Jump to content

Recommended Posts

3 hours ago, Milos 3.14 said:

Nisam odavno gledao Kingse, tj. nisam ove sezone i stvarno su ultra zabavni , Fox je u top 3 pleja lige ( Kari, Buk, Fox redosled je random )

Denverćani šutirali za tri kao Zvezda

 

Portland mora hitno da trejduje Brogdona jer je on u ovoj ulozi koju ima besmislen igrač i u stvari štetočina.

Druga utakmica back 2 back i to obe na gostovanju. Peta utakmica u 7 dana pritom su odigrali najvise utakmica u ligi i to vec nekoliko back to back. Jos Murray nije igrao a Gordon se tek vratio iz povrede. Tesko bi gostovanje bilo svejedno i malo je falilo da se vrate na kraju. Ne mogu da se zalim za skor s obzirom na sve a drugi deo sezone ce biti dosta laksi sto se tice rasporeda, taman da se pripreme za playoff.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Opet ova priča. Vol 5381... Hehe, ne bih previše, samo ću reći da mnogo lakše kapiram i prihvatam, zašto je tolikim ljudima MJ neprikosnoveni GOAT u odnosu na Lebrona (Razumem. Ne slažem se nužno ali razumem). Za razliku od pominjanja nekih drugih imena u istoj rečenici sa nekima od njih dvojice. E to mi već ne ide, ama baš nikako. Kako god gledao neke druge veličine, ne vidim tu nigde logiku: Uvek im svašta nešto fali spram jednog ili drugog...

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

40 minutes ago, Nele said:

Danas da igra imao bi karijeru Derozana

 

Što se tiče ovakvih i sličnih izjava: One podrazumevaju da igrač iz prethodne ere biva vremenskom mašinom prebačen direktno u sadašnje vreme u dvoranu, bez prilagođavanja na današnji stil igre i bez pogodnosti koje igrači danas imaju, a da bi onda nastavili da te pogodnosti ne koriste, jer samo pod tim uslovima se npr. Džordan može limitirati na Derozana


Drugi primer za ovakvo razmišljanje: Ognjen Jaramaz bi uništio Moku Slavnića. Naravno da bi, u jednoj sci-fi utakmici odigranoj u laboratorijskim uslovima. Rekao bih da zaključak da je Jare stoga bolji košarkaš od Moke ne bi bio netačan, već apsurdan.

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Nele said:

Jedino sto mogu da vam dam je to da je mozda “veci” kao licnost i po uticaju na ligu/svet ali bolji kad se pogleda cisto kosarkaski nije

 

Potpis. Ali opet ima to možda. Bio je najbolji dok se nije pojavio Lebron. Slično kao u tenisu.

Jordan=Federer

Lebron=Djoković

I to je prosto tako.

  • Like 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 3
Link to comment
Share on other sites

Ne znam odakle se ponovo pojavila ova diskusija i koji je razlog za pokretanje? Mozda imamo ovde nekog prikrivenog ESPN novinara? :classic_biggrin:
Salu na stranu, evo ga video, koji je kreiran pre 3 i po godine, ali i dan danas savrseno relevantan u vezi iste. Ujedno po meni najbolji na zadatu temu i jako dobro oslikava besmisao forsiranja ovog narativa od pojedinih interesnih grupa.
 

 

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, Don Dusko said:

@40Wins Sto se ne hvalis da ste dobili sampiona? 😄

 

Brate na Zlatiborči sam, pokušavam da živim život punim plućima i pijem čaj, pa nisam stigao da ispratim do sad nikakve hajlajte. Mnogo je teži Zapad sad nego prošle sezone, moramo i tekme protiv favorita da dobivamo ako hoćemo da ostanemo relevantni.

 

 

od ostalih hajlajta

 

 

  • Love 2
Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, Horium said:

Neki pokusaji da se izjednace Kari (iako jeste revolucionaran igrac i najvrv top 10 svih vremena when all is said and done) i Lebron su mi ipak pomalo smesni. 

I meni. Lebronova igra nije tako lepa za oko ali je itekako efikasna, Curry nije na tom nivou. 

 

Što se tiče greatness, Duncan je nepravedno zapostavljen po meni. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...