VISOKOLETAC Posted June 17 Share Posted June 17 2 minutes ago, Marvin said: Dobro nam došao dečko! Btw, lepo bi bilo da imamo tri bivša kapitena na jednom mestu (on, Luča, Žo) Lucic tesko, a ja iskreno mislim da je i Lovernj dogovoren. Nista info, ali mi je logicno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted June 17 Share Posted June 17 Ma kakav Lovernj… mislim da nema sansi… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted June 17 Share Posted June 17 U komšije, baš ste hot! 😄 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 17 Share Posted June 17 Baš je lepo urađena ova najava za Vanju 🙌 Collab sa EL, znači igrate :)) 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted June 17 Share Posted June 17 Bravo,bravo, bravo! I opet. Dobro nam došao Vanja najmlađi kapitenu KK Partizana. Odabran još od onog koji je znao da bira! U međuvremenu odraslo dete i odličan igrač! Bravo bravo bravo! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted June 17 Share Posted June 17 Od mene medaljon za Vanju. Ne samo sto je protiv bolesnog vodje, vec i sto je odlican igrac i covek. Nek mu je dobro zdravlje i sva sreca. 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted June 17 Share Posted June 17 Hvatam se za slamke, ali smo pre (sada vec) dve sezone kao prvo pojacanje tog leta imali domaceg povratnika (DA33) i sezona je bila sjajna 😊😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 17 Share Posted June 17 Komsije, cestitke na Vanji! Bice bitan element u novom timu, nemam sumnje u to. Samo neka ga zdravlje posluzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted June 17 Share Posted June 17 Otisao kapiten, dosao drugi 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted June 17 Share Posted June 17 Jel Panter zvanicno otisao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted June 17 Share Posted June 17 Ne moze valjda do 30.06 bar mislim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted June 17 Share Posted June 17 Jedno razmišljanje. S obzirom da se vratio Vanja koji kroz celu košarkašku karijeru nosi broj 9. a da je taj broj do sada nosio Smailagić, da li je možda Alen bivši?! 🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted June 17 Share Posted June 17 Ja napisah… da nijedan igrac nije siguran tj ne postoji nijedan za kojeg ce Zeljko reci ne moze da ide Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 17 Share Posted June 17 1 hour ago, Barkley#34 said: Niti Proglas znači većinskoj Srbiji niti Vanja. Tako da su svi tamo gde treba da budu. Dobrodošao, Vanja. Ja to probao ocu da objasnim...on razočaran nakon pobede Vučića jer on ne zna nikog ko glasa za njega. Ja mu kaže, "Ćale, to je tvoj bubble, ti se krećeš među sličnima, Vučića tvoj bubble ne zanima jer je to možda 5% ljudi". Nisam siguran da mi je poverovao da on nije ciljna grupa kampanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 17 Share Posted June 17 Dobrodosao, Vanja, ako nista drugo - bice gomila njih koji ce ici u banju pokusavajuci da ti budu kumovi/kume (da se rodno ravnopravno izrazim ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted June 17 Share Posted June 17 Marka javlja da nas je Super Mario odbio za 8/3 ugovor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted June 17 Share Posted June 17 Spisak zelja: Moneke, Makoundou, James 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted June 17 Share Posted June 17 12 minutes ago, Davai Davai said: James Ja ne razumem, a to se desava i kod nas na topiku, da se priziva neko ko je pre par dana produzio sa Monakom. Mada si rekao da je to zelja 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted June 17 Share Posted June 17 Mislio je na Lebrona očito. 🙄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted June 17 Share Posted June 17 Jedan je James Nunally 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted June 17 Author Share Posted June 17 To je bar lako, draftujemo Bronija i eto i tate za male pare Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmulinho Posted June 17 Share Posted June 17 1 hour ago, MC Thunder 2 said: Marka javlja da nas je Super Mario odbio za 8/3 ugovor. Masala, sta li je negde drugde onda dobio Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted June 17 Share Posted June 17 4 minutes ago, elmulinho said: Masala, sta li je negde drugde onda dobio Mozda se zeznuo i mislio da je to 3 miliona za 8 godina 🙂 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 17 Share Posted June 17 Od Reala moze lagano 12/3 da dobije. Ili koliko god treba, ako stvarno hoce da ga produze. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted June 17 Share Posted June 17 Nista od Aranitovica 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts