Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?🏆

Recommended Posts

Posted

"Наиме, у среду и четвртак у периоду од 10 до 19 часова по цени од 4200 динара, имаћете могућност да дођете до ваше карте за утакмицу против Манчестер Ситија на гостујућем терену, те да подржите црвено-беле на изузетно важној утакмици. "

Posted

Ljudi, je l neko video Šerifa na treninzima? On ne igra za reprezentaciju a nigde ga nisam video na našim treninzima. O čemu se radi? Ajde Djiga i Hvang su sa reprezentacijom ali on mi je enigma. 

Posted
19 minutes ago, Čočo said:

Ljudi, je l neko video Šerifa na treninzima? On ne igra za reprezentaciju a nigde ga nisam video na našim treninzima. O čemu se radi? Ajde Djiga i Hvang su sa reprezentacijom ali on mi je enigma. 

Dobio je dodatno vreme da se preseli iz Turske.

Posted (edited)

Skroz neozbiljno sa naše strane ako znamo u kakvoj smo situaciji. Dovedeš 3 pojačanja za LŠ a oni će ti imati 4 treninga pred meč u LŠ i dva pred Čukarički. Kad su planirali da se upoznaju sa ekipom, šta se od njih očekuje. Neozbiljno skroz. 

Edited by Čočo
Posted

Pošto bi to da su imali 40 treninga pravilo razliku na Etihadu.

Sve i da smo imali ceo sastav na početku priprema opet bi išli na streljanje u Mančester.

Posted
45 minutes ago, Bax said:

Pošto bi to da su imali 40 treninga pravilo razliku na Etihadu.

Sve i da smo imali ceo sastav na početku priprema opet bi išli na streljanje u Mančester.

ne igramo mi samo sa Sitijem u LŠ

• Like 1
Posted
10 hours ago, Čočo said:

Skroz neozbiljno sa naše strane ako znamo u kakvoj smo situaciji. Dovedeš 3 pojačanja za LŠ a oni će ti imati 4 treninga pred meč u LŠ i dva pred Čukarički. Kad su planirali da se upoznaju sa ekipom, šta se od njih očekuje. Neozbiljno skroz. 

Koja je alternativa kad su sa reprezentacijom?

Posted
11 minutes ago, Milko Miller said:

Koja je alternativa kad su sa reprezentacijom?

Govorim o Šerifu. On nije sa reprezentacijom a nema ga već nedelju dana. Miriše mi na neku povredu. 

Posted
56 minutes ago, Čvarkov said:

Ja se divim sportistima koji se sele iz jedne države u drugu u par dana, tako da ovih 7 dana nije uopšte mnogo.

To se resava na ovaj način :wink2:

• Ha-ha 1
Posted (edited)
5 minutes ago, Markoss said:

Tu je Serif, trenira sa ekipom od proslog petka.

Nigde ga nisam video ni na jednoj slici sa treninga. A naši vole da izbacuju slike novajlija. Sedam dana na treningu a niko ga od nas video nije. Ali ajde, verujem tebi svakako. 

Edited by Čočo
  • Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, Čočo said:

Nigde ga nisam video ni na jednoj slici sa treninga. A naši vole da izbacuju slike novajlija. Sedam dana na treningu a niko ga od nas video nije. Ali ajde, verujem tebi svakako. 

Nemam pojma sto nisu, ali znam da je dosao i da trenira. Utisci su da je dobar, ali to uvek uzimam sa rezervom. 

• Like 4
Posted (edited)
14 minutes ago, Markoss said:

Nemam pojma sto nisu, ali znam da je dosao i da trenira. Utisci su da je dobar, ali to uvek uzimam sa rezervom. 

Ja uopšte ne sumnjam da je dobar. Dobar je. Samo sumnjam da li vredi tolike pare i da li je on ono što nama fali u napadu. Svakako imam poverenje u Bahara on ga je sigurno video negde kako može da pomogne. 

Edited by Čočo
Posted
27 minutes ago, Čočo said:

Mozda cekaju da bude ono predstavljanje Hwanga i njega pa zato ne stavljaju slike sa njim