mipivi Posted May 28 Share Posted May 28 (edited) Svako takmicenje za pravu ekipu je pravo takmicenje. I svako takmicenje za gomilu indijanaca, ukljucujuci i poglavicu, je "ispod njihove casti". Oce to kad pevas " nmg da zivim, a nmg dumrem, karakter mie nula..." Kad smo vec kod pjesmi. Jbt, sad je pustih. Ovoe trebalo da pici na svakom pocetku, svakom poluvremenu i kraju, svake utakmice, ove sezone. Edited May 28 by mipivi 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 28 Share Posted May 28 16 minutes ago, mipivi said: Svako takmicenje za pravu ekipu je pravo takmicenje. I svako takmicenje za gomilu indijanaca, ukljucujuci i poglavicu, je "ispod njihove casti". Oce to kad pevas " nmg da zivim, a nmg dumrem, karakter mie nula..." Kad smo vec kod pjesmi. Jbt, sad je pustih. Ovoe trebalo da pici na svakom pocetku, svakom poluvremenu i kraju, svake utakmice, ove sezone. Sve što slažem uvek mi se desi obratno :D 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted May 28 Share Posted May 28 Čovićevim rečnikom, prihodovali smo... Quote Prema ekskluzivnim saznjanjima Kurira Kaminski je prilikom odlaska oprostio dve plate koje je po slovu ugovora trebalo da dobije do kraja sezone. Kako nezvanično saznajemo jedna mesećna plata američkog centra iznosi približno 90.000 evra. Pošto se radi o dve plate dolazimo do iznosa od oko 180.000 evra koliko je 213 cm visoki igrač oprostio klubu iz Humske. 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted May 28 Share Posted May 28 Skoro 200k, malo li je. 27% licence za sledeću EL sezonu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted May 28 Share Posted May 28 (edited) od ostalih vesti, i mi idemo u pionir (samo da nerviramo Čovića) Edited May 28 by goofy 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 28 Share Posted May 28 3 minutes ago, goofy said: od ostalih vesti, i mi idemo u pionir (samo da nerviramo Čovića) Ostoja Vucicu - gde ce da stanu svi sa sezonskim kartama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted May 28 Share Posted May 28 1 hour ago, goofy said: od ostalih vesti, i mi idemo u pionir (samo da nerviramo Čovića) Jok brate, mudar je ovo potez, da se dodatno priviknete na koseve i teren pred finalnu seriju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted May 28 Share Posted May 28 Polako s tu finalnu seriju. 8 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted May 28 Share Posted May 28 Ja se iskreno nadam da će Mega da mi skrati muke. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada Posted May 28 Share Posted May 28 54 minutes ago, goofy said: Ja se iskreno nadam da će Mega da mi skrati muke. Isto, ili bar protiv zvezde da izvedemo mladjariju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted May 28 Share Posted May 28 A dobro onda pripremate Megu, navikavate ih na Pionir, nije ni to lose. Da Covicu crkne krava. 😉 OK, sam cu da izadjem 😄 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted May 28 Share Posted May 28 Ne razumem ove koji se nadaju da izgubimo majstoricu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted May 28 Share Posted May 28 9 minutes ago, Alek The Great said: Ne razumem ove koji se nadaju da izgubimo majstoricu. Ja ih razumem. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted May 28 Share Posted May 28 Kad nekog/nesto volis, zelis da se ne pati i da se skrate muke. Kad vec leka nema. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted May 29 Share Posted May 29 Da dobijemo sve do kraja stoka razlike i uzmemo trofeo, who tf cares. Tamo gde je trebalo posisali smo fat one. A s obzirom na to da se kenja na sudjenje i ligu i nase drzanje prethodnih godina, zasto je uopste i igramo? To je pravo pitanje. Sad smo svuda donji, pa kao moze sad i ta domacica... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted May 29 Share Posted May 29 8 minutes ago, SteveFrancis#3 said: A s obzirom na to da se kenja na sudjenje i ligu i nase drzanje prethodnih godina, zasto je uopste i igramo Razmišljao sam ovih dana da li da pišem uopšte ali iz više izvora čujem da nas uslovljavaju da igramo KLS da bi nam uplatili pare koje su nam obećali pre početka sezone. Od države okruglo 0e. Ko bi rekao da ćemo tako brzo postati samoodrživi... 🙃 3 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted May 29 Share Posted May 29 Bukvalno se vidi da igramo ko naterani Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted May 29 Share Posted May 29 1 hour ago, Son_of_a_gun said: Razmišljao sam ovih dana da li da pišem uopšte ali iz više izvora čujem da nas uslovljavaju da igramo KLS da bi nam uplatili pare koje su nam obećali pre početka sezone. Od države okruglo 0e. Ko bi rekao da ćemo tako brzo postati samoodrživi... 🙃 Onda to objasnjava dosta elouel Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted May 29 Share Posted May 29 12 hours ago, MC Thunder 2 said: Kad nekog/nesto volis, zelis da se ne pati i da se skrate muke. Kad vec leka nema. Jeste, baš radim na toj ljubavi prema sebi, pa zato i razmišljam u pravcu skraćivanja muka. Kad pogledam napad u kom Panter vrti levo desno kroz noge 17 sekundi i onda šutne preko 3 ruke, baš mi je teško da osetim neku ljubav. Prema bilo kome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted May 29 Share Posted May 29 Šta znam, može da se probere. https://flouter.net/transferi-i-rosteri-timova-live-tabela/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted May 29 Share Posted May 29 Na pomolu pomirenje sa Miskom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted May 29 Share Posted May 29 15 minutes ago, Brat od Korneta said: Na pomolu pomirenje sa Miskom. Na osnovu čega ovo kažeš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted May 29 Share Posted May 29 Just now, Charles De Ketelaere said: Na osnovu čega ovo kažeš? Na osnovu nicega iz javnosti, rece mi drugar Partizanovac da se radi na tome, nisam dalje pitao nista. Pretpostavljam da ce to zavisiti od dolaska nekih igraca. Prosto ako dodje neki njegov igrac ovo ce se pokazati tacnim, ako ne, preuzimam na sebe odgovornost za ovu info onda. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted May 29 Share Posted May 29 (edited) Saće Miško tvitnuti: Gelato korneto fratello I toeto. Edited May 29 by odupri se ludilu 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted May 29 Share Posted May 29 Načuo sam i ja ovako nešto. Ima i ime neko ali to mi je malo veći fikšn pa neću da lupam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts