Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ako pričate o Lauriju samo da iznesem podatak da je u desetak dana Portlandu dao 38 a Majamiju 40 poena (ali je Juta obe izgubila) Protiv Majamija sa njim na terenu imali su plus/minus: -16 što nije lako napakovati kada odigraš 33 minuta.
Inače jedan od retkih visokih sa arm-span u minusu u odnosu na visinu.

Posted
6 hours ago, Bojdo said:

Ako neko može da pronadje taj članak o tome kako je izrasza jos inch, bio bih zahvalan.

Ima dosta clanaka na internetu koji kazu da se izrasta i vise incheva, i to za krace vreme, par nedelja samo mislim. Maze se valjda neka mast il se koristi pumpica, nisam siguran sta tacno. 

• Like 3
  • Thanks 1
  • Ha-ha 15
Posted

Sad nesto gledam novonastale grupe I ukrstanja nakon toga,mi kao da smo samo sebi dirigovali zrebanje.

Kako nas je ukenjalo svetski.Samo da mi ne ukenjamo sutra tj. Danas i narednih dana.

• Like 2
Posted
21 minutes ago, Duh koji lebdi said:

Ima dosta clanaka na internetu koji kazu da se izrasta i vise incheva, i to za krace vreme, par nedelja samo mislim. Maze se valjda neka mast il se koristi pumpica, nisam siguran sta tacno. 

Kažu kinezi da mljeveni rog nosoroga čuda čini

• Thanks 1
Posted

Za pumpu lažu...bolje Air Max da sam kupio.

Edit:
...u stvari, pričo mi ortak.
  • Ha-ha 8
Posted
9 minutes ago, uini said:

@Beonegro, sokole, jesil zapoceo projekat lozana? trebas nam pijan do poluvremena, za svaki slucaj.

ja juce dosao doma, zena mi je na gajbi, moram lepo da se ponasam 😶

Znači ništa od divljanja kad Rile veže tri trojke 🥲

• Tuzno 1
Posted
6 minutes ago, Sector said:

Još pola sata, jesu li pune gaće?

Dobijamo ovo.

Srećom nisam poslat na teren, pratiće se pbp i povremeno će se virnuti u odgovarajući ekran. Dedlajnova danas srećom nema. :thumbup:

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...