Budžak Posted August 8 Share Posted August 8 33 minutes ago, McLeod said: Sve sto sutnu ulazi, cak i igraci poput Holideja koji nije elitni suter za NBA standarde. Niko ih nije pritisnuo i protivnici osim nas potpuno nedorasli. Zato mislim da nije zabluda, jer tek treba da vidimo kako reaguju na tvrdo. Zelim da vidim egal u trecoj i Dzejmsov ego trip kako ulazi na scenu. Ako se dogegamo dotle, apsolutno imamo sanse. Verovatno necemo, ali opet. U Riju sam znao da nemamo promil sanse. Sada znam da smo blizi nego tad, pa neka to bude za nokat, blizi smo. kako tako, u mili sekundi oprečne misli... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted August 8 Share Posted August 8 (edited) Samo ću reći +6 Spoiler Počeo sam se neosnovano ložiti čim sam se probudio i nema ništa lepše od toga Edited August 8 by Урош19 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted August 8 Share Posted August 8 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 8 Share Posted August 8 Kratko ću. 🍀❤️💪 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 8 Share Posted August 8 (edited) Nemojte propustiti da odgledate ovu analizu tekme sa klokanima. Ne može objektivnije. Edited August 8 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 8 Share Posted August 8 Trebaju nam sad vudu magije svih boja, pa i komsijske... A sto se tice ovekivanja... mi cemo dobiti taj mec! 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 8 Share Posted August 8 1 minute ago, Kooineeperk said: Trebaju nam sad vudu magije svih boja, pa i komsijske... A sto se tice ovekivanja... mi cemo dobiti taj mec! 😄 4 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted August 8 Share Posted August 8 57 minutes ago, McLeod said: Sve sto sutnu ulazi, cak i igraci poput Holideja koji nije elitni suter za NBA standarde. Jrue je odličan šuter, elitan prošle sezone. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted August 8 Share Posted August 8 Već sam u glavi izvrteo sve moguće scenarije za večerašnju utakmicu tako da me ništa neće iznenaditi i u miru i spokoju dočekujem 21h. Spoiler 2 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted August 8 Share Posted August 8 Meni je protiv AUS bio neviđeni stres gledanje utakmice, ovo večeras aposlutno ne. Ne očekujem skidanje gaća, ali ni neko čudo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 8 Share Posted August 8 20 minutes ago, stefan81888 said: Jrue je odličan šuter, elitan prošle sezone. Odlican jeste, elitan nije. Ako bi se hipoteticki desilo da se igra napad za pobedu, ako bi i bio na parketu, sluzio bi da izvede loptu ispod kosa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted August 8 Share Posted August 8 Нека дух Милана Гуровића уђе у Марка Гудурића вечерас, својим приступом на овим играма је заслужио да му се то врати једном добром шутерском партијом. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 8 Author Share Posted August 8 52 minutes ago, Grunf said: Naježila sam se. Momci će večeras odigrati utakmicu koju ćemo prepričavati deci i unucima. 💙 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted August 8 Share Posted August 8 Dva razlike za Amere dve sekunde pre kraja, izvodimo loptu sa strane. Ameri se polome da onemoguće Jokiću i Bogdanu da prime loptu i zaboravljaju Guduru koji je sam u korneru... 1 5 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted August 8 Share Posted August 8 3 minutes ago, Smrtokapa said: Dva razlike za Amere dve sekunde pre kraja, izvodimo loptu sa strane. Ameri se polome da onemoguće Jokiću i Bogdanu da prime loptu i zaboravljaju Guduru Davidovca koji je sam u korneru... Popravio sam ti ovo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted August 8 Share Posted August 8 4 minutes ago, Smrtokapa said: Dva razlike za Amere dve sekunde pre kraja, izvodimo loptu sa strane. Ameri se polome da onemoguće Jokiću i Bogdanu da prime loptu i zaboravljaju Guduru koji je sam u korneru... Ima vremena i za fintu. Taman. 1 3 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted August 8 Share Posted August 8 Jedno je sigurno,trezan neću dočekati utakmicu. Mnogo emotivno doživljavam utakmice naših košarkaša. Pa čak i u ovoj,gde realno 99% nemamo šanse da dobijemo,ali dok ima taj jedan promil,imam veru da možemo dobiti. Ne bi bio prvi put da David pobedi Golijata,nek se to i večeras desi. Ajmo Srbija!💙 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted August 8 Share Posted August 8 2 minutes ago, Clash said: Popravio sam ti ovo. Niko nije obratio pažnju na čoveka za koga su mislili da je ekonom. 1 1 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted August 8 Share Posted August 8 3 minutes ago, Smrtokapa said: Dva razlike za Amere dve sekunde pre kraja, izvodimo loptu sa strane. Ameri se polome da onemoguće Jokiću i Bogdanu da prime loptu i zaboravljaju Guduru koji je sam u korneru... tri tackice na kraju ostavljaju utisak da je ishod ovog suta vrlo neizvestan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 8 Share Posted August 8 Nemamo nikakve sanse. Ugazice nas kao sugavu buvu, necemo znati esmo posli esmo dosli. 74 razlike za USA. 3 9 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 8 Share Posted August 8 Da pobijedimo pa da Gudura flexuje ispred Lebrona. Mogao bi AD da iskulira vcrs, neka ga na klupu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted August 8 Share Posted August 8 30 minutes ago, McLeod said: Odlican jeste, elitan nije. Ako bi se hipoteticki desilo da se igra napad za pobedu, ako bi i bio na parketu, sluzio bi da izvede loptu ispod kosa. 42.9% u regularnoj sezoni na 4.7 pokušaja u reguralnoj sezoni. 40.2% u plejofu na 4.6 pokušaja. 66% iz kornera u reguralnoj sezoni. A to je NBA trojka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 8 Share Posted August 8 12 minutes ago, Polivalentni Stevica said: Jedno je sigurno,trezan neću dočekati utakmicu. Mnogo emotivno doživljavam utakmice naših košarkaša. Pa čak i u ovoj,gde realno 99% nemamo šanse da dobijemo,ali dok ima taj jedan promil,imam veru da možemo dobiti. Ne bi bio prvi put da David pobedi Golijata,nek se to i večeras desi. Ajmo Srbija!💙 Jedan promil sreće ili alkohola? 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 8 Share Posted August 8 1 minute ago, stefan81888 said: 42.9% u regularnoj sezoni na 4.7 pokušaja u reguralnoj sezoni. 40.2% u plejofu na 4.6 pokušaja. 66% iz kornera u reguralnoj sezoni. A to je NBA trojka. Nadam se da ce i oni tako gledati i dati njemu da sutira a ne Kariju ili Durentu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 8 Author Share Posted August 8 18 minutes ago, Smrtokapa said: Niko nije obratio pažnju na čoveka za koga su mislili da je ekonom. Kari 6. igrač staje u blok, niko ga ne vidi 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts