Barkley#34 Posted June 16 Share Posted June 16 5 minutes ago, Kosjan Willavić said: Jedino Zivkovic ovde moze nesto slucajno da napravi, da centrira neku niciju loptu na Mitra Žile je dobro krilo i bio bi koristan na tom mestu. Samo što i on i mi moramo da ga trpimo tamo gde ne treba da bude. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted June 16 Share Posted June 16 Ako ostane ovaj rezultat, ja zadovoljan. Nadam se da je Kostić ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted June 16 Share Posted June 16 Ova formacija moze da se igra protiv Slovenije ako nam treba gol poslednjih 20 minuta. Sve drugo je idiotluk klasican. Ovde je trebao Birmancevic umesto jednog napadaca. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted June 16 Share Posted June 16 Sramotna postavka od starta, cemu to Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted June 16 Share Posted June 16 Cak iz kornera, na kraju poluvremena ne znaju stace... Pa, vrati je, golmanu... Ionako sve gluposti krecu odatle: 2, 3 minuta dodavanja i onda na kraju golmanov degazman? Pa, da je odmah degazira, bilo bi 50/50, a ne ovo... OMG! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MishaZvezda1983 Posted June 16 Share Posted June 16 (edited) Najgori da gori ne mogu biti Gudelj,Lukic,Vlahovic,Zivkovic,SMS. Pored njih ovaj nazovi trener cirkuzant. Kako im se lopta odbija od noge kao da imaju drvene noge , previse drvoseca u prvih 11. Edited June 16 by MishaZvezda1983 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 16 Share Posted June 16 Just now, berti said: Sad ce Jovic da trčkara onako nezainteresovano Budala je poceo sa dva ista igraca i umesto da Tadic igra od pocetka on sad em sto nema funcionalan napad em nema Mitra ili Vlahovica kao aduta. Jednom glup trener. Jebala ga J liga. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted June 16 Share Posted June 16 (edited) Sergej je sramota od igrača. Čovek ne zna gde se nalazi uopšte. Evo ovo sad na kraju, od šanse za centaršut čovek izvadi loptu van 16-ca. Pa nije Muslin bio lud. Rekoh da se Englezi neće mnogo cimati. Sautgejt tako igra u poslednje vreme. Kej im nije pipnuo loptu. A Piksi se ozbiljno blamira... Edited June 16 by Issey 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irski_srbin Posted June 16 Share Posted June 16 Solidno izdanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 16 Share Posted June 16 (edited) Igrati za gol razliku, samo da ne pukne petarda. Edited June 16 by DameTime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 16 Share Posted June 16 53 minutes ago, Bugl Khan said: Sosa nije najodgovorniji prema nazad, a imamo pouzdane stopere. Uz to daje opciju više kada se digne prema sredini, a mi držimo loptu. Ja druge razloge ne znam. Meni je bas utisak da su vam stoperi rak rana, i to ne zbog juce nego inace. Gvardiol je ozbiljan igrac, bukvalno u situaciji kakva je ova mora da bude na stoperu. Tu se uliva sigurnost u ekipu, a ne na beku. Videcemo bas u sledecoj sta ce Dalic da odluci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted June 16 Share Posted June 16 Bas los Lukic kao i Vlahovic,sve lopte je izgubio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted June 16 Share Posted June 16 Definitivno je ona lista sa ocenama selektora bila tačna. Piksi je jedna ogromna tvrdoglava neznalica. Ni stručni štab ne zaostaje, naprotiv. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 16 Share Posted June 16 Sreca pa Englezi nisu nastavili u ritmu do vodeceg gola. Sva sreca pa ih vodi ovaj Sautgejt. Da ih vodi neko sa mentalitetom da gazi do kraja... Ovako imamo jos i ok rezlutat. Btw Dusanu je totalno pogresna pozicija na krilu.Nema on brzinu a ni centarsut a ni neki zavidni dribling da bi bio tu. Totalno promaseno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 16 Share Posted June 16 Just now, Zadnji vezni said: Bravo Pikseta legendo Drzš se Japana,zajebi ovaj ozbiljan fudbal. Ti si vezara i nemač pojma. Englezi ništa. Ali imaju sreće što je amater na klupi pa su iskoristili to da povedu Kako smo samo jadni. Sautgejt nije nista bolji od Piksija. S ovakvim igracima neki iole pristojan trener bi cuda cinio. Doduse ne bi na prvom mestu dosao na turnir bez npr. Tomorija i Loftus Cika koji kidaju u Milanu. Engleska bi morala da igra i izgleda mnogo ozbiljnije (ne govorim o ovoj utkamici jer mi nismo nikakvo merilo). 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maharaja Posted June 16 Share Posted June 16 Eh kad se setim da je Milan nudio besne novce za SMS-a. Sreća pa ga onaj debil iz Lacija nije dao 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 16 Share Posted June 16 A jos sto smo izasli bez sredine koja ce da dostavi lopte napadu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted June 16 Share Posted June 16 2 minutes ago, Issey said: Sergej je sramota od igrača. Čovek ne zna gde se nalazi uopšte. Evo ovo sad na kraju, od šanse za centaršut čovek izvadi loptu van 16-ca. Pa nije Muslin bio lud. Rekoh da se Englezi neće mnogo imati. Sautgejt tako igra u poslednje vreme. Kej im nije pipnuo loptu. A Piksi se ozbiljno blamira... muslin je sujetni magarac. Sergej je toliko vaznih golova dao da je smesno pricati da je bio u pravu selektor koji nije hteo da ga pozove u reprezentaciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki1988 Posted June 16 Share Posted June 16 Toliko sporo igramo da cemo uspavati Engleze, na kraju mozda i ispadne dobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 16 Share Posted June 16 Ovako seljacku postavku igre evropska prvenstva nisu dozivela Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted June 16 Share Posted June 16 Kad pogledaš naš sastav Pikseta legenda pogodio mesto samo Rankoviću.😀 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 16 Share Posted June 16 A ja ne razumem ovo pljuvanje i kukanje, da niste možda očekivali da pobedimo Englesku? Ovde je uspeh primiti što manje golova zbog gol razlike i trećeg mesta, pa tu da se provučemo. Bodove treba tražiti protiv Slovenije i Danske. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MishaZvezda1983 Posted June 16 Share Posted June 16 Igramo 3-5-2 a mi uopste nemamo igrace za tu taktiku.. Balvane pasipoljanski! Link to comment Share on other sites More sharing options...
holden c. Posted June 16 Share Posted June 16 Lukic se hejta po difoltu, sasvim korektan za sad. S druge strane, za SMS polako pocinjem da mislim da je teska prevara od igraca, uprkos talentu koji ima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted June 16 Share Posted June 16 (edited) Jbs mi sve ako ovaj Mladenović nije upotrebljiviji od ovog Kostica. On je bar BEK, dok se za ovog ne zna sta igra. Ni ti je bek, ni ti krilo, nesto se smuca, I svaki centaršut mu je nasumičan. Gomila ovih igrača je žrtva "japanca" i njegove taktike. Pavlavica ubi njihovo krilo, zato što pavlović nije bek, I čovek ne može da se sastavi. Sada će mu biti lakše ulaskom Mladenović jer će imati beka pored sebe. Živković nije bek, a mora da igra tu poziciju.. Vlahovic mora da se vraća po loptu a to mu nije primarno. Gudelj i Lukic moraju da kreiraju, a to ne mogu da rade. Znači ovde je piksijeva odgovornosti najveća. Edited June 16 by No name 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts