Wingwalker Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 [emoji23] Pa i u ovoj sobici mislim da sa TV dolazi i kamera za licnu videoteku...Kako ja to nisam znao...?Mada na prvi pogled video sam spavaću sobu sa benč klupom, kožnim čivilukom i havajskom ljuljaškom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 9 minutes ago, Wingwalker said: Kako ja to nisam znao...? Mada na prvi pogled video sam spavaću sobu sa benč klupom, kožnim čivilukom i havajskom ljuljaškom. Ne znam ni ja, ali imam neko predosecanje...:) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 (edited) 10 minutes ago, Wingwalker said: Kako ja to nisam znao...? Mada na prvi pogled video sam spavaću sobu sa benč klupom, kožnim čivilukom i havajskom ljuljaškom. Sad si video nešto drugo??? Edited July 15, 2023 by Laki21 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 Kako ja to nisam znao...?Mada na prvi pogled video sam spavaću sobu sa benč klupom, kožnim čivilukom i havajskom ljuljaškom.Vidi se da nisi (jos) "pokvaren". :) [emoji23] Pa i u ovoj sobici mislim da sa TV dolazi i kamera za licnu videoteku...Definitivno ali sebe ne bih da gledam, da ne oslepim. :DVise mislim na ovo: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 Sad si video nešto drugo???Ipak nije benč klupa...to je daska za peglanje košulja. Znam jer takvu istu ima moja komšika, gastarbajterka iz švecke. Kaže, tamo svaka kuća to ima... gospoda. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 (edited) Ajde još Shabaz, Loyd i Klejburn pa da se ravnopravno ćeramo. 😄 Tek sad kad vidiš da pored ovih pravih EL pojačanja mi smo skoro pa egal sa KKP. Kakvi smo mi zapravo bili prošle sezone. Mi smo i dobro prošli. Edited July 15, 2023 by Čočo 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 Aj nek vise objave za Mirotica, pa da mi ozvanicimo Sabaza 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 2 minutes ago, fradler said: Aj nek vise objave za Mirotica, pa da mi ozvanicimo Sabaza Izgleda smo i proslog leta cekali da Mirotic potpise za KKP pa da ozvanicimo Sabaza 1 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 Jbg,,zao mi je, ali Mirotu ce baš docekati pljuvacina u derbiju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 Just now, berti said: Jbg,,zao mi je, ali Mirotu ce baš docekati pljuvacina u derbiju. Sam biras kako zivis 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 Све више треба волети Николу Калинића и Немању Недовића. 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 Just now, Bogoljub Gagic said: Све више треба волети Николу Калинића и Немању Недовића. I Nemanju Bjelicu 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 Matt Thomas i zvanicno FA, moze. On i Neda na 2 da dele minutazu, bomba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 2 minutes ago, berti said: Jbg,,zao mi je, ali Mirotu ce baš docekati pljuvacina u derbiju. Ja npr na njega nikada nisam gledao kao na Zvezdasa i na jednog od nas, a verujem da nisam jedini. To sto je on pomagao srpskom narodu nema apsolutno nikakve veze sa Zvezdom. Tako da mislim da ce vecina biti ravnodusna u vezi njega, samo jedan od 12 njihovih igraca. Sa cisto kosarkaske strane, treba da bude motivacija nasoj ekipi da radi jos jace, a nama navijacima da jos vise volimo klub i dolazimo na utakmice. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 Moze Met Tomas da zaokruzi ovo posle Shabaza i Toka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 (edited) 1 minute ago, bosMan_jr said: Moze Met Tomas da zaokruzi ovo posle Shabaza i Toka Sve mi se čini da Loyd ne bude dimna zavesa za Tomasa sad kad vidim da je PAO sa njim raskrstio. 😅 Edited July 15, 2023 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шеф стручног штаба Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 8 minutes ago, Pero said: Matt Thomas i zvanicno FA, moze. On i Neda na 2 da dele minutazu, bomba. Никако :kobi soft gif: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 11 minutes ago, berti said: I Nemanju Bjelicu I Tadiju kapitena 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 5 minutes ago, bosMan_jr said: Moze Met Tomas da zaokruzi ovo posle Shabaza i Toka Valensija pregovara, već je ranije bio kod njih ... možda bi nam sad bolje legao onaj sa zahebanim prezimenom, zna @uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 ^bar dotsona u fmp da dovedu @Kankkunen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 1 minute ago, Kankkunen said: Valensija pregovara, već je ranije bio kod njih ... možda bi nam sad bolje legao onaj sa zahebanim prezimenom, zna @uini Onaj krakati, iz Strazbura? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 A Prepelica da posalju da sutne malo kad je sam, a i kad nije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 Loyd je dimna zavesa za higinsa 😁 pu-pu daleko bilo 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 Dobra praćka 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 A sto se Klejburn ne poćera? Glavna faca na svojoj poziciji u sugavoj Jevropi! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts