Besni lala Posted July 28 Share Posted July 28 Biće ovo ok ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted July 28 Share Posted July 28 Vasa na polaganje ide ko da mu je na ledjima Musa, a ne Derrick White Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irski_srbin Posted July 28 Share Posted July 28 Mi u svakom trenutku na terenu moramo da imamo ili Bogdana ili Jokica. Jeste, Bogi igra nešto lošiju utakmicu, ali opet cim neko od ove dvojice izadje i prepusti se drugoj petorci to izgleda užasno i nepovezano. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted July 28 Share Posted July 28 2 minutes ago, Dobar Los Milos said: Barem inat da proradi... Ne može inat da proradi kad se skupe muda Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted July 28 Share Posted July 28 Guduric jedini koji mi ide na zivce 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 28 Share Posted July 28 Crni Gudura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 28 Share Posted July 28 4 minutes ago, L' Imperatore said: Glasom Dragana Bajića: "Kakvi su ovo šutevi?!" Glasom Radosa Bajica: " I tako...." 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted July 28 Share Posted July 28 Kad bi mogao neko da teleportuje Bodirogu, Gurovića i Pedju iz 2002 godine , dobro bi došli ovom timu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 28 Share Posted July 28 Brat Gudurić da batali reprezentaciju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted July 28 Share Posted July 28 Šutiramo katastrofalno. Ali kad vidim ovaj dvojac i petorci Vasa-Gudura sloši mi se. Kakve dve pihtije majko rodjena? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 28 Share Posted July 28 Gudura i Vasa koliko god da su loši bar nešto pokušavaju da urade. Mnogo mi je više zabrinjavajuća nonšalantnost Jokića u većini situacija te nepostojanje kapitena na terenu, koji su nam najbolji igrači. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 28 Share Posted July 28 Ne znam, meni je pomalo ipak bolna spoznaja da nismo u stanju da igramo sa njima. Nisam rekao da dobijemo. Da igramo. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 28 Share Posted July 28 2 minutes ago, Irski_srbin said: Mi u svakom trenutku na terenu moramo da imamo ili Bogdana ili Jokica. Jeste, Bogi igra nešto lošiju utakmicu, ali opet cim neko od ove dvojice izadje i prepusti se drugoj petorci to izgleda užasno i nepovezano. Kariju je ovo trening za naredne mečeve. Moraće ta druga petorka da isporuči nešto na OI inače smo ugasili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 28 Share Posted July 28 Razlika u kvalitetu i jese 20 do 25 razlike tako da je ovo realno. Jos mi sutiramo uzasno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 28 Author Share Posted July 28 Ajde kao da igraju protiv amatera a ne Amera...Pa se cudite sto ne mogu da doprinesu... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted July 28 Share Posted July 28 3 minutes ago, Irski_srbin said: Mi u svakom trenutku na terenu moramo da imamo ili Bogdana ili Jokica. Jeste, Bogi igra nešto lošiju utakmicu, ali opet cim neko od ove dvojice izadje i prepusti se drugoj petorci to izgleda užasno i nepovezano. Današnji kapiten je uspeo da bude gori i od mučenog Gudure.Toliko je danas bio od koristi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobarcina1992 Posted July 28 Share Posted July 28 Guduric najveća prevara od igrača to sam pisao još pre par meseci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 28 Author Share Posted July 28 Kuzmanovicu jebali te faulovi da te.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 28 Share Posted July 28 Just now, Zadnji vezni said: Današnji kapiten je uspeo da bude gori i od mučenog Gudure.Toliko je danas bio od koristi. Ako mogu da zamolim da se energija KKCZ live teme ne preliva na ove topike. Hvala 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted July 28 Share Posted July 28 Dosta smo mekani prema njima. Svega 13 faulova. Oni su napravili 18. Mora to cvrsce i bice tako verujem. Sut je promenljiva stvar, oni su pogadjali svasta a mi nismo. I to je najveca razlika danas. Da smo malo crvsci bili, tukli malo po rukama, bodycheck, ne bi ni oni pogadjali. I Vasa mora vise da pruzi, slabo organizuje napade, kao da je nesto smoren. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 28 Share Posted July 28 Micić veoma dobar danas. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted July 28 Share Posted July 28 White isti onaj pop Gabrijel iz The walking dead kad krene da pravi ove face, samo mu ono vrljavo oko fali. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 28 Share Posted July 28 Kaze zena, Sarenac je dobar samo za Lidl. 1 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 28 Share Posted July 28 (edited) Bogdan se ceo meč nije pojavio...kao da je fasciniran All star ekipom, a čuvaju ga isti igrači kojima je trpao po 20 ppg. Edited July 28 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted July 28 Share Posted July 28 (edited) Cuvali smo Dedu on nam je x faktor za finale Edited July 28 by atmsfr lnČ 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts