Chaos Is Me Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 Inače, za mene je najbolji mogući dostupni centar Poirier. Ne znam koliko košta ni da li se već dogovorio sa Bajernom kao što je bilo reči. Evo da se složim sa Šuterom u vezi Shengelie, propao igrač + još jedan užasan šuter nam ne treba u timu a cena mu je i dalje verovatno paprena. 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 (edited) Prvo, za deset dana smo po ispisanim stranicama prešišali prošlogodišnju, jednogodišnju temu ABA liga. 😅 Drugo, ako je istina ovo za Ledeja da smo stvarno pitali za njega onda je to definitivno bilo atomski s desna. Hvala Bogu pa nije ekslodiralo. Edited July 2, 2023 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 Samo da pozdravim @Neledugo te nije bilo Sheki 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 (edited) Duskovi bivsi igraci koji su i dalje aktivni i da iole ista vrede pa makar i za 3. opciju na poziciji: PG: Pierria Henry (jos uvek nejasan status oko zabrane) Semaj Christon Pau Ribas A.J. Slaughter Jayson Granger Wade Baldwin (visegodisnji sa Makabijem cisto zbog protokola) SG: Vanja Marinkovic (ima ugovor) SF: Simone Fontecchio (ima poveci ugovor u Juti al neka ga) Rokas Giedraitis Jeremy Evans PF: Tornike Shengelia (ima ugovor) Matt Costello (ima ugovor) Achille Polonara Alec Peters (ima ugovor) Tadas Sedekerskis (dodje mu neki 3 na 4 igrac al neka ga ovde) C : Youssoupha Fall (ima ugovor) Tonye Jekiri (ima +1 u Feneru koja jos uvek nije aktivirana) Steven Enoch Nemanja Bjelica (ima ugovor) Michael Eric Marko Todorovic Landry Nnoko (propo u G ligi) *Sildsa nisam napisao jer je pre neki dan produzio visegodisni ugovor. Cime bih bio zadovoljan (ukoliko bi uopste i dosao neko od njegovih bisvih igraca) su Henri ako postoji ta mogucnost, Kriston za bek ap opciju, Giedraitis, Polonara za bek ap opciju, Fal i Dzekiri, Enoch mozda u nekoj kombinaciji sa 2 kompatibilna centra. Bjelica za mozda trecu opciju i za malo novca. Vanja Marinkovic za bek ap opciju al rekao je da ne ide iz Baskonije. Edited July 2, 2023 by Brat od Korneta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 6 minutes ago, Chaos Is Me said: Inače, za mene je najbolji mogući dostupni centar Poirier. Ne znam koliko košta ni da li se već dogovorio sa Bajernom kao što je bilo reči. Evo da se složim sa Šuterom u vezi Shengelie, propao igrač + još jedan užasan šuter nam ne treba u timu a cena mu je i dalje verovatno paprena. Zašto bi bila cijena paprena ako je propao igrač? Moja logika ide u smijeru da bi se mogao uzeti na popustu zbog nešto lošije sezone. Uz trenera koji ga poznaje, i on koji već poznaje rad i sistemu, sigurno bi se bolje snašao i pružio bolje partije. On je meni i dalje jedan od najboljih PF u EL, samo nije došao do izražaja u Virtus đungli. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 Ode i Bentil. 19 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 Nek mu je sa srećom. 4 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 1 minute ago, Stanko1997 said: Ode i Bentil. Ooo neee😀 pozdrav 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шутер из блока Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 4 minutes ago, Chaos Is Me said: Inače, za mene je najbolji mogući dostupni centar Poirier. Ne znam koliko košta ni da li se već dogovorio sa Bajernom kao što je bilo reči. Evo da se složim sa Šuterom u vezi Shengelie, propao igrač + još jedan užasan šuter nam ne treba u timu a cena mu je i dalje verovatno paprena. Zaboravih to da napišem za Toka a evo vidim ti si sad, Toko je bukvalno očajan u šutu, i sa poludistance (koju retko kad uzima, skoro nikad) i za 3, znači on je samo još jedan u nizu onih klasičnih kamenjara o rukometaša u pogledu šuta, i to treba jasno i glasno reći i napomenuti. Inače, da ne ostanem dužan tebi i ostalima ovde, napisaću malo kasnije kako bih ja sklopio centsrsku liniju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 Od tih nekih centara u EL, zaista Poirier izgleda najozbiljnije, pod uslovom da je sanirao povredu I da u njemu jos uvek ima zara I zelje. Zato mi je malo cudno sto ga Real ne produzava jos uvek. Sengelija nije neko kome treba dati da bude prva opcija u EL timu, a mi na njegovim pozicijama imamo rezervne igrace. Tako da bih ja izbegao tu opciju, bez obzira sto @Princeton ciji je autoritet na forumu neupitan, drugacije trenutno razmislja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 Poarje i dalje ima ugovor sa Realom. Bilo je prica da ce ga raskinuti ali nista zvanicno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 21 minutes ago, Ne sam Safete said: Samo da pozdravim @Neledugo te nije bilo Sheki De si Safete 300 godina 😁😁😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 Jel hartenstajn ima ugovor u nba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 Henry, Laprovitola, Topic Nedovic, Teodosic, Lazic Kalinic, Lazarevic Sengelia, Petrusev, Davidovac Hernangomez, Mitrovic, Pleiss Ovako nesto mi je ok.. ako $ nije sitnica na koju se obaziremo. 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 3 minutes ago, Webad said: Jel hartenstajn ima ugovor u nba? Da li ima? 9 miliona😀 Nemoj uini da vidi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 Kad ce to pojacanje? Komsije objavile njihovo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 Just now, suptil said: Kad ce to pojacanje? Komsije objavile njihovo... Mi cemo da im suknemo sa Teodosicem ne brini. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 2 minutes ago, suptil said: Kad ce to pojacanje? Komsije objavile njihovo... Odlazak Bentila ti nije dovoljno? 13 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 2 minutes ago, suptil said: Kad ce to pojacanje? Komsije objavile njihovo... Cekamo cut u NBA da uradimo doselekciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 Just now, Milko Miller said: Odlazak Bentila ti nije dovoljno? Исцрпела ме ова атмосфера на топику. Као да сам у неком бубњу. Где је отишо Бентил? Јел је потписао за неког? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 1 hour ago, drakon1 said: EC tim? Koji? Pa Valensija igra ec sad?, Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 1 minute ago, Redstar0356 said: Pa Valensija igra ec sad?, Ništa menjali nisu...isti učesnici u EL...GC je ostala u EC. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 10 minutes ago, Don Dusko said: Mi cemo da im suknemo sa Teodosicem ne brini. Požurili ste sa objavljivanjem Davidovca, trebalo je da sačekate da oni objave Ledaya. :)) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 44 minutes ago, Brat od Korneta said: Duskovi bivsi igraci koji su i dalje aktivni i da iole ista vrede pa makar i za 3. opciju na poziciji: PG: Pierria Henry (jos uvek nejasan status oko zabrane) Semaj Christon Pau Ribas A.J. Slaughter Jayson Granger Wade Baldwin (visegodisnji sa Makabijem cisto zbog protokola) SG: Vanja Marinkovic (ima ugovor) SF: Simone Fontecchio (ima poveci ugovor u Juti al neka ga) Rokas Giedraitis Jeremy Evans PF: Tornike Shengelia (ima ugovor) Matt Costello (ima ugovor) Achille Polonara Alec Peters (ima ugovor) Tadas Sedekerskis (dodje mu neki 3 na 4 igrac al neka ga ovde) C : Youssoupha Fall (ima ugovor) Tonye Jekiri (ima +1 u Feneru koja jos uvek nije aktivirana) Steven Enoch Nemanja Bjelica (ima ugovor) Michael Eric Marko Todorovic Landry Nnoko (propo u G ligi) *Sildsa nisam napisao jer je pre neki dan produzio visegodisni ugovor. Cime bih bio zadovoljan (ukoliko bi uopste i dosao neko od njegovih bisvih igraca) su Henri ako postoji ta mogucnost, Kriston za bek ap opciju, Giedraitis, Polonara za bek ap opciju, Fal i Dzekiri, Enoch mozda u nekoj kombinaciji sa 2 kompatibilna centra. Bjelica za mozda trecu opciju i za malo novca. Vanja Marinkovic za bek ap opciju al rekao je da ne ide iz Baskonije. Sve super ali mi kao da pravimo ekipu od 12 backupova. Kome Polonara da bude back up kad je Davidovac vec tu? Kome Semaj da bude backup kad je Teo tu? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 11 minutes ago, suptil said: Исцрпела ме ова атмосфера на топику. Као да сам у неком бубњу. Где је отишо Бентил? Јел је потписао за неког? Oprostio se na Instagramu od kluba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts