gggggggg Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 duh embiida je prisutan medju francuzima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Zao mi Jabuselea ali karma je kučka jbg... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Žagars je 2000o godište i igra za neku litvansku no name ekipu, kam tu red star bro. Nema veze što imamo plejeva za izvoz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Zagars je bio predvodnik njihove U18 koja je u finalu u Letoniji izgubila od nas (Petrusev, Pecarski, Trifunovic, Ilic itd.). Vec tada je bio dominantan na juniorskom nivou ali je postao bas igracina u medjuvremenu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Ove Francuze mi nikad ne bismo dobili, sto dalje da su Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 @Problem sa licnim greskama Hvala letonskoj braći što su nam ih sklonili s puta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Dobra tekma. Haose Zagars kod nas, vi ne znate sta ćete sa plejOvima 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 1 minute ago, DameTime said: @Problem sa licnim greskama Hvala letonskoj braći što su nam ih sklonili s puta. Budimo ozbiljni barem minimalno. 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 (edited) Zivo me zanima da li ce Kole i ovo da prezivi i zatvori OI ciklus , ili ce da popije nogobulj i vise nego zasluzeno. Edited August 27, 2023 by Admiral Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 1 minute ago, Ne sam Safete said: Dobra tekma. Haose Zagars kod nas, vi ne znate sta ćete sa plejOvima Dobro, Letonce uzmite, Litvance ne smete inače @goldberg reaguje 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 1 minute ago, Ne sam Safete said: Dobra tekma. Haose Zagars kod nas, vi ne znate sta ćete sa plejOvima Vi ste ugasili karijere i Peinersu i Kurucsu, ne cvetaju kod vas letonske ruže. Ok, Bertans je bio davno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 [quote post="1118077" timestamp="1693150001" name="Don Dusko" Spoiler Sad kad ubaci kos za pobedu Furnije bi ovo i rešio da ga celu tekmu nisu jurili ko djavola, zato je i usporio na kraju. Isplatilo se udvajanje i izgaranje letonskih bekova na njemu. Očekivao sam da i ranije prebaci u svoj alibi mod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 On 8/25/2023 at 4:56 PM, alpaka Bereta Sida said: Bilo bi prelijepo da Latvija zaspe Francuze s jedno 17 trica i posalje ih kuci. Sucur Allahu 1 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Dok su igrali kao drvna građa, prolazili su. Kad su počeli da ubacuju trojke, ispadoše. Hmm. 🤔 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Necu reci nista novo, ali meni je ova Francuska bas skup bezveznjaka. Cvrsti su, ali matori i u padu, bez nekog kvaliteta spolja. Doduse, nije ni neki kvalitet unutra, meni je Gobert uz sve vrline i mane prilicno bezvezan igrac uz budjav mentalitet. Jbt, svi Francuzi su mi preantipaticni, sad kad razmislim, tako da je super sto idu kuci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Biće oni brutalni kroz koju godinu sada im je ionako smena generacija Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Sreca sto se necemo sresti sa Francuzima, da ne moramo da se povinujemo pred njihovom silnom centarskom linijom i generalno ekipom. Momci su zasluzili respekt za odnos prema reprezentaciji svih ovih godina, ali ova ekipa je jednostavno losa i zenit joj je prosao. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Po meni nešto ne štima kod Francuza. Kao da imaju problema sa odnosima u ekipi, a Kole nije dovoljan autoritet da to reši. Danas situacija gde se dogovora napad, da naprave mismeč pod košem, mislim za Jabuselea. Odrade blokove, Jabusele ostane dole sa bekom, taman kad treba pas, Furnie odluči da tapka 10 sekundi u mestu i opali preko ruke na isteku napada. Bukvalno cela klupa i 3 igrača na terenu mu pokazuju u fazonu "pa pas dole"... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Čitao sam na sajtu l'equipea kritike na račun saveza od Batuma jer nije pozvan Heurtel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 @realno *w, klasican fournier, ne verujem da to ima ikakve veze sa odnosima, lik jednostavno ne zna drugacije, kaos ga je primereno opisao tokom tekme da je decolo sveziji, mozda bi drugacije izgledali, ovako su svedeni na milost i nemilost evanu ma nebitno, ta ekipa je uradila sta je mogla, nemaju za cim da zale ali ne vidim neku narocitu radost za nas, srbiji najmanje odgovaraju ove trigger happy ekipe za tri. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 3 minutes ago, uini said: @realno *w, klasican fournier, ne verujem da to ima ikakve veze sa odnosima, lik jednostavno ne zna drugacije, kaos ga je primereno opisao tokom tekme da je decolo sveziji, mozda bi drugacije izgledali, ovako su svedeni na milost i nemilost evanu ma nebitno, ta ekipa je uradila sta je mogla, nemaju za cim da zale ali ne vidim neku narocitu radost za nas, srbiji najmanje odgovaraju ove trigger happy ekipe za tri. Moja narocita radost je sto se pokazalo da odredjeni forumasi veze nemaju sa kosarkom, i to bas ocigledno, a ne sto mislim da cemo u ovom trenutnom sastavu lako sa bilo kim, pa i sa Letonijom. Ipak, ako biram u nekoj eliminaciji, pre bih birao Letoniju nego Francuze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 4 minutes ago, bosMan_jr said: Ipak, ako biram u nekoj eliminaciji, pre bih birao Letoniju nego Francuze. jasno ali mi se protiv takvih ekipa malo sta pitamo; ako ih ide jako sut, me ne mozemo to da poremetimo defanzivom a u napadu cemo da se takmicimo u istom tom sutu i izgubiti, posto imamo nula igraca koji mogu da nacine nered dole, kao i francuzi. ako im ne ide sut, dobicemo ih 15-20 razlike. meni je to izuzetno stresno, jer ne vidim nacin da mi vodimo tekmu u xy smeru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Francuzi su zapravo odigrali prilično dobar meč ofanzivno, ali defanzivno ni blizu nisu opravdali reputaciju. Činjenica je i da ih je isekao sudijski kreten kad je isključio De Coloa umesto da svira faul na njemu pa možda i nesportski. Nisu mi simpatični Francuzi mada ima tu nekih likova koje gotivim. Mislim da je jedna dobra generacija protraćena na Colleta, bilo je tu medalja ali sve vreme imam osećaj da bi neki ozbiljniji trener tu uspeo više da otključa ekipu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Francuska je vicešampion Evrope, svakako su podbacili ovde i morali su odigrati bolje. Tu je glavni krivac Collet, koji nije imao nikakvu ideju šta da radi sa visokima koje je poveo na prvenstvo, a ni sa ostalim igračima kad smo već kod toga. Nije tu bilo neke vizije i zamisli, što je najpre pokazao guranjem Lessorta na poziciju 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts