Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?🏆


Kooineeperk

Recommended Posts

Nismo mi ni imali neku igru od početka sezone, samo smo imali sreće da rano dajemo golove i onda nam se otvori utakmica i punimo do kraja. Fener gol iz prve akcije, Fiorentina isto rani gol iz prve šanse, Vojvodina penal, Napredak penal u prvom minutu, Spartak ona Bukarijeva majstorija. Tek posle tih golova smo počinjali dobro da igramo i da stvaramo šanse umesto da bude obrnuto, da golovi dođu kao posledica dobre igre, nama je dobra igra dolazila kao posledica golova. Potpuno ista stvar nam se dešavala prošle sezone sve dok nije došla Haifa i vratila nas u realnost.

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Stanko1997 said:

Šta pratiš ti druže? Bukvalno je ovo prvi meč gde je napravio više od dve izmene, i to mu se najviše zameralo što stalno Igra sa istih 11. Samo je rotirao Mijailovića, Degeneka i Rodića.

Samo ovaj i samo onaj, samo je malo bilo Kange, pa Mitrovica, pa Mijatovica, igrao je sa onim ko mu padne na pamet.Svi su se umuvali u tim, sto sa klupe, sto od starta.

Tragedija je upravo ta sto je poslednju liniju toliko iskombinovao da nema ko sa kim nije igrao, i tek ce da je kombinuje kada se prikljuci  ovaj iz Bazela.

Veceras Spajic?? Otkud on...Nedeljkovic? Protiv treceplasirane ekipe na gostovanju , bez pola tima koji je po nekoj projekciji trebalo da bude prvi tim...I Onda prica o nekoj uigranosti, kontinuitetu...

 

 

  • Like 2
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

U principu, svi su zestoko pali u formi. Kraso ne deluje isto, Olajinka znacajno slabiji, Bukari iz nekog razloga zatvoren, sporiji... ne znam, za ovu ligu mi bi trebalo da smo dve klase iznad, pa opet to sve deluje samo stihijski i neorganizovano.

 

Ima i taj objektivan faktor losih terena, ali tako ti je to kod nas uvek bilo. Pa smo pobedjivali.

 

Ne mogu da kazem da je otreznjenje, jer je to trebalo da bude Vozdovac. Ali oba poraza su na istu foru, golovi primani olako, u napadu neinventivno i na silu. Procitani smo dosta brzo.

Link to comment
Share on other sites

Jel je Katai uopste primio loptu od kad je usao na teren. Sto se terena tice, katastrofalna podloga koja je kumovala rezultatu. Sad mogu da razumem Krasnodar posle poraza u Beogradu. 

22 minutes ago, Don Dusko said:

Jbt.I ovo napadac?

Ali na  0:20 sto psuje Mirko 😄

Link to comment
Share on other sites

Napumpa se 100 miliona evra duga, malo organski malo veštački, naiđe sezona u kojoj se ne igra LŠ i LE, a onda se konstatuje da država, kao titular koji stoji iza besmislenog instituta "udruženje građana", ne može da servisira troškove i dugove, pa se ad hok pristupi zakonskom rešenju za privatizaciju.

 

I kad se sklepa zakon koji prođe skupštinsku proceduru zahvaljujući većini koja glasa "za" sve i da je zakon pisan na sanskritu, dođe lepo bratija i u saradnji sa delom onih kojima se duguje prisvoji klub za teglu krastavaca, uz pompeznu priču o zlatnom dobu i eliotnesovskom agendom po kojoj je sa pljačkom završeno.

 

Iz ove perspektive, ovakav scenario još može da izgleda kao SF, ali zapravo uopšte nije nemoguć.

 

 

 

 

Edited by Nek grmi jako
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, fasper said:

Ne znam koliko su ljudi svesni da nama titula znaci zivot. Ove nase troskove ni Liga sampiona ne moze da pokrije a kamoli Liga Evrope. Neka nam je Bog upomoc jer ako izgubimo titulu katanac.

Katanac je trebao davno da se stavi na blizance a to nikad nece da se desi dok su na drzavnoj sisi jer narodu treba hljeba i igara.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Malo nam treba da poludimo.

 

Teramo trenera posle mesec dana? 
Ne preterujte ljudi, sta vam je, treba da dobije covek polusezonu bar, tacno je da su svi poleteli, ali ocekujem korektnu LS kampanju. To ne znaci da cemo pobediti Siti, ali bitnije je da pravi budemo u Evropi nego da imamo 40 poena prednosti u Ligi, koga boli kuratz za to. Sampioni cemo biti i to je jedino bitno u domacici.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Mi ako izgubimo derbi bićemo šampioni samo u boćanju. To će biti +7 za komšije. A ovo sve ide ka tome da se može i desiti. Kakva crna LŠ. Meni sad i nije do nje. Titula uvek mora da bude na prvom mestu. I pričam dugo a ovde mi se smejete. Ne dovode se pojačanja u minut do LŠ i sekund do utakmice u ligi. Mi ovu pauzu kao da nismo ni imali i nismo je iskoristili jer ničeg novog nije ni bilo. Šerif došao juče danas već igra. A bolje juče da nije ni dolazio. 

Edited by Čočo
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

Just now, Wake in Fright said:

Da ponovimo još jednom - ne možeš da igraš sa tri štopera, a da imaš samo jednog kvalitetnog(Dragovića). Morali smo u finišu prelaznog roka da dovedemo makar jednog ozbiljnog štopera. Nijesmo uradili ono što treba i sad nas čeka blamiranje u LŠ. 

To je već za ozbiljno odgovaranje. Trpalo se u napadu nemilice ali je 3m bilo mnogo za Drkušića i ostale štopere. Na kraju se dovelo sve a samo ono što nam je trebalo nije. Jer ovaj Djiga teren videti neće. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...