Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

448 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      111
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      36
    • F4 baby!
      22
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      3
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      351
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      91
    • Niko!
      181

Recommended Posts

2 minutes ago, Sector said:

Pozdrav svima!

Dugo vas pratim pa sam odlučio konačno da i ja doprinesem kvalitetu diskusije! 

Predstavi nam se malo. Kaži šta misliš o rosteru, kako ti se čini Čović na čelu KSS i, najvažnije, šta misliš koji su nam dometi sa Dejanom Davidovcem i kako ti se on uopšte ovako čini?

• Ha-ha 17

14 minutes ago, TheVojkanBencic said:

Pomoc prijatelja,

U petak planiram da dodjem u Bg na produzeni vikend - i u tom duhu decu dodatno da "poguram" ka crveno beloj boji.

Interesuje me gde se mogu kupiti karte za Zvezda Mornar ?

Hvala za info

Prati ticket.rs tamo ces moci online da kupis. Ne kupuj za decu mogu da udju bez karte.

• Like 1

14 minutes ago, NMX said:

Predstavi nam se malo. Kaži šta misliš o rosteru, kako ti se čini Čović na čelu KSS i, najvažnije, šta misliš koji su nam dometi sa Dejanom Davidovcem i kako ti se on uopšte ovako čini?

Ne čačkaj ga, na ivici je da eksplodira, ako barem jednom danas ne napiše Prad... Da ne navučem i ja ban. 😄

1 minute ago, Mile1 said:

Drcelic novi predsednik kkcz

https://www.youtube.com/watch?v=p5zmkm5QCpE

11 minutes ago, NMX said:

Roster mi se sviđa, ima i dubinu i širinu. Naročito smo dobro popunjeni u reketu, baš puno kilograma imamo unutra. Sviđa mi se i forma Luke Mitrovića koji je i ove godine zasluženo go-to guy u reketu.

Da ne bude da hvalim samo unutrašnju liniju, mali Yago u novoj 850k rezoluciji opravdava svaki dinar. Puni koš, razigrava saigrače i zuji u odbrani. Mislim da za sada dobijamo više od njega nego što dobija recimo Olimpijakos od NWG-a za slične novce. 

Gazda vjerujem da će pokrivati dvije funkcije istovremeno, kadar je za to. A i da ne bude tako, vjerujem da će njegov nasljednik nastaviti sa tradicijom domaće osovine, što je već i nagovijestio u medijima. :thumbsup:

Deki je moja mica. Čist primjer kako se krvavim radom mogu napraviti dobre pare.

Jedva čekam da krene EL, očekujem 24-26 pobjeda.

• Love 4
  • Thanks 1
  • Ha-ha 11

Drčelić baš deluje kao kapacitet da samostalno vodi košarkaški klub, a i Čović ako postane predsednik KSS-a će sasvim sigurno iz moralnih razloga raskinuti sve veze sa KKCZ, nema šanse da on bez zvanične funkcije u klubu i dalje bude glavni i oko svega se pita.

• Like 3
  • Thanks 2
  • Ha-ha 17

Ja i da vidim da ode, neću poverovati bez nekog zvaničnog oproštaja, koktela, zakuske, pa ni tad neću moći da verujem. 

Konačno ćemo imati predsednika koji ne zna da priča i koji se sigurno neće mešati u košarkaški deo kluba. Nego, kako navići ovaj naš život bez saopštenja? 

Za mene mi smo već osvojili najznačajniji trofej ove sezone. Slavite ciganijo moja!!! ❤️🎉🥂

• Ha-ha 3

Ovde se priželjkivao, a i najavljivao scenario u kome doktor robotike iz Železnika neće biti čelnik KKCZ, a sada možemo da očekujemo onaj teži deo tranzicije koji će postaviti neugodna pitanja tipa - čije je šta.

Očekivalo se da će novo rukovodstvo startovati već na početku sezone, ali ovo prolongiranje rešenja u KSS dovelo je do toga da doktor faktički započne i ovu sezonu kao naš  predsednik.

I sad kreće stiskavac... Ko je koga doveo na igranku, njega posle i privodi kući.