Dracarys Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 Čekaće se na to verovatno oktobar ili novembar. Da se vidi ko će biti otpušten iz NBA. A sad se ne bih bunio da dođe i Kalates i bude back up opcija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 Jbt Smajli neki virus, piše da je izgubio 6-7kg... Sigurno će se kasnije priključiti pripremama, ali neće valjda opet početak sezone biti upitan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 Od kakvog to virusa izgubis 6-7kg? 😬 1 minute ago, realno *w said: Jbt Smajli neki virus, piše da je izgubio 6-7kg... Sigurno će se kasnije priključiti pripremama, ali neće valjda opet početak sezone biti upitan... Verovatno nece u smislu da ce biti u sastavu, ali kvalitet njegovih partija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 17 minutes ago, Alex_Serbia said: Od kakvog to virusa izgubis 6-7kg? 😬 Verovatno nece u smislu da ce biti u sastavu, ali kvalitet njegovih partija... Epstajn Barovog recimo, ja sam izgubio 10 (!?) kila, a imao sam 70 pre njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 Kae Ostoja da se 17000 ljudi registrovalo za sezonsku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 I rece da ce vaziti sezonske za PO. Sent from my RMX3301 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 21 minutes ago, Ne sam Safete said: Kae Ostoja da se 17000 ljudi registrovalo za sezonsku. Rispekt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 28 minutes ago, Alek The Great said: I rece da ce vaziti sezonske za PO. Zapravo nije rekao da će važiti nego da nisu donijeli odluku još uvijek. U prevodu, kupite vi karte sad, a mi ćemo odluku da ne važe donijeti u aprilu. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted August 15, 2023 Author Share Posted August 15, 2023 Dobro, ipak je to bilo klasično SNS ispipavanje terena. Puste buvu, vide reakcije, ako nema prođu : 'šalili smo se, nismo ozbiljno razmatrali, greškom neko lupio enter'. Na nama je da reagujemo na sve što nam se ne sviđa i da se to čuje. Ova brojka registrovanih je svakako impresivna, radiće blaga anksioznost dok sezonska i zvanično ne zauzme svoje mesto u novčaniku. 14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 8 minutes ago, fillam said: Dobro, ipak je to bilo klasično SNS ispipavanje terena. Puste buvu, vide reakcije, ako nema prođu : 'šalili smo se, nismo ozbiljno razmatrali, greškom neko lupio enter'. Na nama je da reagujemo na sve što nam se ne sviđa i da se to čuje. Ova brojka registrovanih je svakako impresivna, radiće blaga anksioznost dok sezonska i zvanično ne zauzme svoje mesto u novčaniku. Čuvena junk mail situacija lol 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 Komsije, pisite na tih 17.000 sto su se prijavili i -1 jer mi je profesionalna deformacija bila da ispitam kako je napravljena forma za prijavu i ceo proces prikupljanja podataka. Tesko da ce ovaj gospodin "asfsgf sdfsgf" sa emailom "[email protected]" da kupi sezonsku 😄 p.s. forma nema nikakvu validaciju, tako da moze biti dosta junk-a prikupljenog... 😄 1 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 2 minutes ago, Kooineeperk said: Komsije, pisite na tih 17.000 sto su se prijavili i -1 jer mi je profesionalna deformacija bila da ispitam kako je napravljena forma za prijavu i ceo proces prikupljanja podataka. Latentni grobar detektovan ✔️ 5 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 Prokleti saboter 1 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 13 minutes ago, fillam said: Nije ozbiljno razmatrano, ali se potkrala nevaljala greškica pa se eto našlo u zvaničnoj objavi kluba. Ostoja je suvo zlato. Bez zezanja, dobar blef. Sad će prosečna Srbenda lakše da svari 200€ za nivo 400, jer ipak važi za plejof, bajo moj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted August 15, 2023 Author Share Posted August 15, 2023 (edited) 15 minutes ago, fradler said: Bez zezanja, dobar blef. Sad će prosečna Srbenda lakše da svari 200€ za nivo 400, jer ipak važi za plejof, bajo moj! A nije baš tako, ove cene je generalno lako variti zbog onoga što zapravo dobijaš, a ne zbog toga ko ti nudi i kako ti se prezentuje. Gledaš voljeni klub, elitnu košarku i elitne košarkaše 20ak puta u najjačem takmičenju, to zaista vredi nešto bez ikakvog pogovora, verovatno i dosta više od trenutnog price tag-a. Jedino postoji rizik da vremenom ode van domašaja prosečnog navijača, a da se struktura ljudi u Areni polako menja, na gore, naravno. Edited August 15, 2023 by fillam 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 55 minutes ago, Kooineeperk said: Komsije, pisite na tih 17.000 sto su se prijavili i -1 jer mi je profesionalna deformacija bila da ispitam kako je napravljena forma za prijavu i ceo proces prikupljanja podataka. Tesko da ce ovaj gospodin "asfsgf sdfsgf" sa emailom "[email protected]" da kupi sezonsku 😄 p.s. forma nema nikakvu validaciju, tako da moze biti dosta junk-a prikupljenog... 😄 junk je samo jedan, a sad se zna i koji si... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 (edited) Zamislite Željka kako se na konferenciji penje na sto i kreće da ide po stolu na sve 4. I gleda u novinare i ispušta neke zvukove. Edited August 15, 2023 by MilošVB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bajro(n)Zupic Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 1 hour ago, Ne sam Safete said: Kae Ostoja da se 17000 ljudi registrovalo za sezonsku. Super, sada ce Ostoja da zacepi sezonske 😒 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 Papa je prošle godine podbacio, ali ove mislim da ćemo na poziciji tri definitivno biti najkompletniji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 29 minutes ago, Aman 2 said: Papa je prošle godine podbacio, ali ove mislim da ćemo na poziciji tri definitivno biti najkompletniji... Zavisi koliko Naneli isporuci. Njegova igra jeste elegantnija, ali ipak ima 34 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 Ima i taj neki Dozir, Dozer, Doužer... Zlobnici bi rekli i Trifunović. 🙄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 Ima i ta neka Ponitka Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 30 minutes ago, Son_of_a_gun said: Ima i taj neki Dozir, Dozer, Doužer... Zlobnici bi rekli i Trifunović. 🙄 Doužer ce na 3 koliko i ja. A Trifa...pa, recimo da ce on tesko pomerati kvalitativnu skalu na poziciji 3. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 1 hour ago, Alex_Serbia said: Zavisi koliko Naneli isporuci. Njegova igra jeste elegantnija, ali ipak ima 34 Ja mislim da će njemu biti još lakše nego prošle godine. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 https://sportal.blic.rs/kosarka/evroliga/partizan-dovodi-novog-beka-iz-nba/2023081514123734207 jos jedan y nizu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts