Jump to content

Košarkaška reprezentacija Srbije


Recommended Posts

15 minutes ago, Smrtokapa said:

Dobijamo ovo.

 

Srećom nisam poslat na teren, pratiće se pbp i povremeno će se virnuti u odgovarajući ekran. Dedlajnova danas srećom nema. :thumbup:

 

Ja sam pre jedno mesec dana morao da instaliram neko sranje od Sophosa na kompjuter, znam da nema klasičnog nadzora računara, ali nisam siguran za striming sajtove u smislu downloada/uploada, s obzirom da radi kao antivirus. Ako ima neka dobra informatičarska duša da podeli korisne informacije sa mnom, bio bih jako zahvalan. 

Edited by robespierre
Link to comment
Share on other sites

O Svetislavu Pesicu je sve rečeno. Ne treba ga više vređati, iako je više nego zaslužio. Sve počev od onoga što je priredio Teodosiću do ovog danas, predstavlja jednu tragediju za našu košarkum. Ovi porazi u kontinuitetu od Italije, uključujući neverovatne blackoute, ozbiljna su sramota. Odvikavanje dece od košarke.

 

Ustvari, neka. Sisaj ga bedniče sujetni i izlapeli.

Link to comment
Share on other sites

vec vidjeno je ovo sve

uopste nam nisu pomogle one revijalne tekme u 1. fazi

i ako za malog jovica i moze da se nadje opravdanje za raspad kad udari na tvrdo

bogdan je bas bas podbacio. ona ispucavanja i silovanja na +16 su nas ubila u pojam. i on je posle toga psihicki usao u jos veci kanal

tu je naravno kriv i fikus na klupi koji nije prepoznao umor bogdana u tom trenutku i dao mu loptu u ruke

ocaj zivi, ali bar ne moramo dalje u prazno da se lozimo

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Nije ovo toliko Pešić izgubio koliko kapiten, ali baš nas je ukanalio. Volim ga kao da mi je iz kuće ali ja sramotniju partiju nekog lidera dugo nisam videla. Čitav pristup, psihološki kanal u koji je upao a treba da bude primer mlađim. Ne postoji opravdanje, ni umor, ni stres, ni pritisak. Zero opravdanja i razumevanja za ovo. 

 

Malog Jovića ne treba kritikovati, on ima 20 godina i ako neko ima pravo na osećaj pritiska to je on. Dobriću, Avramoviću, Milutinovu i Davidovcu moj naklon za effort i ove partije. Posle KKCZ, Dobrić je još jednom pokazao da će odigrati kao MJ kad se zvezde useru. 

 

Dobro je da sam gledala samo Q4.

Edited by DameTime
  • Like 5
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Jos jedna epska blamaza, protiv trenutno najvecih prljavaca u reprezentativnoj kosarci. Prejebali su Spance, i to debelo.
Nema se sta puno reci, jeste Bogdan bio katastrofalno los, jesu i ostali povremeno pravili neshvatljive greske, ali kad nekoga onako ubacis u masinu i nakon konstantog zaostatka kroz citavo 1. poluvreme odes na +16 i napad, i dozvolis da to nestane za 5 minuta bukvalno bez da se pokusa nesto, a tvoja jedina reakcija je da uvedes 3 igraca na tih +16 i apsolutno nista ne promenis nakon toga...jasno je ko je glavni krivac. Ne zelim da se vracam na pricu od pre prvenstva, ali svima je bilo jasno da on mora da leti nakon EP, samo izgleda nije onome ko je glavni odgovorni za te stvari.

E da, i da smo ovo dobili na kraju, potpuno bih se isto osecao. Cak i ovakvi treba ove da tucemo dvocifreno gde god ih sretnemo.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

I samo da kažem, ako je trebalo od nekog da izgubimo, bolje je bilo od Dominikane. Italijane smo morali da pobedimo pre svega zbog razbijanja te blokade protivu njih i samopouzdanja. Igrači su sad u teškom kanalu iz kog nisam sigurna da se mogu iščupati do nedelje. 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Ovo je Bogdanovicev poraz. Lik je odlucio da se ispucava u momentu kada je bilo jasno da je to nepotrebno, a kapiten je i najiskusniji i neko ko treba da bude glas razuma. Sve i da mu je Pesic rekao da sutira, trebao je da kaze - treneru, ne ide me sut, ajde da probam na ulaz ili da spustim. Jer ono, kapiten si, i najgore je da kao lider budes pasivan.

 

S tim da sumnjam da mu je Pesic rekao da sutira trojke preko ruke, nego je verovatno on ponovo hteo da uhvati sutersku formu kao sto to radi celo prvenstvo pa se igra 3pt contesta.

 

I onda posle kao sto niko ne moze da organizuje napad? Pa zato sto su verovatno nervozni na max jer je lik dosao i prodao utakmicu. Nije ovo igrica, pa da svako ima ranking, naravno da ces da poludis kad vidis da ti neko gubi 16 razlike za koju si iskrvario. 

 

Nerealno sta je lik odigrao, i onda ona polutuzna faca na klupi, mukica, bas mi ga je zao, uci ce sledeca Bogi. 

  • Like 17
Link to comment
Share on other sites

Na +16 kad smo bili u totalnom naletu a oni u bonusu Bogdan uzima 2 nerezonske trojke preko ruke, oni postizu 5 poena i totalno obrcu momentum. Koliko god ga svi voleli lideri to tako ne rade.

 

 

O kariju ne zelim uopste da trosim slova na tastaturi.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...