Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
  On 7/31/2024 at 6:10 PM, Мџе said:

Šta napisa ono Majdov majko mila. Transfer blama. Druže ti si isključivo kriv za poraz i da su te malo oštetili a nisu, nisi smeo sebe da dovedeš u tu situaciju.

Expand  

Možda da podeliš sa ostatkom ljudi na temi kada je već bilo vredno posta ?

Edited by Klotzen
Posted

Mene su već napušili na Fejsbuku jer sam se usudio da kritikujem andjela koji se bori protiv zlih satanista za zapada.   I što je najinteresantnije uglavnom su me napale babe i dede... 🤣

Ko ne veruje ili ga interesuje koliko smo bolestan narod neka na Fejsbuku udje u Mondo i pogleda komentare...

• Like 3
Posted

Molim moderaciju da ne popizdi na mene...

Pa pička ti materina mlohava, jedan kršten napad nisi napravio, dobio si dva shido-a na neaktivnost a treći jer si lomio prste protivniku u hvatu, džudo puristi iz Japana bi ti za ovo naklapanje crni pojas skinuli, ćuti i pokri se ušima, bedo ljudska, sramota si za kimono i pojas koji nosiš. Seppuku da uradiš ne bi te opralo. Pokojni Radomir Kovačević bi ti za ovo kičmu polomio.

Otkazati timsko i skloniti budalu što dalje od normalnih ljudi. Žali Bože ostale džudoke koje su se borili časno i pošteno.

• Like 6
  • Thanks 1
Posted

Kad bolje razmislim, bolje da je ovaj kolac ispao na početku, nego da je uzeo medalju, pa da nas bude blam kretena kad se pojavi na balkonu.

• Like 1
Posted

Kreće Abasov. Britanac je em 13cm viši em levoruk. Ali Abasov je nesumnjivo bolji. "Samo" to treba dokazati u ringu.

Ne razumem taktiku Abasova.