Ikac Posted Monday at 03:28 PM Share Posted Monday at 03:28 PM 38 minutes ago, muzipoz said: Pa hrvatska liga je slabija od nase Slabija je ako se gleda taj neki koeficijent, ali realno ako pričamo o kvalitetu igrača i utakmica oni su ispred. Razlog je vrlo jednostavan, imaju realan broj klubova u ligi i samim tim kvalitetnije sastave, takođe ti sastavi igraju češće jedni protiv drugih. Poslednje 2 sezone čak 3 kluba se ravnopravno bore za titulu: a između ta 3 kluba igra se čak 12 utakmica koje mogu da se gledaju. Takođe, ni Osijek nije zajebancija, a i Lokomotiva ima mlade igrače koji mogu da bljesnu i pobede ove iznad kao što se i dešava. Samim tim ti igrači su spremniji i koštaju više čak i kada odlaze mladi kao recimo Marko Pjaca, Marko Rog, a naravno i Gvardiol. Eto recimo Totenhem je kaparisao Luku Vuškovića iz Hajduka za 11 miliona na leto, a dečko je odigrao 8 utakmica u Hrvatskoj i 14 u Poljskoj. Zato ja kukam već godinama da se hitno smanji broj klubova barem na 12, iako je 10 idealno. Pa možda budemo spremniji za evropske utakmice kad svako drugo kolo igraš protiv TSC i Vojvodine, a ne protiv Tekstilca i Zlatibora. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted yesterday at 04:58 PM Share Posted yesterday at 04:58 PM Hrvatski fudbaleri imaju bolju reputacju od srpskih zahvaljujuci uspesima reprezentacije, uz to im ocigledno i menadzeri imaju bolje kontakte od nasih i najvaznije od svega - deo su EU. Ne mozemo mi s njima da se poredimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted yesterday at 06:05 PM Share Posted yesterday at 06:05 PM Pa nije samo zbog toga, jednostavno se ulaganje u igrače iz Dinama višestruko isplatilo. Igrači koji dolaze iz naših klubova već duže ne predstavljaju neki preterano bitan faktor u najjačim ligama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted yesterday at 06:46 PM Share Posted yesterday at 06:46 PM Izgleda da će mali Jovanović u OFK ( pozajmica). Nzn kakve planove imaju sa Milsonom, ali ako ga ne vide dugoročno, onda je vreme da se proda. Ovo je idealno vreme da se rastereti igrački kadar. Ostala je samo domaća liga, koja je rešena. Sad treba gledati šta i kako za leto. Ovo je bila rekordna zarada od izlaznih transfera 21.milion. Prošle godine kada smo prodali Mijatovica i Kostu , zarada je bila oko 18.miliona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted yesterday at 06:48 PM Share Posted yesterday at 06:48 PM Izgleda da postoji opcija da pored Milsona i Duarte ide u MLS u Martu i da je tu plan da se zaradi jos nekih 10 miliona. Necemo moci ni klupu da popunimo za prolece. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted yesterday at 09:43 PM Share Posted yesterday at 09:43 PM Djiga je u Zvezdi pokazao ono sto cini igraca vrednog ozbiljnog transfera i odlaska u ligu 5-ce, momak je bukvalno pokidao u najvecem broju meceva uz respektabilnu minutazu. Problem je sto nema zamene i sto ce ovaj transfer biti jedan od onih o kojima pisu kvazi-novinari, a Zvezda nece dobiti mnogo, niti u novcu, niti za buduce korake i pripremu naredne sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago Kakva rasprodaja jos ekonoma nismo prodali.. Tim koji ce igrati evropu sledece sezone, sastavice se 10 dana pre prvog meca, i mi se tu necemu nadamo posle.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubitelj baklave Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago Uprava sprema tutanj, to je jasno. Navijaci mirno gledaju i cute, a vreme je i za jednu nasu mini revoluciju, lice sa poternice bilo, lice sa poternice ostalo. Covek je secikesa 1/1, izvodjac radova u klubu. Ovo za Bruna je debilizam, platio si ga 2.5 mil a prodajes sa 5 mil i to $, a to je minimalna zarada za ono sto si ulozio, a gubis odlicnog spica. Sve je jasno ovde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago On 2/3/2025 at 11:51 AM, No name said: Cena nije Ok. Nastavljamo da prodajemo na prvu ponudu. Djiga je zver....strašan igrač koji ima samo 22 godine...dve uzastopne Lige Sampiona ima iza sebe, gde je pružio fenomenalne igre, stavio u džep jednog Halanda. Momak je strašan potencijal , sve predispozicije ima. Pa dinamo zagreb je sad prodao igraca ( Sučić) u Inter za 14 miliona koji ima kao Djiga 22 g, koji nije nivo Djige. Koliko si puta gledao Sučića i gdje? u Ligi prvaka, u HNLu ili u reprezentaciji? Btw, 14M+ bonusi+ postotak od buduće prodaje.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago Mrkela ovih dana ne sme da se javi na telefon,misli da će Terza i njega prodati Link to comment Share on other sites More sharing options...
muzipoz Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago 8 minutes ago, Polivalentni Stevica said: Mrkela ovih dana ne sme da se javi na telefon,misli da će Terza i njega prodati Nismo mi te srece Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago Ko zna, mozda Terza bude novi premijer. Sve predispozicije ima. Jos nam samo to fali... Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago 21 minutes ago, Bugl Khan said: Koliko si puta gledao Sučića i gdje? u Ligi prvaka, u HNLu ili u reprezentaciji? Btw, 14M+ bonusi+ postotak od buduće prodaje.. Gledao sam ga u Dinamu u LS i u domaćoj ligi, zato sam i naveo primer njega da je otišao za veće pare, a da nije nivo djige. Djiga je bio najbolji igrač Zvezde u oba izdanja LS , I prošle i ove godine. Stub zvezdine odbrane. Neko ko ima ogroman potencijal, neko ko je fizički dominantan, neko ko je prosle godine stavio u džep Halanda u mancesteru, ko je gledao detaljno meč zna o čemu govorim. Sučic je u dinamu samo jedna od karika u timu , ono što sam ja video, a ne i najbolji igrač. Ovde se ogradjujem jer je to samo moje mišljenje, ne mora da znaci i tačno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago 18 hours ago, Markoss said: Hrvatski fudbaleri imaju bolju reputacju od srpskih zahvaljujuci uspesima reprezentacije, uz to im ocigledno i menadzeri imaju bolje kontakte od nasih i najvaznije od svega - deo su EU. Ne mozemo mi s njima da se poredimo. + velika većina igrača koji su otišli za dobru lovu unapredila je svoju igru i donelo klubovima koji su ih angažovali trofeje i novac retki su promašaji poput halilovića na primer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago (edited) Ne možemo mi da se poredimo s hrvatskim igračima i da upoređujemo Dinamove transfere. Hrvati redovno dolaze do završnica velikih takmičenja, njihovi igrači igraju za najbolje evropske klubove godinama unazad. Pritom Hrvatska je članica evropske unije. Naši najbolji igrači igraju za Fulam, Torino, Fenerbahče, Panatinaikos Atalantu, Spartu Prag... ili su u Emiratima, Arabiji. Neuporedivo! Edited 8 hours ago by Dzo23 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago 2 hours ago, No name said: Gledao sam ga u Dinamu u LS i u domaćoj ligi, zato sam i naveo primer njega da je otišao za veće pare, a da nije nivo djige. Djiga je bio najbolji igrač Zvezde u oba izdanja LS , I prošle i ove godine. Stub zvezdine odbrane. Neko ko ima ogroman potencijal, neko ko je fizički dominantan, neko ko je prosle godine stavio u džep Halanda u mancesteru, ko je gledao detaljno meč zna o čemu govorim. Sučic je u dinamu samo jedna od karika u timu , ono što sam ja video, a ne i najbolji igrač. Ovde se ogradjujem jer je to samo moje mišljenje, ne mora da znaci i tačno. BOLD 1:: Koje utakmice u Ligi prvaka, a koje u HNL-U? BOLD 2: Sučić je u Dinamu bio jedan o 3 najbolja igrača. Uz Baturinu i Petkovića. POgledaj sažetke Poljska-Hrvarska u Ligi nacija, i Dinamo-Monaco ako nisi Link to comment Share on other sites More sharing options...
merosina Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago 18 hours ago, Milko Miller said: Izgleda da postoji opcija da pored Milsona i Duarte ide u MLS u Martu i da je tu plan da se zaradi jos nekih 10 miliona. Necemo moci ni klupu da popunimo za prolece. Milson nece biti sigurno prva opcija Miloju, a placen je papreno. Bolje ga se otarasiti ako za njega postoji interesovanje. Za Duartea su mi podeljena misljenja. Pokazao je kvalitet, ali ako Serif ostane, on nece imati mesta u prvih 11. Za SL utakmice mi i sa omladincima osvajamo prvenstvo, ali treba razmisljati za sledecu sezonu. U tom slucaju za veci roster Duarte ce nam biti svakako potreban, a i dokazao je kvalitet. Sad ide ona pijacarska logika Terze i ekipe, uzeli smo ga za 2 mikle, ovi nude 6 milki, bolje da ga prodamo, jer svakako cemo naci drugo resenje u napadu, a kanuce i neka provizija Jel se zna nesto za Silasa ? Otkup ili rastanak ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts