suptil Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 20 minutes ago, bosMan_jr said: Da se vrati na izmisljenu poziciju kod nas - koordinator mladjih kategorija Vujadin Savic da uci zanat od njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПрекоДрине Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 Имам питање, наиме ћале хоће да узме пакет за лигу шампиона, да ли ми из Републике Српске можемо да се учланимо онлајн и каква је процедура са добијањем чланске у случају да можемо? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 Pocinje Fantazi za LS, ko zeli moze da se zaigra https://gaming.uefa.com/en/uclfantasy/create-team Najskuplji Olajinka 7 miliona, pa Kraso i Kanga sa 6.5. Brat Falko na 5.5 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 Spisak igraca za Youth League: Stefan Marinković, Dušan Višnjić, Vuk Draškić, Pavle Bekonja (golmani), Kosta Nedeljković, Nikola Milojković, Mateja Ostojić, Nemanja Vidojević, Aleksej Vukičević, Veljko Milosavljević, Uroš Ilić, Vuk Roganović, Viktor Stojanović, Luka Stojsavljević, Adem Avdić (odbrana), Luka Lečić, Andrej Petrović, Dragan Miranović, Andrej Mladenović, Igor Bubanja, Petar Manojlović, Jovan Šljivić, Aleksa Cvetković, Aleksa Vasilić, Andrija Maksimović, Novak Gojkov, Davorin Tošić, Veljko Vukojević, Nenad Krivokapić, Stefan Radujko, Uroš Tegeltija, Uroš Đorđević, Đorđe Ranković (sredina), Jovan Mijatović, Mateja Bubanj, Darije Markočević, Luka Janković, Nemanja Đurišić, Stefan Mladenovski, Stefan Stolić (napad). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 Jaka je ekipa ako budu svi igrali. Posebno će biti zanimljivo ispratiti Maksimovića. Šteta što ne brani golman Miladinović, ali kažu da je i Marinković veliki talenat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 1 hour ago, Milko Miller said: Adem Avdić Za njega sam čuo da će biti čudo od igrača. Markos sigurno bolje zna da li je istina, ali tako kruže vesti 😁. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 Odlican je Avdic, malo da popravi defanzivu i bice top. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 Ja baš nisam video neki specijani talenat kod njega ali možda vremenom pokaže da vredi svu reklamu kaja ide uz njega Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 5 minutes ago, Perkos2 said: Ja baš nisam video neki specijani talenat kod njega ali možda vremenom pokaže da vredi svu reklamu kaja ide uz njega Ma ko ga reklamira, bukvalno se o jedno 10 igraca iz te generacije ranijih godina vise pricalo nego o njemu. Te mali, te slab, te ovo. Meni on dobar, posle Maksimovica i Milosavljevica iz te generacije, najzanimljiviji. A pricalo se vise i o Vasilicu, i o Stojanovicu, i o Manojlovicu, i o Tosicu, i o Ostojicu, i o Makevicu, itd. Svakako fina generacija, vecina njih ce moci da zivi od fudbala, e sad dal ce da budu za Zvezdu, videcemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 Sutra u 1 neka promocija, verovatno Endiaje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 7 minutes ago, fradler said: Sutra u 1 neka promocija, verovatno Endiaje. Možda i Hvang zajedno sa njim, ako je doputovao iz repke. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 Mogu vam reci 6 dana do Sitija, jako blizu. Mirisem jednu njihovu losu partiju u sledece 2 tekme, nadajmo se za vikend rapsodiji protiv West Hema, a onda faktor iznenadjenja 🤡🤡🤡 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 2 minutes ago, bosMan_jr said: Mogu vam reci 6 dana do Sitija, jako blizu. Mirisem jednu njihovu losu partiju u sledece 2 tekme, nadajmo se za vikend rapsodiji protiv West Hema, a onda faktor iznenadjenja 🤡🤡🤡 Prva zelja da se nasi ne ukake, mnogo. Druga da ne bude crvenih i povreda. Ako moze i treca, onda da ovi ne zapinju vise od 65 minuta. U principu, samo da prodje ova tekma 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prolup Posted September 14, 2023 Share Posted September 14, 2023 13 hours ago, ПрекоДрине said: Имам питање, наиме ћале хоће да узме пакет за лигу шампиона, да ли ми из Републике Српске можемо да се учланимо онлајн и каква је процедура са добијањем чланске у случају да можемо? Meni je u BL stizala i clanska i sezonska postom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bax Posted September 14, 2023 Share Posted September 14, 2023 8 hours ago, fradler said: Sutra u 1 neka promocija, verovatno Endiaje. https://www.zurnal.rs/scc/clanak/163058/fudbal/zvezda/zvezda-predstavlja-najvece-pojacanje Žurnal javlja da je Hvang u pitanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted September 14, 2023 Share Posted September 14, 2023 Moguce da ce obojicu odjednom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted September 14, 2023 Share Posted September 14, 2023 6 minutes ago, CuaTheTime said: Moguce da ce obojicu odjednom Ne može Mrkela da zapamti ime i prezime i Šerifa i Hvanga,komplikovano mu je 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted September 14, 2023 Share Posted September 14, 2023 2 hours ago, Polivalentni Stevica said: Ne može Mrkela da zapamti ime i prezime i Šerifa i Hvanga,komplikovano mu je Sto je najgore mozda ih i pomesa, pa Serif postane Hvang ili obrnuto. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted September 14, 2023 Share Posted September 14, 2023 Gledam ovo predstavljanje Hvanga i siguran sam da ne samo da je najskuplje pojačanje već je ovo najbolja konferencija novog igrača od kad pratim naš klub. Kakav vođa će on biti na terenu! Bez treme, staložen, informisan, pametan. Bez floskula. Dečko je konferenciju odradio kao da se pripremao za nju mesecima a zamišljam kako će tek biti na terenu. Još jednom, siguran sam da će opravdati epitet najskupljeg pojačanja i da će biti pravi vođa na terenu. 😍🔥❤️ 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 14, 2023 Share Posted September 14, 2023 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 14, 2023 Share Posted September 14, 2023 Dao sam ti unapred lajk @Čočo Sad ti okači snimak konferencije 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted September 14, 2023 Share Posted September 14, 2023 (edited) Uživajte. 💪 P. S. Pitanja novinara, sačuvaj me Bože ali se odlično snašao. Edited September 14, 2023 by Čočo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted September 14, 2023 Share Posted September 14, 2023 Na danasnji dan pre 23 godine RTS se naravno ukljucuje sa zakasnjenjem, u bukvalno u trecoj sekundi ukljucenja pada Milenkov gol. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted September 14, 2023 Share Posted September 14, 2023 58 minutes ago, Čočo said: Uživajte. 💪 P. S. Pitanja novinara, sačuvaj me Bože ali se odlično snašao. Jedan ga pita jel ce biti pritiska jer je najskuplje pojačanje, a novinar posle njega bukvalno ga pita istu stvar još jednom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted September 14, 2023 Share Posted September 14, 2023 (edited) 1 hour ago, Čočo said: Uživajte. 💪 P. S. Pitanja novinara, sačuvaj me Bože ali se odlično snašao. Ali onaj prvi lik što je pokušao nešto na engleskom da pita pa je zakucao spektakularno. edit: sad vidim da su ga isekli sa ovog snimka hahahah Edited September 14, 2023 by Bobby Shurda 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts