DameTime Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Kakav je foreshadowing ovo bio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Prvo da čestitam našim momcima! Srce puno! Bravo šampioni!!!! ❤️ A onda da izjavim da ne volim više sve vas koji ste bili u prilici da pratite današnji istorijski meč. Zavidim vam do neba. U to ime: I na kraju veliko hvala svim klijentima koji su baš danas zvali. Bukvalno u toku meča sam imao 50 poziva. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Steta sto je Milutinov potpisao za Oly pre prvenstva. Koje god pare da je dobio, da je sacekao kraj, dobio bi duplo vise. Strasan turnir igra, majstorski. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 I Aleksa se zajebao za ugovor, ali nema veze 20 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Prvo, NEVEROVATAN PODVIG I USPEH. Kakva divna vest me je sacekala pri zavrsetku posla i paljenju telefona 💜💜💜💜💜💜💜💜💜 Drugo, sta se desava sa Stefom Jovicem, Koop nesto pomenuo? Ameri su veliki favoriti svakako, ali da Jovke opet ne bude spreman za finale, ne mogu to 2x da podnesem...😑 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 2 minutes ago, Alex_Serbia said: Prvo, NEVEROVATAN PODVIG I USPEH. Kakva divna vest me je sacekala pri zavrsetku posla i paljenju telefona 💜💜💜💜💜💜💜💜💜 Drugo, sta se desava sa Stefom Jovicem, Koop nesto pomenuo? Ameri su veliki favoriti svakako, ali da Jovke opet ne bude spreman za finale, ne mogu to 2x da podnesem...😑 Nece Ameri nidje, osim u mec za bronzu sa Kanadom. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vul3 Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Sa kime sam ono vodio raspravku o “nejakom” Milutinovu vs mocna centarska linija Francuske? 🙄😃😎 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Zajebani nemci ko kratko cebe ali ako ponovimo partije iz zadnja 2 meca energetski bukvalno se ne bojim ni og dream tima 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Mentalno necu pregurati ako izgubimo zlato od Nemaca... 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Ocekujem lepu rolu Petruseva u finalu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Stari Wook Posted September 8, 2023 Popular Post Share Posted September 8, 2023 Odneti Šruderov dres Avramu da ga onjuši. 10 2 2 76 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Da se ne lazemo, uvek je lakse s Nemcima nego s Amerima u kakvom god da su sastavu i kakvoj god formi. Da su se ovde izvukli, u finalu bi im ulazile ves masine. Bolje je ovako. Maksimalna ozbiljnost, odgovornost i koncentracija i imamo cemu da se nadamo. A ja jos ne mogu da verujem da smo u finalu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Brutalni su nemci ali mislim da njih lakse mozemo da ugusimo nego amere kojima je ceo tim sposoban da se zapali i da ne mozes da ih zaustavis. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 E sad već počinje da me bude strah ove prilike. 🙂 Srećom, siguran sam da ekipa jedva čeka nedjelju. Uf. Uf. Uf. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaka blazic Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 jebiga zasluzeno nemci, trebalo bi da nam je lakse ali sa amerima bi bilo epski i lakse bi igrali, ovako ako izgubimo od srudera i drugara to ce ipak biti tesko svariti... opet cemo biti autsajder, cenim 2.5 opet na nas. naravno mozemo da dobijemo, ali da su jaki bas su jaki + sto je jako bitno imaju mesa u reketu da zaustave milutinova. bolje da je ova skupina bez centra i bez odbrane prosla. sajze veliko. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 9 minutes ago, 40Wins said: Mentalno necu pregurati ako izgubimo zlato od Nemaca... Sreća pa nećeš morati, misle momci na tvoje mentalno zdravlje 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 21 minutes ago, Casaubon said: Nece Ameri nidje, osim u mec za bronzu sa Kanadom. U pravu si, nisam pratio taj mec i bas sam iznenadjen. E sada...Kari i igraci moraju biti JAKO oprezni u mentalnom pristupu mecu. S jedne strane ne smemo uci optereceni da je sad ili nikad...ali sa druge strane, sad je ili nikad 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Nemamo sta da trazimo protiv ovakvih Nemaca 7 17 3 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Jooooj da mi je da zaspim pa da se probudim u nedelju u 14h 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Ali kako je PEAK izdominirao oo prvenstvo. Obe reprezentacije u finalu nose opremu istog proizvodjaca 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 3 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Nemamo sta da trazimo protiv ovakvih Nemaca Vreme je da Nemci upoznaju najbolju Srbiju na turniru. Pit bul scenario je ipak na nasoj strani. Svaka cast Nemcima ali ipak imamo odgovor na njihovu igru. Danas su visoki igraci Nemacke imali odlicna resenja. Kao kad bi kod nas Petrusev razvalio trojkama ali i ostalim njegovim arsenalom protivnika. Dakle imamo mi dodatne rezerve za finale. Ocekujem najbolju Srbiju na turniru. Kari trlja ruke i sprema ekipu za duel sa Nemcima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 8 minutes ago, jaka blazic said: jebiga zasluzeno nemci, trebalo bi da nam je lakse ali sa amerima bi bilo epski i lakse bi igrali, ovako ako izgubimo od srudera i drugara to ce ipak biti tesko svariti... opet cemo biti autsajder, cenim 2.5 opet na nas. naravno mozemo da dobijemo, ali da su jaki bas su jaki + sto je jako bitno imaju mesa u reketu da zaustave milutinova. bolje da je ova skupina bez centra i bez odbrane prosla. sajze veliko. Ma jok bicemo favoriti po kvoti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Imam osećaj da osvajamo! Mogu da spomenen Pešića na klupi, našu odbranu koja neće dozvoliti Nemcima da ovako šutiraju, potencijalno samoubistvo preko Šrudera, emocionalnu i fizičku iscrpljenost Nemačke posle pobede nad Amerima, Boriša motivator ... ali glavni razlog je što nam je @McLeod predviđavao brodolom a eto nas u finalu, a Nemce je na sva usta hvalio. It is written 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Koliko sam bio utronjan pre Kanađana sad sam miran. Nemci su brutalni, najbolje su odigrali turnir i jedini su sa svim pobedama. Biće zasluženo favoriti. Međutim, mene je smirilo to što su naši uspeli da pokažu da onakav pristup nije bio izuzetak već da su sposobni da ga ponove, da im je to način igre. Zato verujem u još jednu takvu partiju i ne bojim se. Ako izgubimo biće to jer su Nemci jači tako da nema za čim da se žali. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Ne mogu da dočekam tekmu za treće mesto USA - Canada...da najzad odem na pecanje.Plavšić znae.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts