Jump to content

Djo

Član foruma
  • Posts

    56
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Djo

  1. Da li je neko primetio raspravu izmedju Zeljka i Kaminskog, malo mi je bilo neprijatno i izgledalo kao da ce mu ovo biti poslednja utakmica u nasem dresu.
  2. Na zalost mislim da ce Andjusic imati solidnu minutazu protiv Fenera jer je bio u petorci koja je krenula da vraca rezultat u derbiju na kraju, kada samo imali 2 suta za -6, i da je time "kupio" neki kredit kod Zeljka za sledecu utakmicu.
  3. Pogledah sinoc ponovo derbi onako na miru bez nerviranja bas da vidim sta je bio problem. Derbi je izgubljen u prvoj i drugoj cetvrtini. Odlicna preuzimanja u odbrani od strane Zvezde, zaustavljen Partizanov protok lopte i akcije su se uglavnom zavrsavale 1 na 1. Katastrofalna odbrana u Pick and Rollu od strane Kaminskog i Smajlagica kao i losa komunikacija u odbrani kod preuzimanja. nesto sto mi je zapalo za oko, u prvoj cetvrtini kada ulazi Teodosic i krece da se igra pick na Kaminskog , laki poeni za Gilespija i krece ludnica u hali i sve odlazi u losem smeru. U drugoj cetvrtini taman Partizan hvata neki ritam krece da smanjuje prednost, ulazi Smailagic i sve odlazi ponovo u propast. Smailagic za 11 min +/- -22 Najgore izdadnje igraca koje sam u zivotu video i po statistici i po prikazanom na terenu. Zakljucak je da je igrao Zack bilo bi sve totalno drugacije, prosto nisam verovao da ovoliko moze da fali, tako da nemojte da ocajavate bice to sve ok.
  4. Nema sta zasluzena pobeda Zvezde, delovalo mi je kao da smo se usrali, iskreno nisam ocekivao jer se igralo u Areni, ali sta je tu je idemo dalje. Nista jos nije izgubljeno, ne zelim da pricam ko je kriv za ovaj poraz ili neki naredni, sudicemo na kraju sezone i verujem u Zeljka i strucni stab.
  5. Mislio sam da ce Real biti najteze gostovanje ove sezone.
  6. Euroleague A licences are typically issued for a multi-year period rather than annually. These licences are granted based on specific criteria, including: - long-term sporting results - financial stability - fan support - the quality of the team's arena and other facilities.
  7. Jel moze neko da mi objasni zasto Zeljko ne koristi nikada challenge, iskreno ja nemam objanjenje. Kaminski kada je napravio drugi faul trazio je od Zeljka da trazi challenge, onda je usao u raspravu sa sudijama jer nije bilo challenga i dobio tehnicku i tu je maltene bila gotova utakmica za njega. Druga situacija kada je sviran faul Zeka Ledeja ispod kosa, cak mu je i strucni stab sugerisao da uzme challenge, nije hteo. Jedino sto meni pada na pamet je da mozda cuva timeout za neku bitniju situaciju ili mu je to na neki nacin "ispod casti".
  8. Slazem se, treba da svi da uzivamo sto igrac od 5 indexnig poena u euroligi i 7 u eurocupu igra 20 min u timu koji ima ambicije za f4.
  9. Ne nego kazem da otisao jer je mislio da on nije eurocup igrac, ali ispada da je ocigledno najbolje zanimanje biti "iskusan" kosarkas KK Partizan. Dobijas kintu koju nigde drugde ne bi dobio, zivis u svojoj zemlji i slepujes se na racun stranaca.
  10. I Panter i Leday i Nanaeli i Aleksa su bili free agenti.
  11. Ne treba zvizdati jer to rusi imidz kluba, ali je ispao smrda kad je prodao Zeljka. Nije hteo da ostane pre dve godine da bude glavni domaci igrac, izrazio je zelju da igra Euroligu i otisao u Bajern. Sada kada ga niko nece vratio se ovde na novu sansu a ne moze da napravi prednost ni u ABA ligi. I ne zelim vise nikoga da cekam, cekao sam Madara 2 godine, koliko izgubljenih utakmica zbog njega i na kraju sta??
  12. Koliko Jaramaz umrtvi igru da cak i kad se vodi 50 razlike mucno je za gledanje
  13. Ne moze da se gleda utakmica zbog Jaramaza, a ne mogu da mu daju sut kartu nema ko da igra i ima ugovor na 2 godine
  14. Ocigledno da su potrebna 3 poraza da se nauci lekcija.
  15. Nadam se da cemo cesce vidjati Kaminkog i Bruna u istoj petorci, deluje mi da obecava.
  16. Uzasno igramo. Sreca pa su ovi eurocup team
  17. Opet 50+ za poluvreme i da se nadamo da ce protivniku da stane sut.
  18. ostalo je jos desetak karata ako nekome treba https://app.fanceetickets.com/events/PARTIZAN_FENERBAHCE
  19. Dodji ranije da ne ostanes bez mesta, to ti je moj savet.
  20. Nece ti Bruno mnogo pomoci u defanzivnom skoku, defanzivni skok je timski efort kao i mana igranja preuzimanja u odbrani. edit: da dodam da se previse ocekuje od njega, on je dobar igrac to je neosporno ali evroliga je jednostavno mnogo veci nivo gde on jos nema iskustva. Dobra stvar je sto je ugovor potpisan na dve godine, tako da se nadam da ce eksplodirati sledece sezone ko Lesor.
  21. a i da ima ne verujem da ce ga Zeljko pustiti na tako bitan mec
  22. Zeljko cuva challenge za final four, to me najvise izludjuje. Prvo onaj nameran udarac na Smajliju onda ovaj andone Kaminskog.
  23. gledajuci snimak ja bih rekao da je to on, novi dres + vidi koliko dugacke ruke
×
×
  • Create New...