Jump to content

Шутер из блока

Član foruma
  • Posts

    391
  • Joined

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Шутер из блока's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • Very Popular
  • Dedicated
  • One Month Later
  • Collaborator
  • Reacting Well

Recent Badges

311

Reputation

  1. Bez ikakve sumnje najjači, najbolji, najkvalitetniji i najozbiljniji tandem na 4 i uopšteno pozicija 4 u EL definitivno, i bez iakkve sumnje, beton.
  2. Šengelija. 😂 Samo još jedan u predugačkom i prevelikom (finansijski) nizu apsolutnih i čistih kamenjara (i za 3, i sa linije za slobodna bacanja, a sa poludistance (skoro) uopšte ne šutira), ispušenih muštikli i injury-prone igrača, i to u jednoj EL ekipi u 2023. godini, i naravno od ozbiljnih ambicija i rezultata sa takvim igračima nema apsolutno ništa nikad, i to idalje, i to posle svih ovih prethodnih 10 sezona statiranja i tavorenja u EL, samo se apsolutno nastavlja sivilo i apatija u KK Crvena zvezda u EL.
  3. Mirotić se samo čeka da se ozvaniči. Čestitke komšije, svaka čast i bravo, odjeknuće i pućiće vrlo brzo atomska bomba (i to prava i u pravom smislu, vrhunsko i atomsko, i u potpunosti, pojačanje) kod vas. A ti Čoviću i tvoji poltroni odlazite bre alo ej više konačno već jednom za svagda!
  4. Konačno se završava ova saga, Mirotić ide iz Barse, nađen je očigledno način da se izađe iz ugovora, tačnije došlo je do sporazumnog raskida istog. Očekujem uskoro/vrlo brzo potpis za komšije, i mislim da ostaje još samo to da se to ozvaniči.
  5. Samo i jedino zbog Čovića i njegovih poltrona nismo prvo imali apsolutno nikad, apsolutno nijedne sezone, od njihovog dolaska nijednu jedinu ozbiljnu ambiciju (od početka do kraja EL sezone, i koje ćemo se držati dosledno, uporno, verno i čvrsto i ozbiljno shvatititi i postaviti kao apsolutno i glavni cilj pre početka sezone), a onda (kamoli) napravili apsolutno nijedan ozbiljan i kvalitetan uspeh u EL, apsolutna bruka i sramota i katastrofa i užas i bukvalno i apsolutno nedopustivo za KK Crvena zvezda, i to za maltene kontinuiranih 10 (slovima DESET alo bre ej?!) sezona u EL koje su bukvalno i samo i apsolutno bačene u bunar i u kojima se samo puko statiralo i tavorilo i apsolutni ništa više, i to je tako, hteo ti i ostali to da priznate ili ne, to je surova i čista istina i čnjenica. Ovo ti (i ostalima) nije mesto za branjenje i čuvanje vatre gazdi i njegovim poltronima.
  6. Na osnovu slike izgleda da će mu sledeća destinacija biti Efes (iako su doveli Tompsona, ostaje im Larkin i tu im je Brajant, mislim verovatno nije Efes u pitanju svakako ali ajde, nebitno, videće se već uskoro), ako je suditi po lokaciji i mestu gde je slika. 😄
  7. Ja sam tog mišljenja za napad i što se tiče istog vezano za Ntilikinu i nekako sam ubeđen i čvrsto stojim pri tom stavu, gledao sam i klipove, i neke njegove tekme, a i čitao po internetu neke košarkaške izveštaje/tekstove i skauting riportove, bez ikakvog preterivanja je one-way, limitiran do bola i igrač manje u napadu. Takođe meni baš deluje da je (jako) skroman i bolhendler, to zaboravih da napišem malopre. Ume da baci, i s vremena na vreme poentira iz istog, neki taj flouter/poluflouter šta li je (to što ti kažeš shoot/layup iz hesitation dribble-a), obično iz snake dribble-a, iz p&r-a, i toliko, ali i to radi (jako) retko i skromno/(pre)mekano, alibi i neagresivno, jako retko ulazi i ide jako u kost, u kontakt, i do samog kraja iz layup-a. Ono što je meni (baš) čudno za njega je to što ima taj neki dobar sajz i raspon ruku za tu poziciju 1/2, a bukvalno uopšte/skoro nikad ne ide jako i do samog kraja i u kost na prodor i pogotovu kucanje, ali pretpostavljam da je to zbog loših i slabij fizikalija i atleticizma/skočnosti/odraza pogotovu, mada i pored toga mi je nepojmljivo idalje ovo da ne radi bukvalno (skoro) uopšte/skoro nikad, bez ikakvog preterivanja.
  8. Jer je to jelte najbitnije i samo i jedino bitno, a EL i ozbiljan rezultat u istoj ko šiša naravno kao i apsolutno svake sezone unazad u kontinuitetu maltene 10 sezone (1 top 8 bedno, i to u starom formatu). 🙂
  9. Apsolutno, lik je Marković 2.0 verzija, ciglar, one-way i ograničen igrač ko terasa bukvalno (pogotovu i najviše u napadu, i to u potpunosti). U napadu je doslovno igrač manje i nepostojeći, samo još jedan rukometaš u (predugačkom i prevelikom (finansijski) nizu "igrača" koji su obitavali i šlepali se u KK Crvena zvezda. Ne daj Bože da dođe, toliko.
  10. Slažem se, samo bih dodao i fizički moćne, koji nisu injury-prone i ispušene muštikle/matori/penzosi. Ntilikinu bih zaobišao u širokom luku jer je prototip onog što nam ne treba pre svega jer je čist primer one-way i limitiranog igrača do bola, a onda i precenjenog može se reći, pa i za EL nivo, bez ikakve sumnje. U napadu skoro i da u potpunosti ne postoji i da je igrač manje, doslovno i bukvalno, bez ikakvog preterivanja, i za EL nivo, bukvalno zadnji vezni, kamenjar klasičan i bez šuta totalno, prodor i finišer isto očajan i užasas, kreacija preslaba, court vision loš/ispod prosečan, decision making isto tako, passer isto tako itd… Ma ono bukvalno igrač manje u napadu doslovno, bez ikakvog preterivanja, i bukvalno sem sajza, raspona ruku, neke prosečne fizike, ali atletski loš, i odbrane apsolutno nema ništa u svom uopštenom repertoaru, a pogotovu i najviše u napadu. A pritom sam ubeđen da je itekako skup igrač i da traži ozbiljnu i masnu platu i bonuse, s obzirom na CV i reputaciju (pik na draftu), tako da taj metak treba i mora izbeći kako se zna i ume, i tu nema šta (dalje).
  11. Mi, Asvel i komšije se borimo za potpis navodno. Iskreno se nadam da je obična patka i da nije uopšte istina, samo to mogu da kažem…
  12. Nama treba još: 1. startni plej kapitalac - Šabaz/Pengos ili neko treći, a od ove prve dvojice sam naravno prvo za Šabaza, ali ako kojim slučajem može da se iskopa i nađe neki još kvalitetniji i ozbiljni igrač, naravno po mogućstvu prvo da bude two-way iako znam da je to jako teško/najteže naći i svakako su najskuplji i najtraženija roba generalno i u Evropi i u Svetu, ali jbg samo i jedino je Čović kriv i samo i jedino nas je on uvalio u tu situaciju 2. startna 2 kapitalac ili neki Beronoliki igrač - prvi pik Dorsi, ako ne on posle njega odma ide Hilijard (od ovih FA iz EL), a gledano od ove druge opcije od ovih Beronolikih igrača stvarno živ nisam ko bi tu mogo (Gaj nema šanse pretpostavljam i nedostupan je jer je baš tražena roba u EL i ima ponude dosta moćnijih i kvalitetnijih EL klubova), ali sam više za ovu prvu opciju iako bi to bio onda vrlo sličan/isti igrač kao Nedović po tipu igrača, stilu igre i košarkaškim karakteristikama, prednostima i manama, ali jebiga to je manje bolno za ovaj skarabudž od rostera i nepostojeću i besmislenu koncepciju. Nedović nam je svakako, kao što sam to rekao još otkad veliki/ogroman teg oko vrata i itekako nas previše limitira i otežava i ograničava u selekciji i koncepciji, ali jbg, za to je samo i jedino kriv njegov kum i gazda senior. A pre svega i uopšte nam treba i mora da se dovede starter na 2 jer Nedović to definitivno nije još otkad (još od perioda iz Malage) pre svega zbog nekonstantnosti, jer je injury-prone igrač i zbog lošeg i nekonstantnog šuta (i za 3 i sa poludistance) 3. startno krilo kapitalac - Kalinić prvo, a ostale opcije posle neka se poređaju po redu kako hoće, iako znam da maltene nema ništa nažalost od njegovog 3. mandata u Zvezdi, bar za sad 4. startna 4 kapitalac - ne bih ovde Šengeliju, već nekog ako je moguće kao on igrač ali da nije injury-prone i da ima kvalitetniji i konstantniji šut (i za 3 i sa poludistance, ali ajde ne mora sa poludinstance, može i samo za 3) i da je pouzdaniji i bolje izvodi slobodna bacanja 5. startna 5 kapitalac - Miki naravno prva opcija, gledano od ovih iz EL i Evrope uopšteno A vrlo moguće da (će) fali i bekap 4, mada od toga nema ništa da se i tu dovodi još jedan igrač, a čak mislim da nema ništa od toga ni da dođu još ova 5 nova igrača koja su svakako prekopotrebna i apsolutno treba i mora da dođu ako imamo konačno iole ozbiljnije ambicije u EL narednoj sezoni, i tu nema šta (uopšteno, a kamoli dalje) da se priča i polemiše uopšte, mislim da je to svima jasno kao dan i da se iz aviona vidi. Šta mislite @Chaos Is Me, @Guru i @Princeton i je l' može vaše mišljenje za ovi moju projekciju i uopšteno vaš neko viđenje i projekcija rostera i koncepcije? Bez ironičnih, neozbiljnih i malicioznih komentara i odgovora molim, hvala.
  13. Opet i idalje samo nastavljamo da dovodimo previše (pa i samo) kamenjare, penzose, limitirane, one-way, injury-prone i bekap igrače, i opet i idalje samo nastavlja gazda da doslovno sklepa roster i stvara (preskupu/skupu) skarabudževinu i bukvalno nepostojeću koncepciju, apsolutno ne postoji nikakva kompatibilnost, smisao i košarkaškil razum u rosteru i koncepciji, opet i idalje samo nastavlja u istom ritmu i još samo jače (preskupo/skupo) da sklepa nenormalno i amaterski i u potpunosti disbalanasiranu, neuravnoteženu i antikošarkašku i ni blizu dostojnu Evrolige (a kamoli ozbiljnu i kvalitetnu takvu) ekipu. Čoviću i tvoji poltroni odlazite više bre aman za aman alo jednom za svagda!
  14. Vasiljević je totalno i apsolutno nikakav i bezvezan igrač za EL nivo košarke, a kamoli za neke ozbiljne ambicije u istoj, pa i kao bekap igrač, bez ikakvog preterivanja. Pritom, kao što već rekoh, lik je kidao Ahilovu pre neki sezonu, a i premekan je i alibi igrač do bola, slab bolhendler i u prodoru, pa i u šutu iako mu je to forte, za EL nivo košarke, a kamoli ozbiljan i kvalitetan EL nivo košarke. Što ga Čović junior i njegov tata gazda senior nisu doveli u njihov FMP pre neku sezonu kad su ga hteli?! nego sad njegov tata senior gazda, a vrlo moguće i Bagzi ako mu je rođak stvarno, hoće da ga uvale u Zvezdu i tako sprovedu samo još jednu u predugačkom i prevelikom (finansijski) nizu njihovih kombinacija i talova u delo.
  15. Presmešan igrač je Vasiljević, EC/FIBA LŠ nivo, što govori u prilog tome i to što ga je Čović junior i gazda senior hteli da ga dovedu u njihov klub FMP pre koju sezonu, i to sredina ili donji dom bukvalno, bez ikakvog preterivanja. Pritom kidao Ahilovu pre koju sezonu, premekan igrač, alibi, 26/7 godina nije nijednom dosad igrao apsolutno nigde van jebene Australije, novi Adams ili još (vrlo moguće) gori možda čak od njega. Vrlo moguće da je i neki Bagzijev rođak pa da zato dolazi kao neka nova kombinacija, pošto se obojica prezivaju Vasiljević.
×
×
  • Create New...