Jump to content

Recommended Posts

Baš je lep meč odigrao Ant, bez pino divljanja i silovanja, jednostavno je zatrpao koš tako da mu ništa ne možeš. Iz svih pozicija i na razne načine. Preopasna zverka u nastajanju.

 

Vukovi su kompletnija ekipa, o od rani je već sve napisano, a i češće će se dešavati da neki njihov rezervista poludi i napravi neku mini seriju ili odigra sjajnu četvrtinu. Denver nema taj luksuz pa će prva petorka morati opasno da oguli dupe u napadu a klupa u odbrani. Zanimljivo mi je kako je Minesota dobro branila Denverovu tranziciju u 1/4. Baš ih udaraju po svim prednostima.

 

Jokić je i prošle godine imao šuterski trening protiv ovih, delom zbog zgloba a delom je to verovatno zbog pokušaja da se ne bije u svakom napadu sa njihovom fizikom. Ume da ima dobre procente i tako oteža posao rivalu ali se dešava i kamenjarenje. Zanimljivo mi je da uopšte ne šutira van reketa, to mu je obično zajebano oružje. Uspeli su u jednom delu meča on i Marej da uspostave svoju igru ali nisu uspeli da održe taj ritam. Promašio je neke šuteve iz reketa u 1/2 koje obično daje, ali ukupno ne baš sjajna partija. Moraće dobrano da potegne u g2

 

Opasan izazov je uputila Minesota. Da vidimo ima li odgovora.

  • Like 10
Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, gggggggg said:

i onda neki tvrde da je davis pravi dpoy a ne gobert :lol_2:

 

Imao je i on problema na postu 1 na 1, ali odbraniti onaj lob pas z short rolla teško da može još neko. Ono je bio jedan od ključnih poteza utakmice

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Goberta nikad neću voleti kao igrača jer je drvo ali on je ogroman faktor ovog uspona Vukova. Preležao je i on neke dečje bolesti, stavio se u funkciju ekipe, ćuti i igra ono što zna, ne traži loptu više da priređuje komične scene na niskom postu.

  • Like 13
Link to comment
Share on other sites

52 minutes ago, Darko said:

Nije fora da samo Mekiša baca hot take-ove, mora i neko drugi :classic_biggrin:. Mada ruku na srce, nije nekakav hot take, stvarno sam ih stavio na prognozi i mislim da su izuzetno jaki. Voleo bih da grešim, jedinu šansu vidim ako se neko iz Minnesote povredi a nadam se da neće. U svakom slučaju, ima silver lining - ako Denver ispadne, očekujem Nikolu na Olimpijadi.

 

Denver u 7. 

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, Урош19 said:

Biće prolaz Denvera i jedno kontra pitanje : šta će biti kad Jokić ne bude šutirao 40% iz igre a Edwards ne ubaci 50 poena?

Šutiraće i dalje 40%, jer je Minesota mnogo jaka u odbrani, nije to loše veče. Ako Edvards ne bude imao neko skorersko veče, imaće Tauns, sinoć je sprečen zbog sudijske protekcije zbog dosuđenih 5 faulova.

 

Gober je sa razlogom DPOYčina.

  • Thanks 1
  • Ha-ha 6
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, propolis said:

 

Srbin bajo moj, ne daj Bože da se Srbi slože.

U Hrvatskoj sam živeo do rata i kada sam došao u Srbiju prvi put sam čuo za izraz " Da komšiji crkne krava" to mi baš nije bilo jasno,ali evo posle 30 godina života u Srbiji skontao sam o čemu se radi. Teško se prihvata tuđi uspeh.

Verujem da tu leži odgovor na tvoje pitanje.

 

Ima mim na prosecnom Srbendi od pre 4-5 godina:

Sretnes ga, pohvalis mu se za neki uspeh...

- E bas mi je milo baki... Jede se u sebi, oj da crkne.

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Posted (edited)
20 hours ago, NikadProtivKaline said:

nije uopste bilo upuceno tebi licno

ovde na pdf provejava da je coach lue neka trenercina

a jasno se secam pre x godina kada je delgado to plasirao u svom stilu, kao neku sprdnju na koju se satro lozis

i stvarno ne znam na osnovu cega se toliko primilo

 

klipani su stacked i 1st round exit je fejl

trener u PO nije isporucio nista

zamislite samo da su komsije iz LA ovako ispale sa tim kadrom, pa coach lue bi vec bio na lomaci

 

 

A vidis hteo sam da te quotujem i prvi put kad si krenuo u #antiLue kampanju pa sam digao ruke al sada se vec osecam prozvanim

 

 Jedini put kad su se ovi Clippersi pojavili full zdravi u plejofu bilo je prve sezone kad su prokockali 3-1 protiv Denvera a tada ih je vodio Rivers.

 Lue je pored toga sto je Kavsima odmah doneo i Klipama najveci uspeh u istoriji fransize - WCF i to iako se Kawhi povredio u R2 protiv Jute, prosli su to i bez njega i uzeli 2 utakmice Finiksu. T-Mann bio otkrovenje. Sledece godine su igrali bez Kawhija i ispali iz plejina jer je PG fasovao koronu. Reggie Jackson i Marcus Morris su ih vodili do plejof trke do samog kraja, a i PG je propustio dobar deo sezone. Prosle godine su se polomili obojica protiv Finiksa. Ove godine su uzeli 2 pobede Dallasu kompletnom i nakrcanom dobrano posle trejd dedlajna iako su imali Kawhija u samo 2/6 utakmica, nedovoljno oporavljenog. Koliko je samo prosecnih i ispodprosecnih igraca prodefilovalo u Klipsima za ove 4 sezone i svaki put je uspeo da odrzi ekipu na kursu da moze da se kolje sa svima u kakvom god rosteru da izadje. Oduzmi svim ovim plejof ekipama najboljeg igraca i videces sta se desava, stanje bi bilo daleko gore nego u Clippersima. U plejofu je talenat najteze nadomestiti. Je l treba sad i Spoa da prozivamo da je los trener a nije mogao protiv Bostona bez Butlera i Roziera ? Lue je uz Spoa jedini uspostavio stabilan sistem u svojoj ekipi da moze da prezivi i pored ogromnog broja povreda, ali jbg neke stvari nisu u njihovom domenu. U Klivlendu je sto kaze Draki dogurao uvek do maxa, 2018 je isto izveo majstoriju kada je sa jako ogranicenim rosterom dosao do finala izbacivsi favorizovane po kladzama TOR i BOS. 

 

Klipersi sigurno nisu ludi da ga puste da odseta, u ligi gde se treneri malo malo koriste kao zrtveni jarci posle razocaravajucih sezona besnih igraca (ili tokom sezone kad sisicama nesto smeta kod doticnih kao u slucaju Janis) - sigurno nece dopustiti da ne zadrze jednog od najboljih koji je vec neko vreme tu i ima ozbiljan rezime i reputaciju. Razni likovi sad hoce da budu treneri a to nije tako lako. 

 

Sto se tice Lakersa, moze se reci da sam bio u pravu i da je brat @Nenson to lepo primetio. Koliko bi samo laksi potencijalni put bio OKC & DAL nego ovaj sa DEN & MIN. G5 je bio preslikani G2. Ne mozes da ides na najjace ako nemas najjaci tim na raspolaganju -> Vincentu je potrebno jos utakmica da udje u neki ritam, cekas Vandu i Wooda da se oporave i zaigraju, jbg. Ham je ipak dobro vodio ekipu u playoffu i nije on kriv sto ova primadona kad dobije udarac u rame, oko/stagod ne moze vise da se sastavi i sto crkava u drugom pol pa se sklanja od lopte i trckara u nowhere. I on je dobio kritcizma i hejta preko svake mere, ako mene pitate. Znam da je Chaos molio da ne pisemo vise o Lakersima do offseasona, ali oporavljao sam se od poraza danima pa sam tek sad smogao snage da napisem zavrsni feedback.

 

Meni je najbolja serija ove ne tako zanimljive prve runde bila NY-Philly. Tu smo stvarno videli sve zivo. Orlando-Cleveland sam odgledao zadnje 2 i nije to tako lose kao sto se pisalo. Orlando je dobio sansu povredom Allena i koriste je. Suggs se pojavio u 6toj samo tako, Mobli razocarenje. Bankero i Vagner odradjuju svoje, a nije pomoglo ni 50pts Micela. Ako Allen ne igra u G7 tipujem da nas ocekuje jos jedan mec na jednu loptu i mozda Orlando izbori prolaz prvi put posle Dvajt ere. Bodrio je i Dwightello u G6. @HAMMER ne verue.

 

Edited by delgado
  • Like 3
  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

41 minutes ago, Milos 3.14 said:

 

 

Kod Anta mi je možda samo taj skok šut suviše školski i dosadan.

Ne govorima sada od procentima, nego čisto estetski.

Mogao je od oca pokupiti isto što i Kobe, čisto da ga stilizuje.

Sve ostalo je TipTop.

Ako uspe sam da izbaci Denver, navijam za gospodina da uzme titulu i FMVP.

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Za Coach Lua vazi da je dobar u in Game prilagođavanju. Dosta dobrih trenera je dobra u prilagođavanjima od meča do meča u plej-of seriji ali peilagođavanja u toku same utakmice su sledeći nivo. 

 

Problem Klipersa su povrede tj. Lenard. 

 

Na 56 utakmica ove sezone u regularnom delu, Lenard, PG i Harden su odigrali 1260 minuta. 

 

Taj lineup ima:

ORTG 121

DRTG 110.9

NET 11.7

 

 

Konteksta radi, kad se pogledaju takvi lineupi koji su igrali više od 1000 minuta zajedno, ima 21 njih koji imaju NET preko 10, i to su različite konfiguracije igrača iz Denvera, Bostona i Kee-a, između ostalog. 

 

Sa Leonardom Klipersi imaju 44-24 skor ove sezone. 

 

Ne treba naravno oduzeti Dalasu slavu za brutalnu seriju, ali su povrede i te kako imale uticaj. 

 

  • Like 3
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Навијаче Денвера треба да радује овај рант Грофа. Мекову прогнозу може само Грофово контрабатирање да поништи.

 

 

  • Thanks 1
  • Ha-ha 6
Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, Big Ticket said:

Навијаче Денвера треба да радује овај рант Грофа. Мекову прогнозу може само Грофово контрабатирање да поништи.

 

 

Mek je ipak druga klasa, mada ona Grofova rečenica da će Jokić i dalje imati 40% šuta tokom serije je umobolna. Tebe treba da raduje šta je McLeod rekao za Boston :classic_biggrin:

  • Like 1
  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...