Jump to content

PiksiCZV

Član foruma
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

PiksiCZV's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • One Month Later
  • Week One Done
  • Dedicated
  • Collaborator
  • First Post

Recent Badges

47

Reputation

  1. Ima naravno do stava nekih igraca, ali za to se vec zna, msm nije Davidovac nikad goreo od zelje i nikad nije bio neka zapaljiva materija, proradi mu herc tek kad krenu finala i to sve znas i pre pocetka sezone i zato on ne treba da bude prva opcija na 4. Nego druga ili treca cak. Nemanja Nedovic isto tako, moze sasuti bilo kojij ekipi 30 poena al njegov problem je nekonstantnost i decision making, zato ni on ne treba biti prva opcija nego 6i igrac, iliti druga opcija na 2. Milos Teodosic u 37 godina ne moze biti prva opcija na 1, Jago ne moze biti druga opcija na 1. Osnovni problem je sto igraci nisu stavljeni u uloge koje im odgovaraju i u kojima se osecaju komforno. Za to je najvise kriva uprava i ko god da je selektirao ovaj tim, odlaskom Shabazza jer je bio promasaj sve se poremetilo al to je i dokaz da se tim ne sklapa za mesec dana. Uglsvnom sve ovo na duze staze nije odrzivo, iako cemo vrv da poludimo opet kad Nemanja stavi 35 zaligirisu sl nedelje i Teo podeli 16 asistencija. Svaka ekipa koja je imala malo mobilnije centre koji igraju jako na iskakanju i mogu preuzeti nam je umrtvila Milosa i time ceo tim. Jer Milos je doktor i dalje, al ne moze biti prajm 34 kola sa 37 godina. Nema brzinu za to. Nadam se da Drcelic i Rakocevic ulaze i da ce voditi klub sledecih godina, jer ovo preplacivanje domacih igraca nam se obija o glavu. Svi mi volimo domace igrace, ali smo ih itemsko ususkali u Zvezdi sa dobrim platama gde vise se ne vidi zelja ta kao ranije da de neki tamo 12i igrac dokaze itd.Ako su vec domaci nek donose nesto ekipi ili nek su mladi da znamo barem zasto grese.
  2. Apsolutno saglasan, vlasnik concord westa, drzavni neimar broj 1. Gradi po Srbiji, mislim da je jaci i od Ostoje i njihove ekipe. Mislim, SNS ekipa nema tu sta, al ako se vec redovno zahvaljujemo predsedniku i igtsci su nam na spiskovima nek bude manje zlo i neki normalan na funkciji predsednika, makar u javnim nastupima. Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Mislim da bih pristao i na mnogo gadnije likove od Drcelica samo da vidim ledja Covicu i ekipi. Drcelic da preuzme, neko sa imenom na sportskog direktora i trener na duze staze je vec tu. Svaka cast na svemu, al od 2017e promenismo dvocifren broj trenera, sramota. Sent from my iPhone using Tapatalk
  4. https://www.republika.rs/sport/kosarka/499389/zeljko-drcelic-kk-crvena-zvezda-upravni-odbor https://www.zurnal.rs/scc/clanak/171725/kosarka/novi-predsednik-uo-crvene-zvezde-zeli-dobre-odnose-za-partizanom-hala-treba-da-bude-podeljena-na-crveno-i-crno-kao-nekada Izgleda da je neko osetio krv, Drcelic se gura i ne bi mi bilo zao da dodje do ove smene vec jednom. Kapiram da kao predsednik UO i dalje ima ogranicenu moc u klubu.
  5. Na kraju ce da ostane u Barseloni sa pola dosadasnje plate.
  6. Jako sam zadovoljan potpisom, posebno ako smo vagali izmedju njega i Ponitke.
  7. Vise Zvezda ne tretira Meridian kao naslovnog sponzora nego obrnuto i ne postoje nikakve struje [emoji23]
  8. Najvise problema smo imali sa organizacijom napada kada deugi plej udje u igru, ugl je to bila neka rukometna petorka gde se sto pre turi lopta Nedovicu/Kalinicu/Vildozi pa se odatle nesto kreira. Ovako imacemo stabilnost tokom celog meca bez obzira koliko Teo u sezoni bude poenterski raspolozen. A to nam je i najbitnije na duze stazs u sezoni, a ne da dzoni ivsnovic i pefi odigraju jednu dobru pa 4 lose tekme i tako u krug. Kad imamo stabilnost imamo i vise napada i verujem da se zbog ovog razgovora zato i cekalo toliko da Dusko predoci ulogu Teodosicu, a dusko sam siguran zna 4 puta vise nego mi ovde. Odlican potpis, i dosta je glupa zanosenje da samo Kampaco moze biti prvi plej ove ekipe, npr Pengos bi itekako radio posao. Facu bi vrv na papiru bio perfektan fit sa Teom, pogotovo sto bi mogli i zajedno da igraju. Ne zaboravite da Teo nosi i autoritet kod sudija sto je videsmo isto jako bitno. Takodje, mozda bih pojurio Daultona Hommesa iz Baskonie, dobar suter. Jeftinija opcija ja bih rekao.
  9. Covic ako nesto, sa SPC je dobar. Mozda i od njega bude neke koristi [emoji23] Sent from my iPhone using Tapatalk
  10. Mozda troluju, mozda je stari snimak al ko zna [emoji102][emoji23]
  11. Realno ce biti jako veliko cudo zadrzati Facua i potpisati Mirotica, bukvalno nemoguce. A da me neko pita, jedan ili drugi ne znam koji bih odgovor dao. Mozda Facu zbog odbrane, agresivnosti drzanja cele ekipe itd.
  12. Spanci prenose, dosta pouzdan izvor.Prvi objavili za Kalinu. Sent from my iPhone using Tapatalk
  13. Koliko sam procitao na eurohoopsu, on ce biti opcija za barsu ako ne potpise Juancho, a posto je on vec izvesno dogovoren mislim da bi Sikma bio ideslno resenje trenutno. Em jak, em iq1000 igrac, iskusan i motivisan bi bio i sa 34 jer mi izgleda kao takva glava, nesto poput Stratosa. Pored ove omladine on bi bio idealan ali sve pod uslovom da ne dodje Mirotic jer bi onda vec bila preosbiljna guzva.
  14. Ima sigurno, jer je opcija +1, moze da izadje iz ugovora do odredjenog datuma posle toga se aktivira druga godina. Ok napisao je neko vec gore.
×
×
  • Create New...