Stanko1997 Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Just now, Čočo said: Znam to. Znači još nije potpisao. Nije zvanično, ali kapiram da će uskoro nakon odlaska Dejvisa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 37 minutes ago, Čvarkov said: Dobrić je svoje najbolje godine dao Zvezdi A mi nase njemu. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Ako se bilo ko ovde napravi pametan i okarakterise Pojtresa kao loseg igraca ja se momentalno odjavljujem do septembra pa vi birajte izmedju Tavaresa, Embida i Dzabara. 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Just now, John Terry said: A mi nase njemu. Ovo vec poprima obrise svadji bracnih supruznika 🙂 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 6 minutes ago, Čočo said: Iz Makabija od centara samo Nebo dolazi u obzir. Nego je l ima neko informaciju šta bi sa Kamagateom? Je l potpisao on na kraju za nekoga? Ma slabo je to, ako ne moze Tavares treba ugasiti klub. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Nije los Pojtresara, ali radi se o verovatno jedinom igracu u El ciji je IQ nizi od Bentilovog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 1 minute ago, Benito said: Ako se bilo ko ovde napravi pametan i okarakterise Pojtresa kao loseg igraca ja se momentalno odjavljujem do septembra pa vi birajte izmedju Tavaresa, Embida i Dzabara. Nije on loš igrač ali prethodna sezona mu je baš loša bila. Ili splet okolnosti ili karijera u padu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 1 minute ago, Benito said: Ma slabo je to, ako ne moze Tavares treba ugasiti klub. Nema govora o tome da je dobar igrač, pitanje je kakve je posledice ostavila povreda na njega. Nisam ga ispratio po povratku na teren. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 2 minutes ago, fradler said: Nije los Pojtresara, ali radi se o verovatno jedinom igracu u El ciji je IQ nizi od Bentilovog. Moze se to korigovati ipak mislim da nije da nije gori od Bentila po toj karakteristici Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip83 Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 S obzirom na to da sam bio spreman ruku u vatru da stavim za Martina u odnosu na Lesora, preskočiću razgovor o Nebo vs Pojtres 😬 Nadam se da će Duško donositi i doneti odluku koja je najbolja za njegovu viziju tima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Interesantno da je protiv nas najgori bio Krompir Ali Makabi nasa musterija 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 8 minutes ago, Stanko1997 said: Nije zvanično, ali kapiram da će uskoro nakon odlaska Dejvisa. On je završen, al je zapucao u letnju ligu bez pitanja ... Armani se nešto ljutio i eto. Biće to OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 14 minutes ago, Čočo said: Iz Makabija od centara samo Nebo dolazi u obzir. Nego je l ima neko informaciju šta bi sa Kamagateom? Je l potpisao on na kraju za nekoga? Igra letnju ligu za Denver. Po njima ce da ga puste jos godinu dana u EL, vrv je to Armani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 5 minutes ago, srlepajce said: Interesantno da je protiv nas najgori bio Krompir Ali Makabi nasa musterija 😁 Covicu je za oko zapao ovaj mec gde je postigao 16 poena 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacino Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 3 minutes ago, Pero_Cameron said: Covicu je za oko zapao ovaj mec gde je postigao 16 poena Prema John Holland kriterijumu je savrsen za Zvezdu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Misljenja sam da bi se Dusko cak i obradovao ostanku Dobrica, bas ga je forsirao od kad je dosao pa cak ga je nerezonski drzao na parketu kad je ovaj upadao u kanalcine gdje je gubio lopte za lagana polaganja ili ispucavao air balls u serijama. Nedovica je znao klupirati kad uzme sut prebrzo iako je pogodio. Mislim da bas gotivi Dobrica 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Kako ja posmatram situaciju trenutno. Ne bi me cudilo da dovedemo 2 top-tier igraca, i nece me to uciniti nesto srecnim. Potpuno sam team goldberg po tom pitanju, iskreno nisam ni slutio da ce najbudzetskiji trener evrope doneti ovakvu promenu u aba kosarci i toliko podici granice budzeta. Veze to nema s realnoscu i zato ce pad opet biti vrlo bolan. Ali ce biti realan. Opet, kad se o nekim igracima pise vec ovoliko, to je meni vise indikator da se nece realizovati, u najvecem broju situacija je tako. I ja sam misljenja da cemo mozda imati losiji tim na papiru nego prosle godine. Ne mora to biti nuzno lose, ali nisam optimista za sada. Svaka cast ovde na entuzijazmu i sklapanju imaginarnih rostera, nisam siguran odakle energija za tim iz godine u godinu. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Pontika slobodan. Opaca reaguj! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 15 minutes ago, Borky said: Misljenja sam da bi se Dusko cak i obradovao ostanku Dobrica, bas ga je forsirao od kad je dosao pa cak ga je nerezonski drzao na parketu kad je ovaj upadao u kanalcine gdje je gubio lopte za lagana polaganja ili ispucavao air balls u serijama. Nedovica je znao klupirati kad uzme sut prebrzo iako je pogodio. Mislim da bas gotivi Dobrica uz Facunda jedini nas igrac koji je igrao u oba pravca. to mu je donosilo dodatne minute. Sa njim je lakse Dusko kombinovao petorke sa Nedom i Vildozom sa jedne, ili Lazicem i Lazarevicem s druge strane. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gilmour Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Kakav god Dobrić bio, meni je on igrač kojeg bih pre želeo sledeće sezone u klubu nego Nedovića.U finalu je u situacijama gde svi beže od lopte povlačio i pogađao.Sa druge strane, Nedović je postao definicija alibi igrača. Idealan za neku Cedevita gde ce imati 20 poena po meču i timski neuspešnu sezonu.Da je sreće da je njegovu fiziku dobio neko sa malo više BBIQ-a i cojonesa. 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Do kurca više, daj barem Kuridzu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Quote KK Crvena zvezda i Miloš Teodosić nisu uspeli da postignu dogovor, prenosi "Eurosport Italija" koji se poziva na tekst "Korijere delo Sporta". Daniele Fantini, novinar "Eurosporta", poziva se na "Korijere delo sport" i piše da je pre nekoliko dana bilo gotovo izvesno da će se Zvezda i Teodosić dogovoriti, ali da se dogovor ipak nije postigao. Takođe, Teodosić pored Zvezde, nije uspeo da pronađe zajednički jezik ni sa Virtusom. "Mogućnosti da Teodosić potpiše 1+1 ugovor sa Virtusom, na osnovu kojeg bi zaradio miliona evra po sezoni, u ovom trenutku nije moguća, pošto klub planira drugačija poslovanja. Bolonja planira budžet od oko 16-17 miliona, što je manje u poređenju na prošlu sezonu, kao i podmlađivanje sastava. Teodosić, koji je u martu napunio 36 godina, ne uklapa se u planove Virtusa, što zbog godina, što zbog plate", piše "Eurosport". Sta nudite za mustuluk? 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 https://www.b92.net/sport/euroleague/vesti.php?yyyy=2023&mm=07&dd=05&nav_id=2361410 Quote Propao dogovor Teodosića i Zvezde? Kako piše "Eurosport", Teodosić za sada navodno nije uspeo da se dogovori ni sa Zvezdom, ni sa Virtusom, te je trenutno pod velikim znakom pitanje gde će igrati sledeće sezone. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Зар неће Душко да оде јер му је Човић увалио Теа? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MisaF Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Just now, Bogoljub Gagic said: Зар неће Душко да оде јер му је Човић увалио Теа? Uvalio Dusko i Covicu i Teu. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts