Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Kooineeperk

Recommended Posts

Imate 30+ igraca pod ugovorom, kao sto ste sad izmislili Maksimovica i promovisali ga u projekta broj jedan posle jedne utakmice (sto je pogresno, ali to je druga tema), isto tako mozete naci i druga resenja ovde. Krunic je od pocetka bio tezak promasaj i panic buy i to je jasno, ako zelite da ne budete samo ucesnici ovde nego prodjete dalje, rezovi moraju da se prave.

Sto je, kada imate ovoliko igraca, lakse.

28 minutes ago, Taki said:

Protiv Bode igramo defanzivno,ne pokušavamo iznositi loptu bunarimo ovdje svi nezadovoljni.Protiv Intera pokušavamo igrati,desile se greške,vjerovatno i previše,ali to je neka cijena kada pokušaš igrati i iznositi loptu, i ako je presing.

Krunić ispljuvan najstrašnije samo zato što pokušava igrati,svi vide tu grešku a ne vide da je protiv Partizana odigrao bez greške i sinoć koliko je samo puta zadržao i proslijedio loptu i ako je po logici većine i tad trebao preko tribina.

Ja više volim gledati zvezdu koja pokušava igrati pa i po cijenu greške,a još naročito kada su ove utakmice gdje se ništa ne može izgubiti.

I ja hoću da gledam Zvezdu koja želi da igra, ali ne sa igračima koji prave gluposti i početničke greške, a imaju 30 godina. 

Mislim, to što je imao dobre poteze ne znači da može da je zvizne u svoj gol, jer...eto, igrao je dobro i protiv Partizana. 

Ne pričamo o tome da nije ispratio igrača u odbrani, niti da se nesrećno okliznuo, već da se zajebava tamo gde ne sme, protiv igrača daleko iznad njegovog kvaliteta. 

Elšnik je isto pogrešio, ali je imao kratko loptu i nije mogao bolje rešenje da nađe. Krunić je mogao da se oslobodi lopte 3 puta za ono vreme, a da je ne šutne u aut. 

Mislim, ume da odigra, iznese loptu, ali ima ona o kravi i prosutom mleku. Kao što je i Glazer sjebao protiv Sitija, a imao rekordan broj odbrana. 

Максимовић је пројекат клуба већ неколико година, али не иде баш да са 15 љета игра за први тим.

Тачно је само да је и ову полусезону требао да проведу у Графичару.

Нису људи у клубу баш толики идиоти, да не примете клинце за којег и сваки са улице зна да је талентован. Оно... Пустиш 20 клинаца на ливаду, и ја ћу ти рећи која двојица тројица су ту најбоља.

32 minutes ago, Taki said:

Protiv Bode igramo defanzivno,ne pokušavamo iznositi loptu bunarimo ovdje svi nezadovoljni.Protiv Intera pokušavamo igrati,desile se greške,vjerovatno i previše,ali to je neka cijena kada pokušaš igrati i iznositi loptu, i ako je presing.

Krunić ispljuvan najstrašnije samo zato što pokušava igrati,svi vide tu grešku a ne vide da je protiv Partizana odigrao bez greške i sinoć koliko je samo puta zadržao i proslijedio loptu i ako je po logici većine i tad trebao preko tribina.

Ja više volim gledati zvezdu koja pokušava igrati pa i po cijenu greške,a još naročito kada su ove utakmice gdje se ništa ne može izgubiti.

Upravo tako, ali glupo je to ovdje ljudima pricati, jednostavno bukvalno gledaju na fudbal i ne vide neke druge stvari.Krunic je napravio pocetnicku gresku i to se na ovom nivou kaznjava ali je isto tako igrac koji zeli igrati fudbal i koji zna igrati i sigurno je najbolji vezni igrac ekipe.Kad procitam da ga treba klupirati onda skontam da je besmislena bilo kakva rasprava, ne gledamo stvari na isti nacin i to je to.Hoce ljudi seljacki fudbal i to je to.

• Thanks 1

Ova ekipa koja se trenutno pita u Zvezdi uopšte ne razmišlja o nekom rezultatu u LŠ. Njima je bitno da se klub tu plasira, onda pošto imaju "zasluge" kreću u trgovinu, prodaju i kupuju bez ikakvog plana, samo im je bitno da napune svoje džepove. Njima je LŠ izlog gde mogu da izlože svoju robu. Ako se neko upeca i skupo plati" mačku u džaku" veselju nikad kraja

• Like 2

5 minutes ago, CuaTheTime said:

Promasaj jedino ako si mislio da ce Krunic raditi na terenu ono sto je Hvang radio.

Ja nisam ocekivao nista, pravo pitanje je sta je ocekivala uprava kada ga je dovodila.

Na stranu to sto je logicno ako se dovodi igrac da zameni Hvanga trebalo bi da se podrazumeva da ima kvalitete da zameni Hvanga.

U suprotnom - sta ce vam takav igrac?

Imate vec Kangu na kog pada prasina koji ne moze da zameni Hvanga svakako, ali je vec tu, dodavanje jos jednog igraca u rotaciju koji ne resava nista je prilicno glupavo.

26 minutes ago, CuaTheTime said:

Mislim da je najgore kod Radeta sto izgori u zelji da radi ono sto ne zna

Ne slažem se sa ovim iskreno. Mislim da se jasno kod pojedinih igrača vidi šta je maksimum. Npr. Šerif se odlično izbori za poziciju, zagradi, spusti loptu grudima a onda u sledećem napadu pogreši dupli pas ili prijem. Nekad su mu igre gore, nekad dole ali vidiš koji je taj prosečni nivo oko čega se njegove igre ulgavnom vrte. Kod Radeta vidiš da napravi početničku grešku a onda uradi neku meastralnu stvar i taj preveliki je disbalans u njegovim igrama govori da je ili van forme ili ima manjak samopouzdanja i tu je na stručnom štabu da utvrdi šta je. Ali ga ne treba pustiti niz vodu nikako, ja bih ga forsirao dok se ne uigra ili barem dok ne bude totalno jasno da od njega nema ništa. Vidi se da je igrač je sa visokim plafonom. 

U ovoj situaciju se odlično pozicionirao i izvršio korekciju nakon što je Drkušić otišao napred da izvrši pritisak. Korak unazad, telo orjentisano kako treba i lako je presekao pas. Ima čovek fudbalski IQ, nije neka neznalica.

spacer.png

• Like 7

24 minutes ago, McLeod said:

Imate vec Kangu na kog pada prasina koji ne moze da zameni Hvanga svakako, ali je vec tu, dodavanje jos jednog igraca u rotaciju koji ne resava nista je prilicno glupavo.

Svaki minut koji Kanga provede na terenu je zlocin.

22 minutes ago, Мџе said:

Ne slažem se sa ovim iskreno. Mislim da se jasno kod pojedinih igrača vidi šta je maksimum. Npr. Šerif se odlično izbori za poziciju, zagradi, spusti loptu grudima a onda u sledećem napadu pogreši dupli pas ili prijem. Nekad su mu igre gore, nekad dole ali vidiš koji je taj prosečni nivo oko čega se njegove igre ulgavnom vrte. Kod Radeta vidiš da napravi početničku grešku a onda uradi neku meastralnu stvar i taj preveliki je disbalans u njegovim igrama govori da je ili van forme ili ima manjak samopouzdanja i tu je na stručnom štabu da utvrdi šta je. Ali ga ne treba pustiti niz vodu nikako, ja bih ga forsirao dok se ne uigra ili barem dok ne bude totalno jasno da od njega nema ništa. Vidi se da je igrač je sa visokim plafonom. 

Ja ne govorim da je Rade losiji igrac od Hvanga nemoj da me lose razumes. Samo sto vecina ocekuje od Radeta da glumi Hvanga u ofanzivnom delu napada 

• Like 1

4 hours ago, JPM said:

Meni je predominantan osećaj da je Rade Krunić skinuo devojke većini ljudi ovde jer kako objasniti onoliko lajanje na njega sinoć a on sem te greske odigrao dobro.

Ili aj ovako, sem Makse i Đige svi drugi su zaslužili jače kritike od Radeta.

Pa na dve utakmice je poklonio 2 gola, gol po mecu. Kako bi bilo da je odigrao lose. Da svi igraci poklone gol po mecu primali bi po 11 golova.

On je odigrao prosecno dobro van tih gresaka, jer je uspevao da napravi ravnotezu na sredini terena, ali je poklonio dva cela gola protivnicima.

Ovde se Glazer recimo pljuvao, od 6 golova donekle je kriv za dva, ali samo donekle, a pljustale su kritike po njemu.

A i da je skroz kriv, kao sto Radetu dajemo kredit za osnovni posao koji treba da radi kao veznjak, Glazer je skinuo bar 3-4 zicera na ova dva meca koji nisu bas osnovni golmanski posao.

Edited by McLeod

Ja mogu da razumem da gresku napravi Djiga 20 godina, mogu da razumem Maksimovica sa 17 g, ali ovde grube greške prave Spajic sa 32 g, Krunicu sa 31, Elšnik sa 26....iskusni igraci koji treba da nose tim, da ulivaju sigurnost,  oni prave grube greške i direktno utiču na tok obe utakmice Lige Šampiona.

Ovaj rezultat se negde piše i pamti, I sad mi treba da kažemo kako će oni nesto naučiti sa 30 + godina. Hoće malo sutra. Dve uzastopne utakmice isti igrač kanali tim, na isti način. Ako njemu treba da se priča u 30 + godina , da se ne dribla na 25 m od gola, da se ne carini lopta, onda on treba da se vrati u pionirski uzrast i uči ponovo .

Nešto što je osnovno u fudbalu, prijem I pas, pojedinci mrse,  zagorcavaju ekipi život. 

Onaj što igra zonsku ligu, će loptu na 20 m od gola šutnuti u kukuruz, nece rizikovati ukoliko ne može da je prosledi saigraču, ali će zato ovaj što igra 9 godina seriu /a, da mrsi, opipava,  carini, i na kraju izgubi loptu , da se primi gol za 2-0. 

Ajde da su nas rastavili na terenu. Da su nas pregazili pa da kažeš, jbg to je to. Ali ovde svojim amaterskim greškama direktno im pomaže da te bez borbe dobiju,  a sebe srozavaš pred milionskim auditorijumom. 

I šta mi ćemo nešto da naučimo iz ovoga? 

Ја да сам навијач Звезде највише бих био бесан и разочаран што је Интер одиграо утакмицу подцењивачки а опет добио великом разликом. Наша целокупна лига је тешки јад. Топ 5 најгоре лиге у Европи невезано шта каже та ранг листа.

Nasi igraci moraju biti svesni da kontakt ili dva viska sa loptom na ovom nivou znaci da verovatno gubis loptu jer su preko puta igraci koji su naviknuti na brzu igru, kvalitetni i namazani. Ono sto je neverovatno je da su nasi najiskusniji igraci pravili najvise gresaka - Spajic, Krunic i Elsnik. Ajde da su Maksimovic, Seol ili Djiga, nego ova trojica. Krunic pre dve sezone igrao obe utakmice citave u polufinalu LS i dozvoli sebi da se onako okrece oko svoje ose i gubi loptu, i to ne jednom, nego vise puta. Ima naravno i do slabe lige koju igramo gde imamo beskonacno vremena da obradimo loptu, namestimo se pa natenane krenemo napred, ali jbg ulozis nikad vise novca u tim i dobijes greske na nivou Omege Robertsa i Jovana Krnete.

Milojevicu se nema sta previse zameriti za ove prve dve utakmice. Izvodio je manje vise sastave koje bi svi mi izveli. Izmene su mogle biti bolje. Doduse, u obe utakmice smo rano primili gol pa nismo mogli videti sta smo mi to zapravo spremili i planirali za utakmice, ali u takvim okolnostima smo sasvim korektno izgledali. Naravno, doslo je na naplatu sto nemamo bekove. Ludo je i sto smo doveli u prelaznom roku pet krilnih igraca, a juce igrali u formaciji bez tih pozicija. Mislim da smo juce prvi put igrali neku vrstu 3-5-2 formacije kod Milojevica, a slicnu ideju smo videli pre godinu dana na Etihadu samo je tada igrao Bukari kao drugi napadac za razliku od jucerasnjeg Silasa. I to je skroz dobra ideja, ne sumnjam da bi se u jednom momentu otvorio prostor za dodavanje ka Silasu gde bi se iskoristila njegova brzina, ali s obzirom da smo rano primili gol Inter nije morao previse da pomera linije tima gore.

Imamo mi zadovoljavajuc kvalitet i nije istina da nismo ekipa za LS, samo je bitno da igraci sada psihicki ne padnu posle ovakvih primljenih golova i da se naravno te greske ne ponavljaju. 

• Like 1

Ne znam da li je neko postavljao...

Najmlađi fudbaleri iz srpske lige u Ligi Šampiona, u istoriji:

Andrija Maksimović - 17 godina, 3 meseca, 26 dana,

Kosta Nedeljković - 17 godina, 9 meseci, 9 dana.

Rispekt.

• Like 1

1 hour ago, СтелаРоса said:

Ima naravno i do slabe lige koju igramo gde imamo beskonacno vremena da obradimo loptu, namestimo se pa natenane krenemo napred

Kako može liga da bude kriva za Krunićeve greške kad je u njoj tek mesec dana?

Jeste nam liga takva kakva jeste ali ne može se iskoristiti kao argument za sve. Kako takve greške ne pravi Ivanić nakon milion sezona u istoj? Ili Hvang koji je peglao godinu dana po našim oranicama?

• Like 5

Benfika totalno dominira Atletiko. Steta sto smo igrali protiv njih u trenutnoj fazi, sasvim drugi tim otkada je Bruno Laz opet trener. Jedino nas nisu pobedili sa 3+ razlike. 
Sa druge strane nas sledeći protivnik će najverovatnije da kiksne protiv Dinama. To za nas svakako nije dobro jer sigurno neće dozvoliti da ispuste tri boda dva puta zaredom protiv ekipa kao sto su Dinamo i Zvezda.

Edited by Milko Miller
  • Ha-ha 1

14 minutes ago, Barkley#34 said:

Jeste nam liga takva kakva jeste ali ne može se iskoristiti kao argument za sve. Kako takve greške ne pravi Ivanić nakon milion sezona u istoj? Ili Hvang koji je peglao godinu dana po našim oranicama?

Krunica vise j**e njegov arogantan stav i precenjivanje sopstvenih sposobnosti. I posle obe utakmice je imao kritike na timsku igru, onako prilicno opsirno, a sopstvene zajebancije pred golom nije ni pomenuo.

• Like 1

34 minutes ago, Barkley#34 said:

Ivanić vrlo često pravi slične greške, samo što igra dalje od gola, pa uglavnom nemaju direktnu posledicu kao Krunićeva sinoć, ali ima npr. i situacija poput prvog gola Lajpciga tamo, gde je njegova izgubljena lopta dovela do gola Nemaca.

• Like 1