Barkley#34 Posted August 8 Share Posted August 8 Nemačka ti daje garancije za finale. 3 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 8 Share Posted August 8 5 minutes ago, KockoOblo said: Noćas sam sanjao da sa burazom gledam utakmicu i da pijemo litijum. Tumačenja, mišljenja? Da mnogo slusas Acu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted August 8 Share Posted August 8 8 minutes ago, KockoOblo said: Noćas sam sanjao da sa burazom gledam utakmicu i da pijemo litijum. Tumačenja, mišljenja? Živis u Braće Jerković? 😄 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted August 8 Share Posted August 8 11 minutes ago, KockoOblo said: Noćas sam sanjao da sa burazom gledam utakmicu i da pijemo litijum. Tumačenja, mišljenja? Sanjao si sledeće OI 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 8 Share Posted August 8 (edited) 19 minutes ago, KockoOblo said: Noćas sam sanjao da sa burazom gledam utakmicu i da pijemo litijum. Tumačenja, mišljenja? U Mar de Plata na tebe čeka dvadesetogodišnja naslednica najveće argentinske mesne industrije, poslednji izdanak slavne porodice porijeklom iz Bavarske. Edited August 8 by Beonegro 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted August 8 Share Posted August 8 Objektivno – sanse nemamo, uci cemo spustenih gaca i sve snage ce biti usmerene ka bronzi. Subjektivno – ne treba mastati da Amere mozemo spustiti ispod 100tke. Oni su ofanzivna masina. Ne treba mastati o tome da cemo ih prebiti. Oni su fizicki prejaki. Protiv njih sanse imamo samo sa hirurskom preciznoscu u napadu, pracenom dobrom i preciznom realizacijom. Kontrolisana kosarka, dugi napadi, sigurni pasovi, trazenje prave prilike, dobra defanzivna tranzicija i da ne padamo u ocaj ako ludacki krenu da trpaju. I bez lozenja, hladno kao led. Lozenje im pritiska neku losu kombinaciju tastera koju ne zelimo da vidimo. Znaci jedan Bjelica-like nastup je ono sto bih ja najvise voleo da gledam danas i mislim da samo u tom slucaju imamo vise od par promila za pobedu. A u skrivenim dubinama moga bica se mislim – Aleeeeeksaaaaaaaa, za carapu ga api! Kobro, grizi, grizi, grizi! Gudura finta suta, pa neka lete, pa opet, pa onda samo dno mrezice! Vaso samo bockaj, kao pravi Hornet! Nas je Filip jaci od Embida, nek kreten samo rida! Bogi, za svaki put kad su te preskocili za 3pt contest po 3 trojke, sa svaki put kada su te gurali u drugi plan po jedna poludistanca! Jokicu, samo ono tvoje, nista vise ne moras. Ustvari, samo jos jedna sitnica, budi vodja!. Ostali – u meso, u kost, da im bude neprijatno, udri, napravi 5 faulova! 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted August 8 Share Posted August 8 Subjektivno - 102:101, Micić Vasa trojka sa zvukom sirene. Cela, nacija, reprezentacija, Lebrone, dodji nam na jaja! Objektivno - 89:103 posle dobijene četvrte četvrtine. Osveta Nemcima u borbi za bronzu za poraz prošle godine u finalu SP. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted August 8 Share Posted August 8 (edited) 4 minutes ago, Dzistrou said: Objektivno - 103:89 posle dobijene četvrte četvrtine. Osveta Nemcima u borbi za zlato za poraz prošle godine u finalu SP. . Edited August 8 by Урош19 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 8 Share Posted August 8 Kakva je situacija sa Jovicem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 8 Share Posted August 8 (edited) Upravo smo na delu videli staru poslovicu da je tesko dobiti jedan tim dva puta na istom turniru. Salu na stranu, sanse nam jesu mizerne, ali mozemo da odigramo bolje negu u prvom mecu, pa da vidimo za sta ce to biti dovoljno. Malo da smanjimo losu komunikaciju od lopte iz prvog meca, to je bio mozda i najveci problem u odbrani. Probacu da uzivam u utakmici jer je ovo mec za uzivanje, polufinale OI protiv pravog drim ima sa nekim od najbojih igraca u istoriji kosarke. Ne znam koliko je to moguce, ali i momci bi trebalo da uzivaju. Ovo se igra verovatno jednom u zivotu. Ali isto tako treba da poginu, igraju bez respekta i nateraju ih da se pomuce za svaki kos. Edited August 8 by Del Piero 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted August 8 Share Posted August 8 Zna li se sta za Jovica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 8 Share Posted August 8 2 minutes ago, PorodicneVrijednosti said: Zna li se sta za Jovica? Bice u timu, ocekuje se da zaigra. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 8 Share Posted August 8 Imamo sanse i protiv protivnika za zlato, i protiv onog za bronzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 8 Share Posted August 8 Nervira me i sto im se uvek dize na nas pa nadju uvek extra-gear 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted August 8 Share Posted August 8 Mislim da bi lakše sa Francuzima, pa je bolje da pobedimo večeras. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 8 Share Posted August 8 1 minute ago, SteveFrancis#3 said: Nervira me i sto im se uvek dize na nas pa nadju uvek extra-gear Faktor Jokic. Lik ih izludjuje. Nocne more imaju Lebron i AD od njega. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 8 Share Posted August 8 (edited) 5 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Faktor Jokic. Lik ih izludjuje. Nocne more imaju Lebron i AD od njega. Poslati ga onda nazad za Sombor. Kocijom. I jos nesto da izjavim za dnevnik - ako se ona picka Durant opet bude izivljavala na nama, a ne donese titulu u pustinju, vijacu ga do kraja sveta ako treba... Edited August 8 by SteveFrancis#3 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 8 Share Posted August 8 Ja kada sam moje drage dame zvao na kafu i princes krofne, ruke mi se ovako nisu kvasile. Morao sam u po Marakane zvucnjak da iznesem i pustim muziku da moje cupkanje nogama ima neki smisao. Kesa duvana sa leve, po gajbe sa desne strane - ja sam spreman, bre! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 8 Share Posted August 8 10 minutes ago, uncletima said: Ja kada sam moje drage dame zvao na kafu i princes krofne, ruke mi se ovako nisu kvasile. Morao sam u po Marakane zvucnjak da iznesem i pustim muziku da moje cupkanje nogama ima neki smisao. Kesa duvana sa leve, po gajbe sa desne strane - ja sam spreman, bre! Pozdravlja Vas gospođa Hadži Kari Pešić! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 8 Share Posted August 8 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted August 8 Share Posted August 8 Imam leptiriće u stomaku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 8 Author Share Posted August 8 Imam baš dobar osećaj. Prošle godine me nije prevario pa verujem da neće ni sad. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 8 Share Posted August 8 Ajde srecno momci! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 8 Share Posted August 8 1 hour ago, suptil said: Kakva je situacija sa Jovicem? 51 minutes ago, PorodicneVrijednosti said: Zna li se sta za Jovica? Evo na PTC njegove sestre izjavljuju da je spreman. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted August 8 Share Posted August 8 Ono doba veceri kad mi postaje verovatno da Kobra i Avram zgaze Edvardsa i Karija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts