Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja mislim da bi bilo bolje da je trajalo pola sata kraće, bilo je previše trenutaka kada se ništa nije dešavalo + da se izbaci onaj deo kad su puštali treš dance hitove iz 90ih 2000ih. Sami segmenti su mi generalno apsolutno svi bili dobri.

Francuska revolucija (Gojira+opera+odrubljene glave) i ceo deo sa nošenjem baklji i krajem sa Selin Dion su dva najbolja dela bila.

• Like 6
Posted
  On 7/26/2024 at 10:22 PM, Nicklord said:

Ja mislim da bi bilo bolje da je trajalo pola sata kraće, bilo je previše trenutaka kada se ništa nije dešavalo + da se izbaci onaj deo kad su puštali treš dance hitove iz 90ih 2000ih. Sami segmenti su mi generalno apsolutno svi bili dobri.

Francuska revolucija (Gojira+opera+odrubljene glave) i ceo deo sa nošenjem baklji i krajem sa Selin Dion su dva najbolja dela bila.

Expand  

A brt nemoj tako pa taj tres dens je neizostavan deo pariske historije i odjek jednog vremena. Prosto nije moglo bez Gete, Sinklera, Daft Panka, Stardusta i Spilera. 

• Like 4
Posted
  On 7/26/2024 at 10:22 PM, Nicklord said:

Expand  

Tih pola sata je baklja išla od Tornja do mesta paljenja.

Ali je meni bilo ok.

Posted
  On 7/26/2024 at 10:10 PM, Beonegro said:

Divan program, sacmo večerali jedno pečeno novorođenče i odosmo se pomoliti sejtenu prije nego što Beonegrica opaše strap on

Expand  
  Reveal hidden contents

Expand  

• WOW 1
Posted

Pa nisam znala da će otvaranje baš tako da zdrma dobar komad sveta, ja sam bukvalno uživala u svakoj sekvenci.

Ali nisam prepoznala tajnu večeru koja je odmah proglašena sodomom i gomorom i sličnim glupostima, konstatacijom da je to "uradio gej Jevrej koji se ruga hrišćanima" i šta sve još nisam pročitala.

Francuzima još veći rispekt.

• Like 4
  • Don Juan changed the title to Ceremonije svečanog otvaranja i zatvaranja
  • Don Juan locked this topic
Posted
  On 8/11/2024 at 7:11 PM, Čočo said:

Ovo zatvaranje već ima smisla. Lepo i smerno. 

Expand  

Dodadno, zapravo :s_d:

Ali hajd da sačekamo ove obavezne delove da prođu, čula sam da nastupaju RHCP u američkom delu, ja nisam fan, ali..

:classic_biggrin:

Posted

Meni je ovo nekako standardno. O ovome niko neće pričati za par dana. Otvaranje je bilo spektakularno jer je ceo svet ili hvalio ili kudio isto.

• Like 2
  • Love 1