Barkley#34 Posted June 25 Share Posted June 25 Zasluženo. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 25 Share Posted June 25 Sada kreće ono pravo. Kari preuzimaj. Piksi, svaka čast na ugovoru 😄 Sramota je kako je vođena ova ekipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 25 Share Posted June 25 Just now, Issey said: Jedva je čekao sudija da svira kraj... I ja bi cekao da gledam predstavu ove dve ekipe. A i kako smo izgledali ne bi smo uspeli za 30 sec nista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted June 25 Share Posted June 25 (edited) Dva elitna orla otisla u Arabiju a iz nje se vratili kao pustinske lisice. Bez forme. bez suta, bez samopouzdanja! Edited June 25 by suptil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted June 25 Share Posted June 25 @Don Juan Zaključavaj. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted June 25 Share Posted June 25 Bolje da sam umro nego sto sam gledao 90 minuta ovog terorizma 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted June 25 Share Posted June 25 (edited) Marš kući. Piksija poslati nazad u Japan, da mu se oduzme pasoš da slučajno se opet ne vrati. I pare koje uzeo da vrati i doplati penale za prikazano. Bezobraznik nadobudni. Edited June 25 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted June 25 Share Posted June 25 1 minute ago, Don Dusko said: Pakujte prnje gubitnici!I na kraju zadnji u grupi i jedini koji Englezima nismo uzeli bod! A ovde su neki pričali kako to nije utakmica gde nam trebaju bodovi. Gubitnički mentalitet u svom najboljem izdanju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted June 25 Share Posted June 25 2 minutes ago, Maharaja said: Da se ne ljubimo E to je odavna trebalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 25 Share Posted June 25 Koliko smo losi ja sam se napio.Svaki put gutljaj kad je Rajko primao loptu ili ispucavao. 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted June 25 Share Posted June 25 Samo Slovenci zasluzili prolaz 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted June 25 Share Posted June 25 Imamo više bodova nego u Kataru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 25 Share Posted June 25 Just now, TB Told said: A ovde su neki pričali kako to nije utakmica gde nam trebaju bodovi. Gubitnički mentalitet u svom najboljem izdanju. Nemoj tako.Hrabra i borbena Srbija protiv mocnog protivnika! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 25 Share Posted June 25 2 minutes ago, Don Dusko said: Nego sad ce ovi branioci Piksle da kazu kako je ovo sve dobro samo eto ta sreca i taj penal nije dosao ! Ali ispunio je obećanje, plasirali smo se na prvenstvo, bla, bla, bla. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted June 25 Share Posted June 25 Slovenci su sigurni sa 3 boda i gol razlikom 0. Nažalost i HRV je sa ovim rezultatom Slovenije ispala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maharaja Posted June 25 Share Posted June 25 O Piksiju sam sve rekao i pre i tokom i posle Katara. Sad mu čak nemam šta ni zameriti. Nije on kriv što ne ume, krivi su oni što ga tu drže. Na kraju krajeva, nije Piksi kriv što svaki protivnik postane Brazil protiv njega. A svi znamo da nije lako uzeti dva boda protiv tri Brazila! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 25 Share Posted June 25 1 minute ago, Don Dusko said: Koliko smo losi ja sam se napio.Svaki put gutljaj kad je Rajko primao loptu ili ispucavao. Ne gledaj reporte na kosarci do preksutra, ako Boga znas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 25 Share Posted June 25 Bice opet kako nam je malo falilo. Mi prosto ne igramo fudbal. Ove tri utakmice ne znam da li smo imali 30min neke igre koju zahteva moderni fudbal - nema ni naznake brzih dodavanja, makar izmedju dva ista igraca, nema dovoljno kretanja igraca, prosto igramo neki anti-fudbal, nesto sto je mozda moglo da prodje pre deceniju ili dve. Dobro, da se ne mucimo dalje i da vidimo ako moze da se uziva u fudbalu u nastavku prvenstva. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted June 25 Share Posted June 25 Srbija potpuno zasluzeno ispala. Kako ide ono, koliki si luzer od 0 do srpski fudbaler? Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 25 Share Posted June 25 Jbt, kao da sam secao cement dva sata 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted June 25 Share Posted June 25 1 minute ago, Don Dusko said: Nemoj tako.Hrabra i borbena Srbija protiv mocnog protivnika! Izdali nas Englezi. Mi smo hrabro sačuvali 0:0, a oni nisu hteli da igraju za nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted June 25 Share Posted June 25 Kakva sisa je ovaj SMS, kakav je ono šut bio šta je ono 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted June 25 Share Posted June 25 1 minute ago, Don Dusko said: Koliko smo losi ja sam se napio.Svaki put gutljaj kad je Rajko primao loptu ili ispucavao. Ako je žestina u pitanju,još u 60-om minutu si načeo drugu flašu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 25 Share Posted June 25 Sto je najgore Danska nije odigrala nista narocito. Da smo mi fudbalska ekipa mozda bi smo i uzeli 3 boda. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 25 Share Posted June 25 Bitno je da smo bolji od Hrvatske i Albanije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts