ras kass Posted July 31 Share Posted July 31 Ima li jos sansi za neku medalju u borilackim sportovima?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted July 31 Share Posted July 31 Just now, ras kass said: Ima li jos sansi za neku medalju u borilackim sportovima?? Ima Rvanje, Tekvondo, možda Boks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted July 31 Share Posted July 31 (edited) Tek idu tekvondo i rvanje. Rvanje ima baš potencijal i to za dve medalje. Edited July 31 by Мџе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted July 31 Share Posted July 31 (edited) 8 minutes ago, Мџе said: Šta napisa ono Majdov majko mila. Transfer blama. Druže ti si isključivo kriv za poraz i da su te malo oštetili a nisu, nisi smeo sebe da dovedeš u tu situaciju. Možda da podeliš sa ostatkom ljudi na temi kada je već bilo vredno posta ? Edited July 31 by Klotzen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted July 31 Share Posted July 31 Just now, Klotzen said: Možda da podeliš sa ostatkom ljudi na temi kada je već bilo vredno posta ? https://www.b92.net/sport/borilacki-sportovi/dzudo/45046/sokantna-objava-majdova-satanisticki-smecari-seme-im-se-zatrovalo/vest 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 31 Share Posted July 31 Napisao sam post nakon njegovog ispadanja, ali mi je obrisan. Necu da forsiram ako se ne dozvoljava, ali mogu samo da kazem da sam jako zalosna. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 31 Author Share Posted July 31 Ukratko nema ništa od timskig nastupa, sada se on popišao po kolegama i koleginicama iz reprezentacije. I treba da ga suspenduju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted July 31 Share Posted July 31 Darko Miličić čita šta ovaj napisa i neverue 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 31 Share Posted July 31 Je li realno bre sta je izjavio? Dobro prosecni Srbin ce da mu da podrsku jer ide protiv zlog Zapada! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 31 Share Posted July 31 Ne znam, Darkelja mi ima vise smeka. 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted July 31 Share Posted July 31 Nije ni čudo da ovakav lik puca pod pritiskom 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Utopista Posted July 31 Share Posted July 31 Mene su već napušili na Fejsbuku jer sam se usudio da kritikujem andjela koji se bori protiv zlih satanista za zapada. I što je najinteresantnije uglavnom su me napale babe i dede... 🤣 Ko ne veruje ili ga interesuje koliko smo bolestan narod neka na Fejsbuku udje u Mondo i pogleda komentare... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted July 31 Share Posted July 31 Kada izgubiš, satanisti. Kada uzmeš medalju, lepo je biti deo olimpijade. 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 31 Share Posted July 31 Molim moderaciju da ne popizdi na mene... Pa pička ti materina mlohava, jedan kršten napad nisi napravio, dobio si dva shido-a na neaktivnost a treći jer si lomio prste protivniku u hvatu, džudo puristi iz Japana bi ti za ovo naklapanje crni pojas skinuli, ćuti i pokri se ušima, bedo ljudska, sramota si za kimono i pojas koji nosiš. Seppuku da uradiš ne bi te opralo. Pokojni Radomir Kovačević bi ti za ovo kičmu polomio. Otkazati timsko i skloniti budalu što dalje od normalnih ljudi. Žali Bože ostale džudoke koje su se borili časno i pošteno. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted July 31 Share Posted July 31 Kad bolje razmislim, bolje da je ovaj kolac ispao na početku, nego da je uzeo medalju, pa da nas bude blam kretena kad se pojavi na balkonu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 31 Author Share Posted July 31 2 minutes ago, Stiletto said: Otkazati timsko Otkazaće oni nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 31 Share Posted July 31 Neka otkazu. Imace sta prosecni Srbin da kuka kako nas zli zapad tlaci.Nikako da pogledaju u sebe! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 31 Share Posted July 31 Kreće Abasov. Britanac je em 13cm viši em levoruk. Ali Abasov je nesumnjivo bolji. "Samo" to treba dokazati u ringu. Ne razumem taktiku Abasova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 31 Share Posted July 31 24 minutes ago, McLeod said: Ne znam, Darkelja mi ima vise smeka. Brat Darkelja je bio konkretan u kritici, ova budala je oplela po pola sveta. Retard. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted July 31 Share Posted July 31 Boks na OI je potpuna papazjanija. Ne kontam na koju foru je Britanac dobio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 31 Share Posted July 31 Ovo je vec sramota velika. Dokle... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted July 31 Share Posted July 31 Ne razumem se ič u ovo, jel Denda lupeta po običaju ili je Abasov stvarno oštećen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted July 31 Share Posted July 31 Just now, Smrtokapa said: Ne razumem se ič u ovo, jel Denda lupeta po običaju ili je Abasov stvarno oštećen? Oštećen Abasov 1/1. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted July 31 Share Posted July 31 Just now, Polivalentni Stevica said: Oštećen Abasov 1/1. Pitam između ostalog i zbog toga što je prema reakciji Britanca na kraju treće runde izgledalo da je vrlo zadovoljan kako je odradio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 31 Share Posted July 31 Egal borba, mogla je da prevali na bilo koju stranu, po sudijama prevalilo na Britanca. Jebem ti boksera koji ne napada. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts