluvremena, cim su videli da ce tesko do pobede odmarali igrace i igrali sa pola gasa. Nikad ozbiljne ekipe od njih. 

Pored Lesora, Yurtsevena i Atetokumpa da dovede još jednog centra? Lesor najbolji centar El, Yurtseven došao iz nba, pa najbolje da imaju još jednog dobrog igrača na svakoj poziciji. I ovo im je previše. 

Što se tiče Zvezde što pre zaboraviti utakmicu protiv Efesa. Prošla je kako je prošla. Najpre ćemo je zaboraviti pobedom protiv Makabija, skor 1-1 posle duplog kola nije loš. Žao mi je što neću moći prisustvovati zbog slave ali nadam se pobedi. Mada Makabi je izuzetno nezgodan tim, treba prednost tražiti na centarskoj poziciji. Rivero ne igra a i drugi centar se na prošloj utakmici žalio na povredu. Po meni prvi centar Bolomboj a drugi Petrušev. Mitrović malo treba da bude na tribinama po kazni.

• Like 3

Pozivam dežurne kritičare, dokone polemicare, da se strpe ovih nekoliko dana od kritika i žalopojki, već da usmere pozitivnu energiju ka timu ( uključujuci i mene) . Da pomognemo timu da dobije naredne dve utakmice i tako finiširamo polusezonu u EL sa pozitivnim skorom ako dobijemo Makabi ( 9 / 8 )  , i uhvatimo zamajac za nastavak sezone gde ćemo više mečeva odigrati kuci, a onda i sansa za bar top 10. Takodje eventualna pobeda u ponedeljak može da nas vine na prvo mesto u ABA ligi gde se vraćamo iz ponora sa početka sezone. Baš bitne dve utakmice. 

Edited by No name
  • Like 7
  • Thanks 1

1 hour ago, СтелаРоса said:

Najbolje da svaka ekipa ima po 4 centra ranga Lessorta, za svaki slučaj, kao da oni rastu na grani pa samo dođeš i ubereš. Motleya da su potpisali imao bi manju minutažu nego Plavšić kod nas, a kad bi ga izvadili iz zamrzivača naravno da bi odmah kidao DD prosek, tako to obično ide.

• Like 2

Ne mora svaka ekipa imati nekoliko jakih centara, ali prvak Evrope i toliko bogat klub koji je prepun love bi mora. Ne mora Panata imati 4 vrhunska, ali 2 vrhunska mora, ako misli odbraniti titulu prvaka Evrope.

Najbitnije je imati 9 do 10 klasnih košarkaša, dakle to je po 2 na svakoj poziciji, da i kada se ne daj Bože povredi kao nama sada po 3 ili 4 košarkaša odjednom imaš dostojnu zamenu.

Zvezda je srećom dobro izgurala period bez Bolomboja, nema poraz u aba ligi i ostvarila je čak 5 pobeda za nepuna 2 meseca u Evroligi od 11 utakmica, ali rizično je to.

32 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Ne mora svaka ekipa imati nekoliko jakih centara, ali prvak Evrope i toliko bogat klub koji je prepun love bi mora. Ne mora Panata imati 4 vrhunska, ali 2 vrhunska mora, ako misli odbraniti titulu prvaka Evrope.

Najbitnije je imati 9 do 10 klasnih košarkaša, dakle to je po 2 na svakoj poziciji, da i kada se ne daj Bože povredi kao nama sada po 3 ili 4 košarkaša odjednom imaš dostojnu zamenu.

Zvezda je srećom dobro izgurala period bez Bolomboja, nema poraz u aba ligi i ostvarila je čak 5 pobeda za nepuna 2 meseca u Evroligi od 11 utakmica, ali rizično je to.

Osvojili su EL sa Balcerowskim kao backupom, a Yurtseven je značajno bolji igrač od njega. Ne znam šta je problem. Nema ni Denver 2 jaka centra, a ne PAO. Drugo, ne znam zašto se o ovome uopšte piše na temi KKCZ.

• Like 1

1 hour ago, No name said:

Pozivam dežurne kritičare, dokone polemicare, da se strpe ovih nekoliko dana od kritika i žalopojki, već da usmere pozitivnu energiju ka timu ( uključujuci i mene) . Da pomognemo timu da dobije naredne dve utakmice i tako finiširamo polusezonu u EL sa pozitivnim skorom ako dobijemo Makabi ( 9 / 8 )  , i uhvatimo zamajac za nastavak sezone gde ćemo više mečeva odigrati kuci, a onda i sansa za bar top 10. Takodje eventualna pobeda u ponedeljak može da nas vine na prvo mesto u ABA ligi gde se vraćamo iz ponora sa početka sezone. Baš bitne dve utakmice. 

Utakmica sa Makabijem je mnogo bitnija nego ABA derbi.Onaj derbi koji je bio krucijalno bitan smo predali bez borbe,ovaj sto sledi vrlo verovatno nece ni imati takmicarski znacaj,jer cemo tesko do 1 mesta u ABA,a ako ne budemo prvi,svejedno je sa koje cemo pozicije u plej of.Sa druge strane,Makabi je jedan od onih meceva gde smo favoriti,a mi tad najslabije igramo..

Ako Gejbriel ne bude igrao stvarno smo u ogromnoj prednost pod kosem.

Mi sa ovom centarskom linijom imamo bukvalno sve opcije u napadu, od klasicnog rola, preko kratkog otvaranja koje smo forsirali u Istambulu, do popa i napdanja licem.

Oni sa Hordom i Sorkinom ne mogu mnogo, a sve i da Venjan odigra nesto tas je opet na nasoj strani.

Nema tu puno neke narocite pripreme, igraci znaju kako da pomere teziste igre  dole, vec su to radili uspesno ove sezone i nema razloga da to ne ponove.

Bajern smo fantasticno iskaznjavali za njihovu kratkost i sitnost spolja, sad je vreme da napadamo unutra.

Takodje, nisu oni neke narocite atlete ni na bekovskim pozicijama, u nedostatku Dobrica ne bi bilo lose da je Branko spreman za par minuta cestitanja Nove godine Blatu.

Mozemo i ovde da napadnemo Kalinom, nadam se da je onaj njegov potez bio posledica viska energije a ne frustracije njenim manjkom.

Otvara se malo mesta i za Gidru, nadam se da cemo ga konacno malo vise videti, a i udarne igle na beku znaju da su ostale duzne u Turskoj.

Dobar protivnik u dobrom trenutku, oni jesu odmorniji ali mi smo bolja i kvalitetnija ekipa.

Srecno momci!

• Like 7

Imaju oni i gostovanje Dubaiju, tako da je još uvek sve otvoreno u pogledu ABA lige i deluje mi da imamo lakši raspored. Što se tiče EL poslednje 2 utakmice kod kuće smo odigrali veoma zrelo i motivisano, tako da ne vidim razlog da se to ne ponovi i danas.

Jel zna neko da li će Lazić igrati? Flashscore mi izbacuje da je povređen dok za Dobrića ne piše ništa iako mi je logičnije da Kobra propusti utakmicu.

• Like 2

39 minutes ago, Chaos Is Me said:

Osvojili su EL sa Balcerowskim kao backupom, a Yurtseven je značajno bolji igrač od njega. Ne znam šta je problem. Nema ni Denver 2 jaka centra, a ne PAO. Drugo, ne znam zašto se o ovome uopšte piše na temi KKCZ.

Oni su osvojili sa Balcerovskim koji nije ni igrao, osvojili su sa Lesorom, sa LESOROM, medjutim kako sada nemaju Lesora, sada treba Yurtseven da cepa i u Grckoj i u evroligi po 40 minuta, plus Adetokumbo povredjen konstantno...

9 minutes ago, forumko topic said:

Kako teško do prvog mesta u ABA? Imamo pobedu manje od Partizana, igramo protiv njih dva derbija do kraja, oni gostuju Futuri, mi igramo kod kuće sa njima. 

Idu i Dubai, pritom u EL ce imati mnogo tezi raspored sto je indirektno povezano sa Aba ligom jer nije lako da putujes nekom u EL pa onda za dva dana da ides u Podgoricu u Dubai i td... Oni dva meseca nisu mrdnuli iz Bg i delimicno su njihov lep raspored iskoristili. Stim sto je Aba liga realno izgubila svaki integritet jer ti da li je osvojio ili ne, EL igras ako platis i ako uopste dobijes poziv da platis. Poziv za EL dobija onaj koga oni odluce da pozovu a ne ko je osvojio Aba ligu. Aba liga postaje smece od takmicenja, cisto radi sportskog prestiza je kul da budemo ispred Partizana i to je to.

25 minutes ago, liv7 said:

Utakmica sa Makabijem je mnogo bitnija nego ABA derbi.Onaj derbi koji je bio krucijalno bitan smo predali bez borbe,ovaj sto sledi vrlo verovatno nece ni imati takmicarski znacaj,jer cemo tesko do 1 mesta u ABA,a ako ne budemo prvi,svejedno je sa koje cemo pozicije u plej of.Sa druge strane,Makabi je jedan od onih meceva gde smo favoriti,a mi tad najslabije igramo..

Kako to misliš ovaj derbi nam nije značaj i mi smo izgubili prvo mesto u aba ligi??

Naprotiv mi smo trenutno nikada bliži prvom meču, s obzirom da je Partizan u oba takmičenja posebno u toj aba ligi ispucao sve lake mečeve, njima tek sada slede i porazi i preteški mečevi, oni tek treba da gostuju Budućnosti, Dubaiju, za par dana Zvezdi, pa da gostuju Cedeviti, pa da dočekaju Cedevitu, tu im je i meč sa Megom gde redovno gube, pa Igokea itd, bukvalno makar još 2 do 3 meča će izgubiti, posebno jer imaju ogroman broj povreda, bukvalno nas pobeda u derbiju trasira na prvo mesto aba lige, i onda nam treba samo još jedan kiks partizana i da izgubimo u gostima od Partizana manje ubedljivo, nego što smo ih nadam se pobedili sada u ponedeljak i mi smo završili sve što se prvog mesta tiče.

P.S. neko je pitao za Lazića i Dobrića, neće igrati obojica, a ni Teodosić ni Braun, bez 3 povredjena igrača smo večeras, dok je makabi bez sva jedina centra bez Rivera i Gebrijela. Tu smo u ogromnom prednosti, jer sa 4 zdrava potpuno centra igramo, ovo nam je veća prednost nego protiv Olimpijakosa i Bajerna i to treba iskoristiti, ne šutirati trojke nego konstantno reket napadati...

Nama je Partizan opasniji u Evroligi, jer em kao i Efes, Armani i Real imaju svi bolju kos razliku od Zvezde, em Partizan ima i 2 meča kod kuće na startu drugog dela sa Makabijem i Fenerom gde će pobediti verujem na oba meča, a mi u ta 2 kola gostuje Barsi i Baskoniji, pa je realno prvi put da nas Partizan stigne i prestigne 2.januara čak možda već prvi put na tabeli...

Edited by Zvezdaš96
  • Like 1