Jump to content

KK Partizan 2023/24 - Bitka za Berlin!


fillam

Recommended Posts

3 hours ago, Shonewizard said:

Odlučio sam da poraz od sinoć prihvatim kao takav, i nastavim dalje. 😁

 

Šalu na stranu, i prošle godine smo mi nerijetko bili zreli za kikseve u ABA-i nakon pražnjenja u EL, ali smo se uglavnom provlačili. I sinoć smo se zamalo provukli. Posebna tema je kako smo dozvolili da na polovini 3/4 imamo minus 20, ali opet i onaj povratak za 10ak minuta ima svoju težinu čak i protiv Meginih klinaca (kojim prije svega fali iskustvo, ali talenta, poletnosti i motivacije ima na pretek). 

 

Definitivno ni timski ni individualno nismo u dobrom momentu. Vrlo malo raspoloženih igrača šuterski, a timski mnogo stvari za uobličiti. 

 

Sinoć se mnogo toga svalilo na Uroša, posebno zbog onog posljednjeg detalja, ali bih rekao da je to samo kulminacija u odnosu na njegove igre i taj neki stav na početku sezone. Trenutno je na 3/18 iz igre u ABAi (identični procenti za 2 i za 3, po 16.7% 🙂 ), prošle godine je na nivou sezone furao 64/45/80. Kapitena smo već komentarisali.

 

Pojma nemam, možda su i te skraćene pripreme ostavile traga u ovom sporijem ulasku, i možda će benefiti toga tek da se osjete kada se u ovako stisnutom rasporedu nagomilaju minuti u nogama.

 

Ne smatram da je bilo šta izgubljeno, niti da smo u ne znam kakvom bespovratnom ponoru, samo se nadam da ćemo što prije da hvatamo pravi zalet. Četvrtak bi bio odlična polazna stanica.

 

Koja li je tajna tvog mentalnog zdravlja? 😄 Uvek si makar umereno optimističan. 

  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

36 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Sta je veci hendikep po vama za ove derbije, njima sto fali Neda ili nama Ponika?

Nama Nedović. On je jedini naš igrač koji zalazi u reket. Ostali imaju problem i u kontri da završe.

Očekujem da kep Laza ima 1-2 ona njegova prodora kad šutne neki nazovi flouter kontra rukom sa 1.5m od koša.

 

Link to comment
Share on other sites

Sad ja moram da branim Frenka iako sam vrlo daleko od njegovog fana. Kako mogu da se ljutim na njega ako odigra tačno onako kako ume - dobar napad i loša odbrana? O Frenče Frenče, zašto si Kaminski? Dakle oko tih stvari videti sa onim ko ga je doveo. Pritom, njegova lošost u odbrani uopšte nije odskakala od ostatka ekipe. Po celokupnom učinku, uz Aleksu naš najbolji igrač sinoć.

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Kaminski u odbrani jeste stravicno los i tesko ce se tu nesto promeniti, ali vas je protiv Mege vratio u utakmicu, tako da tu nema mesta nekoj kritici.

Ja sumnjam da ce on biti neki previse bitan faktor. Neka potraje to privikavanje na Evropu, ali on je jednostavno premekan igrac i ne cini mi se kao neko ko ce puno doprinositi u utakmicama na noz i za trofeje. Vise ga vidim kao liability zbog te odbrane. Ima dobru ruku i moze da rasiri teren kao protiv Falla i Olympiacosa, ali opet, to moze i Smajli, koji ima i tu drive igru nakon finte suta, dok Frank ili je opali ili zaustavi protok lopte. 

Link to comment
Share on other sites

Je li ovo neki kolektivni performans da se govnima maže Trifunović dok niko ne pominje Rocky Horror Show koji nam je sinoć priredio naš mili kapetan i primalac najjače stipendije u istoriji KKP? 🙄

Edited by Beonegro
  • Like 4
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, MC Thunder 2 said:

Panter je stravicno uzasan, izgleda kao da je akčuali nazadovao...

Pre ce biti da ono sto je igrao na kraju prosle sezone nije realno i da je bila forma zivota. 

Jeste on kvalitetan ali ono je bilo automat.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ovde je najveci problem sto imas cak 3 igraca (svi domaci) na bekovskim pozicijama koji (trenutno) nicemu ne doprinose. To je veliki minus. Iskreno, ja bi vrlo verovatno menjao svu trojicu za jednog pleja, ali to nije realno.
Jedino pozitivno je sto znas sta da ocekujes od njih i treba ocekivanja prilagoditi tome.

Sent from my RMX3301 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Za pocetak bi mogli da ne budu igrac manje na terenu i da se ne resetuju svakog oktobra nakon sto su vec 3, 4 godine u klubu.

Just now, Aman 2 said:

Dubai ulazi u EL. Nema šanse da i dogodine imamo dva predstavnika. Nadam se da se ovaj poraz neće ispostaviti kobnim...

 

More like Draman 2 😁

 

(Salim se malo, ne zameri 😊)

Link to comment
Share on other sites

38 minutes ago, Aman 2 said:

Dubai ulazi u EL. Nema šanse da i dogodine imamo dva predstavnika. Nadam se da se ovaj poraz neće ispostaviti kobnim...

Nema sanse da i sledece godine nemamo 2 kluba. Cini mi se da se i EL polako dize sto se publike tice, a mislim da su nase hale i rivalstvo tome doprinele i to nece da izgube. Oni planiraju Pariz i Dubai da dodaju na ovih 18, a onda u narednim godinama i London i ruse kada se vrate. Ukupno 24 na kraju, bar sam ja tako cuo.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...