Tom Bombadil Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 Just now, srlepajce said: Preterase sa Djokovicem Realno. Nadao sam se da će, kad je već tu, pozdraviti publiku, pokloniti se i otići. Ali evo čitav šou njemu… 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 1 minute ago, srlepajce said: Preterase sa Djokovicem Jel se meni ucinilo ili nisu prozvali sve kosarkase? Nisi čuo od buke i skandiranja (Aleksi) 😆 Ja sam ovde i nisam čula za Bogdana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 1 minute ago, srlepajce said: Preterase sa Djokovicem Nije nista preterano. Naboj treba da se ispolji. Ponos, satisfakcija svakom je to potrebno. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 Just now, DameTime said: Nisi čuo od buke i skandiranja (Aleksi) 😆 Ja sam ovde i nisam čula za Bogdana. Deda, Dobric? Ja nisam cuo Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 1 minute ago, srlepajce said: Deda, Dobric? Ja nisam cuo Bilo za obojicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 3 minutes ago, DameTime said: Novak je na dan svog USO finala snimio poruku podrške košarkašima za finale. Ne vidim nikakav problem da bude tu. Apsolutno, baš je upotpunio. Ja sam inače totalni, najveći hejter dočeka, nisam gledao ni posle onih legendarnih uspeha, ali danas me klinci nateraše. I bilo mi je sasvim ok, čak mi suza krenula kad je Boriša ustao da se pozdravi. 15 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 Evo je ova majka jugovica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki1988 Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 Imamo najveceg tenisera ikada koji se nije tek tako pojavio nego izneo pehar sa US Open-a, i ne vidim sto bi bio problem da je na balkonu sa kosarkasima.. verujem da je i kosarkasima a i narodu ispred drago. Svi su oni nas ponos, mogli su i Spanovicku da pozovu pa da svi zajedno proslave jos jedno uspesno leto. 18 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 Kakvo je ovo sad zakukavanje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 16 minutes ago, Tom Bombadil said: Ok ovo ipak nisu fudbaleri. A i hip hop je uvek išao uz basket "Veseli se srpski rode..." Tupak da se ne postidi. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 Bogi i Nole ❤️ 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 Koliki je čovek ovaj Jović jbt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagzzi Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 Prosto ne verujem da nekome smeta Nole na doceku, verovatno najveci nas sportista u istoriji. Neko kome se nikada ne možemo oduziti na koji nacin nas je predstavljao u svetu... 16 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 10 minutes ago, DameTime said: Nisi čuo od buke i skandiranja (Aleksi) 😆 Ja sam ovde i nisam čula za Bogdana. Ladno je ovaj što vodi zaboravio da najavi Bogdana. Počeo je da najavljuje Karijev govor pa se setio ili su ga podsetili. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
szsd21 Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 (edited) Meni se se brišu upisi zbog spominjanja američkih pesama, ali se dozvoljava da se naširoko blate srpske pesme na ovom forumu........uzivajte u dočeku, a nemojte da se pljuje samo da bi se pljucnulo....Smeta Nole , smeta BS, smeta Veseli se srpski rode...ajde jos i Bože pravde zašto se pusta.... Edited September 12, 2023 by szsd21 1 2 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 42 minutes ago, fancy said: Beogradski Sindikat najavljen, ja menjam kanal. Sent from my phone using their app Dobro je što nisam gledao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 Sindikalci nisu izneverili. Smorili za medalju.Voditelj iz klase: Animator na dečijim rodjendanima.Revitalizujte jebenog Cukića. 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 2 minutes ago, Barkley#34 said: Ladno je ovaj što vodi zaboravio da najavi Bogdana. Počeo je da najavljuje Karijev govor pa se setio ili su ga podsetili. Ja mislila da nisam čula, a da najavljuje Karijev i Bogijev govor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 Kari ❤️ 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 Seljana su ovi dočeci uvek ali treba da bude onako kako momci žele makar Desingerica nastupao. Novak ne smeta ništa, naprotiv. Mislim da košarkašima može samo da imponuje što je tu s njima. 27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 22 minutes ago, Smrtokapa said: Baja bi se mogao negativno protumačiti pošto ga pušta Luka Dončić. (I dalje je bolji izbor nego Beogradski Sindikat) Baja Mali Janez 😄 Ispala bi masovna tuca na doceku kao na Bajinim koncertima po Borci 😄 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 30 minutes ago, DameTime said: Drago mi je da je Kari doživeo ovakve ovacije. Apropo BS, jbg, ne volim ih ali oni i THCF se vezuju uz repku. kako i zbog cega se to bs vezuje za kosarkasku represtaciju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 4 minutes ago, gggggggg said: kako i zbog cega se to bs vezuje za kosarkasku represtaciju Pa Mi smo ta ekipa se vazda pušta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 Ja ne vidim problem. Pušta se muzika koja se pušta jer momci tako vole. Mi pljuckamo po izboru jer tako volimo. Mirna Bačka (ili bi bar bila da Jokić ne otima separee narodu). 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 23 minutes ago, Bagzzi said: Prosto ne verujem da nekome smeta Nole na doceku, verovatno najveci nas sportista u istoriji. Neko kome se nikada ne možemo oduziti na koji nacin nas je predstavljao u svetu... Možda da mu damo na raspolaganje neku kulturno-istorijsku celinu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts