Čočo Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 (edited) 6 hours ago, Čočo said: Još jedan mali osvrt zašto Arena. Na stranici NBACentral koju prati 1.3m pratioca jučerašnji snimak nadjačavanja himne EL ima 7.4 miliona pregleda. A nakon utakmice naša instagram stranica je dobila 3 hiljade pratilaca. Sve ove brojke su u roku od 10 sati. 😍 Jedno ažuriranje podataka. Za tačno 1 dan imamo preko 10 miliona pregleda. Lebac ti poljubim. 🤩 Edited October 6, 2023 by Čočo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrMV Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 Uhh, bacih pogled na kalendar i pakleni oktobar. Ako/kad dobijemo Žalgiris, slede nam Monako(H) i Virtus(A) u istoj nedelji, moglo bi se tu lepo profitirati i sačekati u odličnom raspoloženju derbi sa komšijama. Nadam se (gledajući i njihov raspored), da bi oni mogli da dočekaju tu tekmu u sasvim suprotnom osećanju- a onda kom opanci.... Srećom u zgusnutom rasporedu, da imamo bar "lakše" tekme u ABA (Borac, FMP). Naravno , korak po korak, ali mogao bi lep niz da se napravi na početku,u oktobru, zašto da ne i na kraju,u maju! ❤️🤍 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 Kad smo već kod reakcije posle Asvela 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 Mogli bismo da ugostimo Kinsey-a i da mu poklonimo novi dres na jednoj tekmi u Areni ove sezone. 29 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 Za laku noć društvo: Poveda protiv Asvela je naša šesta uzastopna pobeda u EL( imali smo vezanih 5 pobeda na kraju prošle sezone). Ne zaboravite to. 💪 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 Dabogda završili na istom mestu posle 34. kola kao i posle 1. kola. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 1 minute ago, Stanko1997 said: Dabogda završili na istom mestu posle 34. kola kao i posle 1. kola. Lep pogled na tabelu 4 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 2 minutes ago, Čvarkov said: Lep pogled na tabelu Udri pečat i arhiviraj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 3 minutes ago, Čvarkov said: Lep pogled na tabelu I see what you did there 👀 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 Asvel smo pobedili sa ovolikom razlikom zbog: -Odlicnog procenta suta za 3 poena (od cega su vecina iz izgradjenih pozicija sto iz pripremljenih akcija sto nekolicina i na individualni kvalitet pojedinih igraca) od 50% sto je dosta iznad proseka Evrolige od prosle sezone. Barselona je prosle sezone sa 40% prosecno bila najbolji trojkaski tim u El. -Odlicnog ofanzivnog skoka, cak 17, sto je takodje dosta vise od proseka u El prosle sezone. Monako je bio najbolji ofanzivno skakacki tim sa 12 prosecno. -Ukrali smo 10 lopti, sto je odlicno i sto je solidno vise od proseka u El prosle sezone. Olimpijakos je krao 7 prosecno. -Asvel je promasio 9 slobodnih bacanja sto je puno jer su sutnuli 21 a ne 35. Dakle, zbog velikog broja ofanzivnih skokova i ukradenih lopti bili smo u prilici da cak 17 puta vise sutnemo na kos iz igre od Asvela i zbog odlicnih procenata za 3 poena im damo 94 poena. Da je Sabaz igrao 30 minuta a ne 20 koliko je igrao i Nedovic 25 a ne 17min, mislim da smo mogli i 110 poena da im damo komotno. No nije bilo potrebe (imamo i Cedevitu za 2 dana), a bilo bi pozeljno da imamo veliku produktivnost uvek i od 2-3 druga igraca igraca kao sinoc od Giedraitisa-Simonovica-Mitrovica... Da bi mogli da se potrose i nesto vise u odbrani a ja sam kod obojice video i energiju i zelju u odbrani. Ne bas sve vreme, sto je i razumljivo jer su nam dva primarna bolhendlera, ali dosta cesto. Sto se tice odbrane, bila je ok sveukupno. Jeste 73 poena malo kada primis u Evroligi bez obzira sto smo igrali kuci protiv tima koji je u par najslabijih, jos je Asvel izuzev 9 slobodnih promasenih imao sasvim dobre procente. 57% za 2 i 36% za 3 sto daje na dodatnom znacaju pristojne odbrane. Osim 10 ukradenih lopti iliti 16 izgubljenih Asvelovih i 2 blokade sto je sve direktno nasa zasluga, bilo je nekoliko napada gde zbog nase dobre odbrane Asvel nije uspeo da sutne na kos uopste a u jos 6-7-8 napada su uzimali teske suteve u poslednjoj sekundi koje nisu pogadjali. Odbrana pika je generalno bila ok i dobrih i losih situacije je bilo. Strana pomoci moze i mora bolje, imalu su dosta otvorenih suteva. Dobro, jasno neke igrace smo jasno pustali i to je dobro proslo po nas. Odbrana na niskom postu koliko god se cinila losom oni su nama dali 14 od 25 ispod kosa. Naravno moze i mora bolje, Simonovic i Ilic mnogo cvrsce moraju jer imaju potencijal za tako nesto, imao je i Bentil snagu ali nije u glavi bio snagator, nadam se da ce da nauce nesto od Lazarevica i Davidovca po tom pitanju. Davidovac i Bolomboj ce da poboljsaju odbranu na niskom postu i sigurno da ce se koristiti tamo gde nam bude trebalo vise odbrane unutra (prvo sto mi pada na pamet je na primer Virtus sa Sengelijom i Mikijem u tandemu), sada nam ocigledno nije bilo to potrebno za pobedu i bilo je dovoljno dobro za Asvel. Pravi ispit sto se tice odbrane dolazi u narednim kolima pa cemo da vidimo sta i koliko mozemo protiv jacih ekipa u prvom delu sezone, a tamo negde od Decembra treba ocekivati da cemo igrati znacajno bolju timsku odbranu, bolje rotirati i bolje komunicarati u odbrani jer je bilo dosta takvih gresaka a bolje ekipe od Asvela bi to kaznjavale. Podsetio bih da su Duskove poslednje 3 ekipe: Baskonija 19/20 bili 2. najbolji tim po dozvoljenim protivnickim poenima, Baskonija 20/21 bili 4. najbolji tim u ligi za istu stvar i Zvezda 7. (koju nije skautirao) tako da samo strpljenja treba i nema razloga da sumnjamo da cemo biti jedna od najgorih odbrana kako se pisalo celo leto. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 4 hours ago, Čočo said: Mene interesuje jedna stvar koju sam primetio još u hali. Zašto su redovi na istočnoj i zapadnoj strani bili uvučeni a ne pušteni do kraja kako i treba da budu? Na KKP tekmama ispred najvernijih bude taj tampon, dok ne počne tekma kada se oni pomere napred pa popune taj prostor. Ali kod vas je na bočnim tribinama. Meni je odmah bilo čudno kad sam video taj transparent, jer nije mali, pa bi zaklanjao pogled da je bliže terenu ili bi moralo da se stoji. Moguće da su neke EL regulative, ali opet drugačije nego na KKP tekmama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 (edited) 5 hours ago, Čočo said: 🤩 Ove scene iz Arene bukvalno kao Titty Twister bar iz filma Od sumraka do svitanja 😄 Cekao sam da se pojavi Selma Hajek, i da se svi oko mene pretvore u vampire na kraju 🙂 "That's what I call a fucking show!" Edited October 6, 2023 by Kooineeperk 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 25 minutes ago, Kankkunen said: Udri pečat i arhiviraj. 25 minutes ago, Stanko1997 said: I see what you did there 👀 Bar imate kog da krivite ako kola krenu nizbrdo. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 A u međuvremenu https://kkcrvenazvezda.rs/2023/10/06/crvena-zvezda-pokrenula-prve-korak-i-uputila-zvanican-zahtev-portalu-nova/ 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 1 hour ago, uvrnuto said: Na KKP tekmama ispred najvernijih bude taj tampon, dok ne počne tekma kada se oni pomere napred pa popune taj prostor. Ali kod vas je na bočnim tribinama. Meni je odmah bilo čudno kad sam video taj transparent, jer nije mali, pa bi zaklanjao pogled da je bliže terenu ili bi moralo da se stoji. Moguće da su neke EL regulative, ali opet drugačije nego na KKP tekmama. Nemam pojma. Nema mi smisla da se krati bok. Tu automatski skratiš više mesta nego iza koša sa obe strane. Ajde da sačekamo naredno domaćinstvo pa da vidimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 41 minutes ago, božija noga said: A u međuvremenu https://kkcrvenazvezda.rs/2023/10/06/crvena-zvezda-pokrenula-prve-korak-i-uputila-zvanican-zahtev-portalu-nova/ >>Mi kao Podnosioci ovog Zahteva se ne ,,prikazujemo uspesnim" kako je neistinito navedeno, vec jesmo uspesni.<< 😂😂🤣🤣 Legendarno. Pricless 🤣 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted October 7, 2023 Share Posted October 7, 2023 Jel smo kad bili prvi na tabeli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted October 7, 2023 Share Posted October 7, 2023 (edited) Šteta što EL ne zna da tu i ostajemo. Ali dobro, ima vremena da saznaju. 😄 Edited October 7, 2023 by Čočo 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted October 7, 2023 Share Posted October 7, 2023 Niko da izvesti da li je gledao Topića, neku reč kakav je bio..Statistika odlična, ali izgubili su.Edit: Videh sad na Aba temi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted October 7, 2023 Share Posted October 7, 2023 Jedan od vecih careva Steta za povrede 9 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted October 7, 2023 Share Posted October 7, 2023 Hanga treći sa svojom dandarom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted October 7, 2023 Share Posted October 7, 2023 (edited) I Ilić na 9. mestu. Edited October 7, 2023 by Čvarkov 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted October 7, 2023 Share Posted October 7, 2023 8 minutes ago, Čvarkov said: I Ilić na 9. mestu. Pa da ali to je protivnička blokada nad njim onaj Endiaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted October 7, 2023 Share Posted October 7, 2023 Svi u halu sutra! Jedva cekam opet gledati nase momke. PS: Utakmica je pomerena od prevashodnog termina u 19h30 na 19h45. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 7, 2023 Share Posted October 7, 2023 54 minutes ago, Čvarkov said: I Ilić na 9. mestu. I see what you did there. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts