jedibojan Posted June 12 Share Posted June 12 Znaci nama prakticno fale jos 4 igraca. Mozda 5. 1) ?, Jaleen, Lekic, Drezgic 2) Punter, ? 2/3) Vanja 3) Pony, Trifa 4) ?, Smajli 4/5) Bruno 5) ?, Balsa, Dimitrijevic Eventualno dodati Cancara ili Pokua ako se ukaze prilika, kao petog Link to comment Share on other sites More sharing options...
zemljoradnik Posted June 12 Share Posted June 12 Lakić, a ne Lekić. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted June 12 Share Posted June 12 Just now, zemljoradnik said: Lakić, a ne Lekić. Jos se upoznajemo 🙂 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinnerman Posted June 12 Share Posted June 12 Zaista mi niste jasni. Eno tamo po tviterima neki hrvati pišu za Hezonju da ga potpisujete, a tema jedva 14 strana. Kod nas bi sve izgorelo, ne bi ostao kamen na kamenu. Nama temu zaključalo, a ništa se ne dešava, još malo 200ta strana. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 12 Share Posted June 12 Just now, Sinnerman said: Zaista mi niste jasni. Eno tamo po tviterima neki hrvati pišu za Hezonju da ga potpisujete, a tema jedva 14 strana. Kod nas bi sve izgorelo, ne bi ostao kamen na kamenu. Nama temu zaključalo, a ništa se ne dešava, još malo 200ta strana. Sta ces - mi smo gospoda. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 12 Share Posted June 12 16 minutes ago, Sinnerman said: Zaista mi niste jasni. Eno tamo po tviterima neki hrvati pišu za Hezonju da ga potpisujete, a tema jedva 14 strana. Kod nas bi sve izgorelo, ne bi ostao kamen na kamenu. Nama temu zaključalo, a ništa se ne dešava, još malo 200ta strana. Nismo isti. 1 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted June 12 Author Share Posted June 12 Dok ne potpise zvanicno, grobari su u fazonu: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmulinho Posted June 12 Share Posted June 12 (edited) Braco, dozivljavamo torturu na nasoj temi, ima li sta kod vas, je l' Hezonja gotov? Edited June 12 by elmulinho 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted June 12 Share Posted June 12 1 hour ago, jedibojan said: Znaci nama prakticno fale jos 4 igraca. Mozda 5. 1) ?, Jaleen, Lekic, Drezgic 2) Punter, ? 2/3) Vanja 3) Pony, Trifa 4) ?, Smajli 4/5) Bruno 5) ?, Balsa, Dimitrijevic Eventualno dodati Cancara ili Pokua ako se ukaze prilika, kao petog Mislim da Balsa nece ostati, bar je to bio problem zbog koga nije igrao. Nisam siguran ni da ce Kabokla hteti Zeljko, tako da nemate centarsku liniju. Fali vam mnogo vise od 5 igraca, ali pogledajte to sa lepse strane, bice vam jako zanimljivo na ovoj temi 😂 To jest bar bi kod nas tako bilo, jer evo mi vise nemamo gde da pisemo🤣 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinnerman Posted June 12 Share Posted June 12 35 minutes ago, Marvin said: Dok ne potpise zvanicno, grobari su u fazonu: Ko se jednom na Mirotu opeče i u Hezonju duva 😂 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted June 12 Share Posted June 12 da je dobar, Real bi ga produžio... 29 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 12 Share Posted June 12 1 hour ago, zemljoradnik said: Lakić, a ne Lekić. Ne razumeš, pripremamo se za lekiće tokom sezone. Još kad bi potpisao neki vinjak. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted June 12 Share Posted June 12 Dobar dan u kuću! 😄 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zemljoradnik Posted June 12 Share Posted June 12 50 minutes ago, Barkley#34 said: Ne razumeš, pripremamo se za lekiće tokom sezone. Još kad bi potpisao neki vinjak. Pa kažu da Smajli produžava 😂 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted June 12 Share Posted June 12 Dobar dan, komšije. Napolju pada kiša, a neko nam je zaključao vrata od kuće. Možemo li malo da se sklonimo kod vas? 7 6 1 28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mat Cauthon Posted June 12 Share Posted June 12 1 hour ago, forumko topic said: Dobar dan, komšije. Napolju pada kiša, a neko nam je zaključao vrata od kuće. Možemo li malo da se sklonimo kod vas? Ajmo draga spavat', mozda gosti hoce kuci. 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 12 Share Posted June 12 8 minutes ago, Mat Cauthon said: Ajmo draga spavat', mozda gosti hoce kuci. Mi smo oni gosti koji ostaju do 8 ujutru iako domacin legne u 10 uvece! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 12 Share Posted June 12 Najmoćniji ujedinitelji navijača KKP i KKCZ: 1. Ergin Ataman 2. Moderacija Vox92 1 2 1 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Achtung! Posted June 12 Share Posted June 12 Treba li se izuvat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 12 Share Posted June 12 1 hour ago, forumko topic said: Dobar dan, komšije. Napolju pada kiša, a neko nam je zaključao vrata od kuće. Možemo li malo da se sklonimo kod vas? Ja to nekako ovako zamisljam: Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 12 Share Posted June 12 To je ta (r)evolucija koju je zazivao @Marvin 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 12 Share Posted June 12 1 minute ago, Achtung! said: Treba li se izuvat? Nemoj, otpasce malter sa zidova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 12 Share Posted June 12 1 hour ago, forumko topic said: Dobar dan, komšije. Napolju pada kiša, a neko nam je zaključao vrata od kuće. Možemo li malo da se sklonimo kod vas? Kaze se susjedi 3 1 1 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted June 12 Share Posted June 12 9 minutes ago, Kooineeperk said: Ja to nekako ovako zamisljam: Meni je ovo prvo palo na pamet: Grobari u razgovoru: - They had those evil eyes and a grotesque evil face! - Maybe it was a reflection. 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 12 Share Posted June 12 1 minute ago, Smrtokapa said: Meni je ovo prvo palo na pamet: Grobari u razgovoru: - They had those evil eyes and a grotesque evil face! - Maybe it was a reflection. Looooool Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts