Holivud Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 (edited) 10 minutes ago, VISOKOLETAC said: Eto sada ovo prijavljujem moderaciji. Ne znam sta se pisalo, jer nisam ni citao. Uglavnom ne citam postove u kome vam je lepo, jer razglabate o proslosti. Sta je pogresno, ako zamolim da se otvori posebna tema, pa uzivajte. Ne znam sta te povredilo u mom pisanju, ali nije lepo da vredjas. Da, konstatovanje činjenice da si uleteo kao padobranac u diskusiju, napušio istu, sakrio se iza neke imaginarne množine (koji "vi" da predahneTE i odmoriTE oči ?) pa kad ti je odgovoreno u skladu sa upisom ti bi da prijavljuješ moderaciji. Nije nego. Ništa me nije povredilo samo ako nemaš želju da učestvuješ u diskusiji drži se po strani umesto da se buniš što te niko nije pitao o čemu sme ili ne sme da se piše. Nije tvoj privatan topic a ni tvoj forum. Još si dovoljno bezobrazan da nam poručiš da "otvorimo svoj topic" što može da se protumači da nas teraš odavde. Sa kojim pravom? Edited July 4, 2023 by Holivud Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 3 hours ago, quentin said: @goldberg U čemu je trenutno razlika između Zvezde i Partizana, osim što Partizan pametnije troši pare? Ja samo želim da u klubu imamo nekoga ko će trošiti pare sa manje fejlova nego što ih Čović radi. Ni u cemu. I ne, ne zelim da put do uspeha izgleda tako da svi pritisnemo dugme za neku simulaciju i umislimo da je to realnost. Cak i u EL postoje klubovi koji dovode igrace za koje ne znaju kako ce da odigraju tu sezonu, pa se onda navijaci nadaju da ce ta pojacanja da "kliknu" sa ekipom i trenerom. Naravno, imas i Barcu koja dovodi igrace koje bi mogao da predlozi i prosecan forumas ovde, ali kao sto rekoh, to nije sport, to je kupovanje pobeda na osnovu toga na koji klub se "lozi" najvise ljudi u regionu. Onda super, hajde da lepo namestimo sve meceve da masa ne bi morala da se sekira. Razlog zbog cega Covic dovodi igrace koje dovodi je zato sto zna da Vodja uvek ima u steku par miliona koje samo moze da usmeri u "popravljanje slike Srbije u svetu preko klupske kosarke". I ranije je bilo dosta promasaja, ali svi ti promasaji su boleli, pa je tako Covic morao da otpusta Mekela i da mu isplacuje ugovor i samim tim nije mogao da se dovede jos neki igrac. A o ovome sto pricaju da je Q. Miller spasilac sezone - pa jeste, bio je spasilac, nazalost izostao je plasman na F4, ali to i jeste bila ekipa u skladu sa drzavom u kojoj zivimo - koja se zove Srbija, a ne povampirena SFRJ u kojoj novac raste na drvecu pa dodju SNSovci, oberu drvece i podele narodu, narodnim klubovima i svima kome treba pred izbore. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 2 minutes ago, Holivud said: Da, konstatovanje činjenice da si uleteo kao padobranac u diskusiju, napušio istu, sakrio se iza neke imaginarne množine (koji "vi" da predahneTE i odmoriTE oči ?) pa kad ti je odgovoreno u skladu sa upisom ti bi da prijavljuješ moderaciji. Nije nego. Nisam upao kao padobranac u diskusiju niti sam ikoga napusio. Dovoljno je da ima jos nekoga ko misli kao ja, pa da nije ,,imaginarna vecina". Sto se tice prijave moderaciji, ja to nikada nisam pre radio, ali posto si me lepo zamolio, napravio sam izuzetak zbog tebe. Eto, mogao bih da ti sada napisem sve razloge zasto sam napisao ,,during the war", ali mislim da to kod tebe ne bi imalo poente. Uzivaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holivud Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 3 minutes ago, VISOKOLETAC said: Nisam upao kao padobranac u diskusiju niti sam ikoga napusio. Dovoljno je da ima jos nekoga ko misli kao ja, pa da nije ,,imaginarna vecina". Sto se tice prijave moderaciji, ja to nikada nisam pre radio, ali posto si me lepo zamolio, napravio sam izuzetak zbog tebe. Eto, mogao bih da ti sada napisem sve razloge zasto sam napisao ,,during the war", ali mislim da to kod tebe ne bi imalo poente. Uzivaj. Majstore, uleteo si sa pričom "šta se ovo piše, MI nećemo ovo da čitamo, ajde neki drugi topic za ovakve priče". Niko sem tebe se nije požalio tako da je za sada imaginarna množina (vidim da si već stigao do većine, ti + "još neko" ste većina). Nemoj da pišeš svoje razloge, dovoljno je i ovo nesuvislo "objašnjenje". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 11 minutes ago, Holivud said: Ništa me nije povredilo samo ako nemaš želju da učestvuješ u diskusiji drži se po strani umesto da se buniš što te niko nije pitao o čemu sme ili ne sme da se piše. Nije tvoj privatan topic a ni tvoj forum. Još si dovoljno bezobrazan da nam poručiš da "otvorimo svoj topic" što može da se protumači da nas teraš odavde. Sa kojim pravom? Posto si ovo dopisao, evo da ti odgovorim i na to. Zasto bih se drzao po strani? Pa i to sto sam napisao je nekakva diskusija na tu temu. Ne moramo da svi imamo isto misljenje, pogotovu ne kao sto je tvoje. Nisam ja rekao da ne sme da se pise, niti ikome branim da pise, samo sam zamolio da se otvori novi topic. Vidis jedini koji brani nekome nesto da napise, jesi ti. Da li to znaci da je to tvoj privatni forum? I na kraju opet me vredjas i kazes da sam bezobrazan. Ja nikoga ne teram sa foruma, pa cak ni tebe. Puno pozdrava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 8 hours ago, Mile1 said: Zbog ovakvih kao ti bukvalno necu objavljivati vise nista na temu ko ce dolaziti a ko ne I bolje nikad nista pogodio nisi 5 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 1 hour ago, Holivud said: Gde to piše? To niko nije napisao u ovoj polemici. Moja poenta je bila da smo ranije (npr u TOP8 sezoni) imali više sreće nego pameti. Od tria Sofo, Mekel, Tomson samo mi Tomson deluje kao Radonjićeva želja, došao je sa reputacijom igrača koji igra u oba smera. A to da je Miler počeo da dere čim je došao je notorna činjenica što se lepo vidi iz statistike. Za nedelju dana ga Radonja opremio da bude ofanzivna sila na EL nivou? Važi. Nismo imali vise srece nego pameti nego smo imali ludog gazdu bez para a sad imamo ludog gazdu sa parama. Milera nije opremio Radonja za nedelju dana vec je Miler dosao u perfektno vodjen stroj koji u svakom trenutku zna kako stoji na terenu. Kampaco i Vildoza su klase iznad al su dosli u cirkus kolorado tako da cemo i sledece sezone da prodjemo isto, jer trenera nemamo. Tacnije, imamo trenera, i Šakotu smo imali kao trenera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiksiCZV Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Uopste ne verujem da Dusko ne zeli Teodosica, ne znam koji relevantan izvor je to potvrdio da bismo raspravljali o tome toliko. Verujem da ce potpisati za koji dan, da ga Dusko ne zeli zapalio bi za Bijelo Polje ocas posla. Nego eto dva dana se oteglo i cigani odma ukljucili mastu na maks.Mislim da ce Kalinic nece doci, ocigledno mu je lepo u Španiji, dete porodica, odradice ugovor pa onda kod nas vrv. Da je Radonjic trener sigurno bi 5 puta razmislio.Takodje mislim da treba pojuriti malog Simonovica iz nba i dovesti nekog proverenog PnR igraca, tipa Nebo ili tako nesto. Npr 5 igraca na 4/5 ds budu Mirotic/ Petrusev / Nebo/ Simonovic / Mitrovic. Potpisati dugorocne ugovore i sa Filipom i Markom i dati neku rolu Topicu ove godine. I imam jednu glupost ovde da podelim, udjem na inatagrsm da pregledam postove Mirotica, vidim prati facunda ovaj njega ne, reko nebitna prica totalno izadjem, pokazujem drugu posle pola sata nesto, ulszim opet na profil on vise ne prati facunda, cudno [emoji23][emoji23] 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Zapratio ga Facu da bi bildovao profil, Mirota uzvratio, Facu ga otpratio, ali ne lezi vraze, Miroti stigla notifikacija preko posebne apliakcije i odmah uzvratio unfollow. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 (edited) 9 hours ago, Laza Kacanski said: NE ZNAM CEMU OVE LAZI OKO DUSKA I TEODOSICA APSOLUTNO NE POSTOJI NI JEDAN JEDINI PROBLEM TEODOSIC IMA DA RESI NEKE STVARI SA VIRTUSOM PRE POTPISA NE DUSKO NECE TEODOSICA😂😂 AU JBT Prvi post obicno bude Pratim vas vec dugo vremena i resih da se prikljucim..., ponese se neko pice za moderatore, cokoladice ili po 20 Evrica za njihovu decicu i ne vice se u predstavljanju sebe ostalim forumasima. Cccc, kuda ide ovaj svet? Nego, znas li sta kad ce neko pojacanje - mi ovde prenosimo sa Twittera, oni prenose nas, ispise se prosecno 20 strana na dan, a moderatori dok sve to iscitaju i pobrisu pola gluposti izgibose od posla. I to samo kad @kum žoržo ne pozeli dobro jutro - e, onda se pali masina.... Edited July 5, 2023 by Kronostime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 5 hours ago, goldberg said: A o ovome sto pricaju da je Q. Miller spasilac sezone - pa jeste, bio je spasilac, nazalost izostao je plasman na F4, ali to i jeste bila ekipa u skladu sa drzavom u kojoj zivimo - koja se zove Srbija, a ne povampirena SFRJ u kojoj novac raste na drvecu pa dodju SNSovci, oberu drvece i podele narodu, narodnim klubovima i svima kome treba pred izbore. Hoćeš da kažeš da je budžet te Zvezde bio realno ekonomski konstruisan, da su firme koje su dale pare uradile to iz ekonomski opravdanih maketinško-promotivnih razloga? Pare su tada prikupljane isto kao i sada - firme dobiju političku sugestiju da daju, jer znaju da tako stiču poene kod vođe i moglo bi da bude problema ako odbiju. Naravno, tada je para bilo manje nego sada, ali princip je potpuno isti. Ako pogledamo gdje je Srbija ekonomski, "ekipa u skladu sa drzavom u kojoj zivimo", kako ti to kažeš, mogli bi da se takmiči u FIBA kupu, ili kako se već zove takmičenje sa Moldavcima, Kosovarima i Makedoncima. A ako pare već dolaze zato što Vučić tako cementira svoje Potemkinovo selo o uspješnoj Srbiji, bolje ih je potrošiti pametnije nego gluplje, kako to Čović čini. Osim toga, Č je jedna od odvratnijih kreatura u čitavom SNS univerzumu i ne vidim ni jedan razlog da ga se ne zamijeni... pa, bilo kime. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Jó reggelt hitetlenek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 2 minutes ago, Čočo said: Jó reggelt hitetlenek... Hanga? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 11 minutes ago, Čočo said: Jó reggelt hitetlenek... Neces me zaje6ati... Ne ne 😁 cekam potvrdu iz kluba 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ignatiusjreilly Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Ni u cemu. I ne, ne zelim da put do uspeha izgleda tako da svi pritisnemo dugme za neku simulaciju i umislimo da je to realnost. Cak i u EL postoje klubovi koji dovode igrace za koje ne znaju kako ce da odigraju tu sezonu, pa se onda navijaci nadaju da ce ta pojacanja da "kliknu" sa ekipom i trenerom. Naravno, imas i Barcu koja dovodi igrace koje bi mogao da predlozi i prosecan forumas ovde, ali kao sto rekoh, to nije sport, to je kupovanje pobeda na osnovu toga na koji klub se "lozi" najvise ljudi u regionu. Onda super, hajde da lepo namestimo sve meceve da masa ne bi morala da se sekira. Razlog zbog cega Covic dovodi igrace koje dovodi je zato sto zna da Vodja uvek ima u steku par miliona koje samo moze da usmeri u "popravljanje slike Srbije u svetu preko klupske kosarke". I ranije je bilo dosta promasaja, ali svi ti promasaji su boleli, pa je tako Covic morao da otpusta Mekela i da mu isplacuje ugovor i samim tim nije mogao da se dovede jos neki igrac. A o ovome sto pricaju da je Q. Miller spasilac sezone - pa jeste, bio je spasilac, nazalost izostao je plasman na F4, ali to i jeste bila ekipa u skladu sa drzavom u kojoj zivimo - koja se zove Srbija, a ne povampirena SFRJ u kojoj novac raste na drvecu pa dodju SNSovci, oberu drvece i podele narodu, narodnim klubovima i svima kome treba pred izbore.U sfrj pare rasle na drvetu... [emoji52]Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Ne znam kolko su pouzdani ovi Turci ali najavluju Pariz Lee u Zvezdi Vec mogu da zamislim kuknjavu ako ovaj dodje 🤣 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Pa... ako dodje kao backup plej, a na dvojci budu Nedovic i Teo, nece biti velike kuknjave. Ovaj za prvog pleja Evroligasa nije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Stari dobri Fersu. Bez brige. 🙂 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 40 minutes ago, Čočo said: Jó reggelt hitetlenek... Forró reggel fiam, nem igaz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 5 minutes ago, Sector said: Stari dobri Fersu. Bez brige. 🙂 I meni se cini da lik nema veze sa zivotom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 5, 2023 Author Share Posted July 5, 2023 3 minutes ago, LightWeight said: I meni se cini da lik nema veze sa zivotom Ciganstura je za njega woj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 11 hours ago, Laza Kacanski said: NE ZNAM CEMU OVE LAZI OKO DUSKA I TEODOSICA APSOLUTNO NE POSTOJI NI JEDAN JEDINI PROBLEM TEODOSIC IMA DA RESI NEKE STVARI SA VIRTUSOM PRE POTPISA NE DUSKO NECE TEODOSICA😂😂 AU JBT Samo ne luduj. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Je l to the Laza Kaćanski koji je onomad jedno milion puta napisao neće on niđe, da bi nas Radonja poslije toga elegantno napustio? Jbt, to još egzistira u internet lagumima! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Znate l' priču o Lazi Kaćanskom... 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 4 minutes ago, John Terry said: Znate l' priču o Lazi Kaćanskom... Znam to je neki tviteraš koji uvek ima avatar. Koliko sam video sa profila poznaje onog Milana Šarčevića sa tribine B ili mu ovaj komentariše objave. Ispravite me ako grešim. A ovaj Jajabejoglu je konstantno lupao gluposti. Deluje mi kao turski Luka D Alesandro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts