Dracarys Posted July 26 Share Posted July 26 Just now, Don Dusko said: Ja bas hteo ovde da pitam da li @delgado i @Dracarys iscekuju idola. Samo se zbog njega i prati otvaranje. Najveće ime na ovim OI. Njegovo poslednje nastupanje i njegovo držanje barjaka označava The End nacionalnom dresu. Tako da bi bilo fino da se oprosti sa zlatom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted July 26 Share Posted July 26 Paris mon amour 🥰 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted July 26 Share Posted July 26 Marsirala, marsirala kralja Jamesa garda 1 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted July 26 Share Posted July 26 Ja mislim da bi bilo bolje da je trajalo pola sata kraće, bilo je previše trenutaka kada se ništa nije dešavalo + da se izbaci onaj deo kad su puštali treš dance hitove iz 90ih 2000ih. Sami segmenti su mi generalno apsolutno svi bili dobri. Francuska revolucija (Gojira+opera+odrubljene glave) i ceo deo sa nošenjem baklji i krajem sa Selin Dion su dva najbolja dela bila. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 26 Share Posted July 26 11 minutes ago, Beonegro said: Divan program, sacmo večerali jedno pečeno novorođenče i odosmo se pomoliti sejtenu prije nego što Beonegrica opaše strap on Nakon morskih plodova i palačinjaka s orasima... 2 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 26 Share Posted July 26 12 minutes ago, Nicklord said: Ja mislim da bi bilo bolje da je trajalo pola sata kraće, bilo je previše trenutaka kada se ništa nije dešavalo + da se izbaci onaj deo kad su puštali treš dance hitove iz 90ih 2000ih. Sami segmenti su mi generalno apsolutno svi bili dobri. Francuska revolucija (Gojira+opera+odrubljene glave) i ceo deo sa nošenjem baklji i krajem sa Selin Dion su dva najbolja dela bila. A brt nemoj tako pa taj tres dens je neizostavan deo pariske historije i odjek jednog vremena. Prosto nije moglo bez Gete, Sinklera, Daft Panka, Stardusta i Spilera. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 26 Share Posted July 26 28 minutes ago, Nicklord said: Ja mislim da bi bilo bolje da je trajalo pola sata kraće, bilo je previše trenutaka kada se ništa nije dešavalo + da se izbaci onaj deo kad su puštali treš dance hitove iz 90ih 2000ih. Sami segmenti su mi generalno apsolutno svi bili dobri. Francuska revolucija (Gojira+opera+odrubljene glave) i ceo deo sa nošenjem baklji i krajem sa Selin Dion su dva najbolja dela bila. Tih pola sata je baklja išla od Tornja do mesta paljenja. Ali je meni bilo ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 26 Share Posted July 26 Ispala mi prangija od rije kad sam bežo, Ostadoh bez municije, izrokaše mi Pežo, Orgijanje na žurci sa Malović Snežom, Sličica me topi, slab sa ravnotežom 1 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted July 27 Share Posted July 27 9 hours ago, Beonegro said: Divan program, sacmo večerali jedno pečeno novorođenče i odosmo se pomoliti sejtenu prije nego što Beonegrica opaše strap on Quote Spoiler "Krk u bulju, kroz najlon kosulju... Nit sa sodu, nit s kiselu vodu." 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 27 Share Posted July 27 9 hours ago, Beonegro said: Divan program, sacmo večerali jedno pečeno novorođenče i odosmo se pomoliti sejtenu prije nego što Beonegrica opaše strap on Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted July 27 Share Posted July 27 2 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 27 Share Posted July 27 Da ne zaboravim, ovo je bio heads up (ha ha) Lebronu kako u Francuskoj prolaze kraljevi i kraljice: 1 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 27 Share Posted July 27 Stižu lepe slike iz Pariza. Argentinski rukometaš zaprosio svoju devojku juče na otvaranju OI. 😊 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted July 27 Share Posted July 27 10 hours ago, Prijatelj Mitar said: A brt nemoj tako pa taj tres dens je neizostavan deo pariske historije i odjek jednog vremena. Prosto nije moglo bez Gete, Sinklera, Daft Panka, Stardusta i Spilera. Francuzi i muzika: 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 27 Share Posted July 27 Pa nisam znala da će otvaranje baš tako da zdrma dobar komad sveta, ja sam bukvalno uživala u svakoj sekvenci. Ali nisam prepoznala tajnu večeru koja je odmah proglašena sodomom i gomorom i sličnim glupostima, konstatacijom da je to "uradio gej Jevrej koji se ruga hrišćanima" i šta sve još nisam pročitala. Francuzima još veći rispekt. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 11 Author Share Posted August 11 Da vidimo šta su pripremili za večeras 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 11 Author Share Posted August 11 Dođe čovek i ugasi plamen 😪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 11 Share Posted August 11 (edited) Ovo zatvaranje već ima smisla. Lepo i smerno. Edited August 11 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 11 Author Share Posted August 11 Barjaktari su nam kao lutke 😍. Zasluženo. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted August 11 Share Posted August 11 22 minutes ago, Čočo said: Ovo zatvaranje već ima smisla. Lepo i smerno. Dodadno, zapravo Ali hajd da sačekamo ove obavezne delove da prođu, čula sam da nastupaju RHCP u američkom delu, ja nisam fan, ali.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 11 Share Posted August 11 Uvek me oduševe šareni Afrikanci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 11 Share Posted August 11 Spektakl od zatvaranja! 😍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 11 Share Posted August 11 RHCP jos nije bio? (gledao sam fudbal) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted August 11 Share Posted August 11 Čist sotonizam Like Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted August 11 Share Posted August 11 Meni je ovo nekako standardno. O ovome niko neće pričati za par dana. Otvaranje je bilo spektakularno jer je ceo svet ili hvalio ili kudio isto. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts