Jump to content

Recommended Posts

Posted

[emoji23] Pa i u ovoj sobici mislim da sa TV dolazi i kamera za licnu videoteku...
Kako ja to nisam znao...?
Mada na prvi pogled video sam spavaću sobu sa benč klupom, kožnim čivilukom i havajskom ljuljaškom.

• Ha-ha 1
Posted
9 minutes ago, Wingwalker said:

Mada na prvi pogled video sam spavaću sobu sa benč klupom, kožnim čivilukom i havajskom ljuljaškom.

Ne znam ni ja, ali imam neko predosecanje...:)

• Like 1
Posted (edited)

10 minutes ago, Wingwalker said:

Sad si video nešto drugo???

Edited by Laki21
  • Ha-ha 1
Posted

Vidi se da nisi (jos) "pokvaren". :)
[emoji23] Pa i u ovoj sobici mislim da sa TV dolazi i kamera za licnu videoteku...
Definitivno ali sebe ne bih da gledam, da ne oslepim. :D

Vise mislim na ovo:Screenshot_20230715_155335_My Movies.jpg
  • Ha-ha 1
Posted

Sad si video nešto drugo???
Ipak nije benč klupa...to je daska za peglanje košulja. Znam jer takvu istu ima moja komšika, gastarbajterka iz švecke.
Kaže, tamo svaka kuća to ima... gospoda.

• Ha-ha 2
Posted (edited)

Ajde još Shabaz, Loyd i Klejburn pa da se ravnopravno ćeramo. 😄

Tek sad kad vidiš da pored ovih pravih EL pojačanja mi smo skoro pa egal sa KKP. Kakvi smo mi zapravo bili prošle sezone. Mi smo i dobro prošli. 

Edited by Čočo
  • Like 3
Posted
Just now, Bogoljub Gagic said:

Све више треба волети Николу Калинића и Немању Недовића.

I Nemanju Bjelicu

• Like 9
Posted
2 minutes ago, berti said:

Jbg,,zao mi je, ali Mirotu ce baš docekati pljuvacina u derbiju.

Ja npr na njega nikada nisam gledao kao na Zvezdasa i na jednog od nas, a verujem da nisam jedini. To sto je on pomagao srpskom narodu nema apsolutno nikakve veze sa Zvezdom. Tako da mislim da ce vecina biti ravnodusna u vezi njega, samo jedan od 12 njihovih igraca. Sa cisto kosarkaske strane, treba da bude motivacija nasoj ekipi da radi jos jace, a nama navijacima da jos vise volimo klub i dolazimo na utakmice. 

• Like 6
Posted (edited)
1 minute ago, bosMan_jr said:

Moze Met Tomas da zaokruzi ovo posle Shabaza i Toka

Sve mi se čini da Loyd ne bude dimna zavesa za Tomasa sad kad vidim da je PAO sa njim raskrstio. 😅

Edited by Čočo
Posted
5 minutes ago, bosMan_jr said:

Moze Met Tomas da zaokruzi ovo posle Shabaza i Toka

Valensija pregovara, već je ranije bio kod njih ... možda bi nam sad bolje legao onaj sa zahebanim prezimenom, zna @uini

Posted
1 minute ago, Kankkunen said:

Valensija pregovara, već je ranije bio kod njih ... možda bi nam sad bolje legao onaj sa zahebanim prezimenom, zna @uini

Onaj krakati, iz Strazbura?

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...