Christofer Moltisanti Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 Zadovoljština je kad možeš na miru, na vreme i samouvereno da na bookingu gledaš smeštaj u Berlinu u maju 2024. 🙂 Srećno braćo cigani! 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 10 minutes ago, DameTime said: Jebeš Parizera Da ne kažem jedeš parizera... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 3 minutes ago, Brat od Korneta said: Eto nama beka sutera. Pretpostavljam da ne bi trazio platu i da bi igrao iz ljubavi prema Zvezdi, Dusko mogao sut da vidi na delu, tako da ne znam sta se ceka... Jedino sto forumasi zahtevaju two way beka, ne znam kakav si sa odbranom na perimetru? Reveal hidden contents A i kad se dalo 300k Raduljici moze i dr Lekiju. Mnogo bijem u odbrani, ispadam zbog 5 licnih za par minuta Jedino blokove postavljam odlicne, odbijaju se uiniji od mene kao od zid 5 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 26, 2023 Author Share Posted September 26, 2023 ^vaistinu. perce je branko lazic u prajmu [pre 10ak godina] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 Što se tiče igrača, mislim, zapravo siguran sam, da smo potpisali dobre igrače, ali skup dobrih igrača ne znači i dobar tim. Moramo da radimo mnogo da bismo napravili dobar tim. Mi imamo deset novih igrača i to je sasvim neka nova ekipa. Ima tu nekih momaka koji su bili i prošle godine, ali u svakom slučaju nama najviše sada treba vreme, kog nemamo, a nećemo ga ni tražiti. Moramo da budemo spremni za početak. Duško Ivanović 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 9 minutes ago, drperce said: Mnogo bijem u odbrani, ispadam zbog 5 licnih za par minuta Jedino blokove postavljam odlicne, odbijaju se uiniji od mene kao od zid Tacno nam to i fali, da bijes u odbrani i da ubodes koju trojku. Eto nama jeftinog, da ne kazem besplatnog resenja onda. Spoiler Kam tu Red Star bro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 56 minutes ago, Sector said: Jbt Perce je ladno Luka Dončić. 😮 Meni više liči na Tešu Tešanovića 😃 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 Aj nek nam je sa srecom sezona i nova tema, drugovi i drugarice! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 7 minutes ago, Pero_Cameron said: Meni više liči na Tešu Tešanovića 😃 Meni na Marka Marina 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 Uhvati me neka zadovoljstina nakon citanja uvodnog dijela. Neka nam bude srecna i bericetna! @uini Svaka cast! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 11 minutes ago, Pero_Cameron said: Meni više liči na Tešu Tešanovića 😃 Meni na onog glumca Vladimira Kovačevića Što je imitirao Acu Lukasa i Državni poso Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 41 minutes ago, Christofer Moltisanti said: Zadovoljština je kad možeš na miru, na vreme i samouvereno da na bookingu gledaš smeštaj u Berlinu u maju 2024. 🙂 Srećno braćo cigani! Ja rezervisao pre mesec dana. 😄💪 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 56 minutes ago, Brat od Korneta said: Eto nama beka sutera. Pretpostavljam da ne bi trazio platu i da bi igrao iz ljubavi prema Zvezdi, Dusko mogao sut da vidi na delu, tako da ne znam sta se ceka... Jedino sto forumasi zahtevaju two way beka, ne znam kakav si sa odbranom na perimetru? Hide contents A i kad se dalo 300k Raduljici moze i dr Lekiju. sad na avangardi kada jave da primam vise od Pantera 😂 3 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 3 minutes ago, drperce said: sad na avangardi kada jave da primam vise od Pantera 😂 Ne znam gde da nadjem gif Cercila kada kaze "normalno" ali racunaj da sam ti to poslao upravo na to tvoje. 😃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 5 minutes ago, Brat od Korneta said: Ne znam gde da nadjem gif Cercila kada kaze "normalno" ali racunaj da sam ti to poslao upravo na to tvoje. 😃 "Što će nama ovaj incident?" 😅 Nemojte ljudi ove elementarne greške, ne dozvoljavam to kao poštovalac lika i dela Danila Lazovića. Ne kaže to Čerčil, nego Šćepan Šćekić. 5 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 32 minutes ago, DameTime said: Meni na onog glumca Vladimira Kovačevića Što je imitirao Acu Lukasa i Državni poso Uze mi reč iz usta. Htedoh to da napišem. Imitirao je i Kristijana Golubovića 🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 Cuti da su se setili za dresove, odmah se narucuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 Crvena zvezda Meridianbet je na unutrašnjim pozicijama dovela Marka Simonovića, Džoela Bolomboja, Majka Tobija,Nemanju Bjelicu i Dejana Davidovca. “Ne bih to zvao kao konkurenciju. Srećan sam zbog momaka koji su tu, to su provereni evroligaški igrači, uz Marka Simonovića koji je bio u NBA, ima potencijala. Dobro je imati širu rotaciju zbog broja utakmica. Nekada nije dan, mora neko drugi da uskoči. Biće dobrih i loših dana, kod Duška nema prve, druge, treće opcije, svi smo jednaki. Za svakog će biti prilike, a da ne pričam koliko znači konkurencija na treningu, tera da se nadmećete i takmičite svaki dan.” Mitar 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 Zuti karton pali 😂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 (edited) Edited September 26, 2023 by Cavani 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 Ajde bas da vidimo šta mogu strana osnova i domaći plaćenici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 @uini alal ti kurac P.S. Novi dresovi su fenomenalni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 Od utakmice do utakmice... napred Zvezdo [emoji3590]🤍Posle mnogo godina Pionira treba se priviknuti na Arenu , pogotovo na tzv malim Aba utakmicamaПослато са M2101K9G помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts