Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hajde ja kapiram da se kaže da Engleska možda i ne zaslužuje polufinale prema igri, ali Švajcarska tek nije ništa pokazala i nisu mi uopšte zanimljivi za praćenje.

• Like 1
Posted

Neverovatno je da se Švajcarskoj, nakon građenja napada gotovo uvek u završnici nađu dva leva smetala Vidmer i Šer. To bi bilo isto kao da nama u završnici napada igraju Mićko i Gudelj. Vidmer, Jakinov teški promašaj od zamene.

Posted
1 minute ago, Dracarys said:

Hajde ja kapiram da se kaže da Engleska možda i ne zaslužuje polufinale prema igri, ali Švajcarska tek nije ništa pokazala i nisu mi uopšte zanimljivi za praćenje.

Šta li si ti gledao, kad ti Švajcarska nije ništa pokazala?

Pokazali su bar 5 puta više fudbala od Engleza na ovom Euru, a i u ovom duelu su bili bolji rival.

• Like 4
Posted

Drago mi je zbog Trentare i njegovog penala, jer je bio popljuvan po ostrvskim medijima zbog danstera Sautgejta i njegovog neznanja da ga koristi ispravno, iako je tesko voleti prolaz ovakve Engleske i ovakvog jajarskog-ziheraskog njihovog fudbala.

Posted
Just now, Sector said:

Šta li si ti gledao, kad ti Švajcarska nije ništa pokazala?

Pokazali su bar 5 puta više fudbala od Engleza na ovom Euru, a i u ovom duelu su bili bolji rival.

Šta je pokazala na ovoj utakmici? Engleska je mnogo više sevala ispred gola švajcarske reprezentacije, dok se Švajcarci dodaju ispred svog gola.

• Ha-ha 1
Posted
1 hour ago, Kosjan Willavić said:

Kud nije moglo finale Spanija- Nemacka, bas je nepravedno sto Nemci ispadose, a Francuzi i Englezi i dalje imaju sanse da osvoje

Ne, nije nepravedno jer su se odrekli fudbala po kom su oduvek bili poznati. 

Posted

Englezi će kad-tad osvojiti to prvenstvo, i to će biti jedan od znakova da stižu sudnji dan i strašni sud. Ne razumem ove akceleracioniste što navijaju za njih.

21:12 I imaše zid veliki i visok, i imaše dvanaestora vrata, i na vratima dvanaest anđela, i imena napisana, koja su imena dvanaest kolena Izrailjevih.
21:13 Od istoka vrata troja, i od severa vrata troja, od juga vrata troja, i od zapada vrata troja.

Stvar je jasna, živi zid i imena napisana anđelima na leđima na dresovima, i ova južna kapija znači Southgate.

• Like 1
  • Ha-ha 5