mare80 Posted August 18, 2023 Share Posted August 18, 2023 EvoĀ Grof kao i MilojeviÄ objaÅ”njava neke stvari bilmezima iz FSS koji su se mesecima qrÄiliĀ kako imamo 11. ligu u Evropi š¤” Ā Ono Å”to su dosad pokazali srpski klubovi ne uliva poverenje nekadaÅ”njem treneru kluba sa Marakane Miodragu Grofu BožoviÄu. Crnogorski struÄnjak smatra da Äe Srbija vrlo brzo da izgubi steÄeno mesto na UEFA listi nacionalnih koeficijenata. Ā ā OÄekujem joÅ” gore rezultate.Ā TeÅ”ko Äemo mi ovo da popravimo. S jedne strane igraju protiv kvalitetnijih protivnika, Å”to se možda ne može reÄi za Sabah koji teÅ”ko da je bolji od Partizana, ali ih je pobedio u prvom meÄu. Mislim da se naÅ”i klubovi nisu dobro pripremili za ovo. Ako priÄamo o TSC-u, ljudi igraju ozbiljno takmiÄenje, nisu se uopÅ”te pojaÄali, teÅ”ko je oÄekivati neki rezultat āĀ izjavio je BožoviÄ Ā ā Kvalitet naÅ”e lige video se u 20. minutu utakmice TSC ā Braga. Mora da se smanji liga, da se viÅ”e ulaže, pogotovo klubovi koji su se direktno plasirali u Evropu, oni su zaradili neke pare. Osim Zvezde, ne vidim da je neko ulagao u neka velika pojaÄanja. Ovo Å”to imamo pet klubova u Evropi je rezultat toga Å”to su napravili Zvezda i Partizan u poslednjih pet godina. Ne treba zaboraviti onu seriju rezultata koju je napravio Vladan MilojeviÄ kada je Zvezda poÄinjala kvalifikacije od prvog kola. Brzo Äemo se vratiti na nivo na kojem smo bili āĀ podvukao je BožoviÄ. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted August 18, 2023 Share Posted August 18, 2023 Bezveze se vodi polemika oko talenta KrstoviÄa. Talenat makar nikada nije bio sporan. Rajo je mislio i ranije da Äe se nafatirati od njega, ali nije se dalo. Njegov problem je kliniÄka infantilnost, koja ne može reÄima da se opiÅ”e. Ja mislim da Äe on sa trideset godina biti u fazonu dece koja vrte foru kažiOsam ili lepljenja žvake na tuÄu stolicu. Taj nivo morona. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted August 18, 2023 Share Posted August 18, 2023 KrstoviÄ osim želje i fiziÄkih predispozicija nije niÅ”ta imao u tom trenutku da bude Å”pic Zvezde. Da ne priÄamo o tom užasnom ponaÅ”anju na terenu,sliÄno kao Å ilja Ronaldo proÅ”le sezone. Kad se setim kako je urlao na IvaniÄa Å”to mu nije dodao loptu,to je potez da mu se u svlaÄionici izlupa nekoliko Å”amarÄina. Ā Ā Ā Ā Ā 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŠŃŠµ Posted August 18, 2023 Share Posted August 18, 2023 A i neko klikne negde drugde ili ga oteraju iz jednog kluba pa to doživi kao Å”amar i uozbilji se i krene da trenira viÅ”e. LoÅ”e je gledati kao ovamo kida a nama nije valjao.Ā Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted August 18, 2023 Share Posted August 18, 2023 (edited) 1 hour ago, fradler said: Ā Retko se pecam na hajlajtse, ali ovaj stvarno deluje ozbiljno, bas taj tip veznjaka kakav nam treba uz Stamenica. Tacno da se covek zapita otkud ovakav igrac u ispodprosecnom japanskom klubu sa 26 godina, zasto ga je Haifa pustila za tricavih 500k i kako je Izrael onakav krs od repke sa toliko sasvim solidnih fudbalera (+ odlican golman, a ocito im ni struke ne manjka). Ā U Koreji i Izraelu je obavezna vojska,u ranoj dobi,Ā od 2 do 3 godine Ā Trenutno najbolja 3 igraca su otisli jako rano u evropu to je jedino sto valja na nekom evropskom nivou Abada,Solomon i Gluh(Krstajic ga je otkrio i dao sansu) Ā 76 na fifa listi,valjda to govori o kvalitetu Ā Mi smo 25 na fifa listi,liga nam je 11 u evropi pa opet "nista" ne valja kod nas Edited August 18, 2023 by vlaDixXx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 18, 2023 Share Posted August 18, 2023 Od koga je lažni grof ispadao u evro takmiÄenjima?Ā 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted August 18, 2023 Share Posted August 18, 2023 9 minutes ago, Perkos2 said: Od koga je lažni grof ispadao u evro takmiÄenjima?Ā U prvoj sezoni Kairat, u drugoj Ludogorec i naÅ”a pogibija protiv Sasuola gde smo mogli primiti preko 10.golova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan WillaviÄ Posted August 18, 2023 Share Posted August 18, 2023 2 hours ago, vlaDixXx said: Luka Ilic 2 gola i asistencija na 2 utakmice sigurno najbolji vezni igrac nase lige prosle godine Ā istice mu ugovor 2024 sa Troyes,treba to iskoristiti Ā Ima neku ponudu iz Italije(Empoli) Isao je zaobilaznim putem, ali verujem da ce od Luke ispasti itekako dobar igrac ( doduse slabiji od brata ). TSC sa njim i Ratkovom i bez njih dvojice je nebo i zemlja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted August 18, 2023 Share Posted August 18, 2023 Ne znam zasto ne pojurimo Nemanju Maksimovica. Najbolje godine, zna fudbal, ali se ne libi trcanja i kolicinski i u sprintu. Ako se ne varam trazimo igraca u 11 na mestu Kangve i ne vidim bolji izbor, a da bi dosao ovde. Lavi je ok opcija, ali po meni ipak, slabija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŠŃŠµŠŗŠ¾ŠŃŠøŠ½Šµ Posted August 18, 2023 Share Posted August 18, 2023 1 hour ago, Firga said: Ne znam zasto ne pojurimo Nemanju Maksimovica. Najbolje godine, zna fudbal, ali se ne libi trcanja i kolicinski i u sprintu. Ako se ne varam trazimo igraca u 11 na mestu Kangve i ne vidim bolji izbor, a da bi dosao ovde. Lavi je ok opcija, ali po meni ipak, slabija. ŠŃŠ¾ŃŠøŃŠ°Ń Š½ŠµŠ³Š“ŃŠµ Š“Š° Š³Š° ŃŃŠ°Š¶Šµ ŠŠ°Š½Š°ŃŠ° Šø Š”ŠµŠ»ŃŠ° Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted August 18, 2023 Share Posted August 18, 2023 (edited) 1 hour ago, Firga said: Ne znam zasto ne pojurimo Nemanju Maksimovica. Najbolje godine, zna fudbal, ali se ne libi trcanja i kolicinski i u sprintu. Ako se ne varam trazimo igraca u 11 na mestu Kangve i ne vidim bolji izbor, a da bi dosao ovde. Lavi je ok opcija, ali po meni ipak, slabija. Ne verujem da Äe dolaziti Lavi, mislim da su te samo spekulacije i da je to možda ranije u prelaznom roku bio opcija ali ne viÅ”e. Na kraju krajeva je i izvor informacije Sportklub, a oni su sto se fudbalskog kluba tiÄe relevantni kao Maxbet. Edited August 18, 2023 by Milko Miller Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnÄ Posted August 18, 2023 Share Posted August 18, 2023 Ima materijala kod Charlesa iz IMT svidja mi se sto je dosta dobar tehnicki. Ā Malog Lukovica na zimu da kaparisemo pa nek ostane do kraja sezone u IMT, bas je dobar igrac mali. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ÄoÄo Posted August 18, 2023 Share Posted August 18, 2023 JoÅ” jednom, MiloÅ” LukoviÄ iz IMT mora da se kapariÅ”e.Ā 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 18, 2023 Share Posted August 18, 2023 5 hours ago, Polivalentni Stevica said: U prvoj sezoni Kairat, u drugoj Ludogorec i naŔa pogibija protiv Sasuola gde smo mogli primiti preko 10.golova. Ali zna da palamudi za medalju Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted August 18, 2023 Share Posted August 18, 2023 Lukovic ide direktno u inostranstvo,u ozbiljnu ekipu za ogroman novac za nase uslove ne bi me cudilo u Salzburg traze ga uveliko razne ekipe: Monako,Man Siti(logicno hahahahah),najbolje ekipe Belgije i Holandije....... ali on ostaje do zime zbog punolestva Ā Sad ce on da ide kod nas,da bude 3,4,5ti napadac u ekipi da bleji na klupi,pa na tribinama Ā Sta mozemo mi da mu ponudimo jedino da bude nas projekat,da potpise ogroman ugovor sa nama Ā Luki Ilici i Maksimovicu isticu ugovori iduce godine nasa deca, bili bi sjajna pojacanja za nas Ā Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted August 18, 2023 Share Posted August 18, 2023 Ja kad gledam ova ludila u kosarkaskim klubovima, zaista me cudi da FKCZ koji ce ove godine imati oko 60m evra prihoda (koliko nisu zajedno imali KKCZ i KKP od 1945. do danas) ne moze da dovede kvalitetnog igraca u prajmu i da mu 2.5m platu. I to ne jednog nego nekoliko igraca u tom ili nesto nizem plateznom rangu. Pogotovo ako je rec o slobodnim igracima koji dolaze bez obestecenja, uopste mi to nije jasno, kao Nemanja Maksimovic ima visoku platu, ima 2m evra. Pa sta jbt, ako Panter i Shabaz mogu da imaju 2m sto ne moze i on. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 18, 2023 Share Posted August 18, 2023 4 minutes ago, bosMan_jr said: Ja kad gledam ova ludila u kosarkaskim klubovima, zaista me cudi da FKCZ koji ce ove godine imati oko 60m evra prihoda (koliko nisu zajedno imali KKCZ i KKP od 1945. do danas) ne moze da dovede kvalitetnog igraca u prajmu i da mu 2.5m platu. I to ne jednog nego nekoliko igraca u tom ili nesto nizem plateznom rangu. Pogotovo ako je rec o slobodnim igracima koji dolaze bez obestecenja, uopste mi to nije jasno, kao Nemanja Maksimovic ima visoku platu, ima 2m evra. Pa sta jbt, ako Panter i Shabaz mogu da imaju 2m sto ne moze i on. Zato Ŕto isti taj klub ima dug koji Zvezda i Partizan nisu imali od osnivanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 18, 2023 Share Posted August 18, 2023 Na UEFA Chamions League Fantaziju postavljeni u ponudi igraÄi Zvezde. Olajnika najskuplji..u ponudi i Falco 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted August 18, 2023 Share Posted August 18, 2023 (edited) 24 minutes ago, Don Juan said: Zato Å”to isti taj klub ima dug koji Zvezda i Partizan nisu imali od osnivanja. Pa ne vidim da se smanjuje dug zato sto igrace ogranicavamo na 1m evra.Ā Ā Svakako smo veliki deo duga mogli da vratimo do sada da smo hteli. Ocigledno to nije cilj, pa bi mi bilo draze da damo pare od prihoda na dobre igrace nego da misteriozno nestanu iz kluba. Edited August 18, 2023 by bosMan_jr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted August 18, 2023 Share Posted August 18, 2023 Od Lavija nema nista navodno,bar se tako prica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral Posted August 18, 2023 Share Posted August 18, 2023 11 hours ago, Dropkick Murphys said: KrstoviÄ je proÅ”le sezone dao ukupno 26 golova, pa verovatno može samo sebi da zahvali Å”to se i pored manjka talenta izborio da ga neko kupi i to joÅ” iz najjaÄih evropskih liga.Ā JoÅ” uvek mlad igraÄ, dobra statistika u osrednjem takmiÄenju, EU pasoÅ”, kupuju se takvi igraÄi. Nisu neke Å”anse da uspe tamo, ali ima priliku da demantuje struÄnjake sa foruma.Ā Ā Edit: nema EU pasoÅ” xD jos Lece ima dobra iskustva sa napadacima iz CG od kako su lansirali Mirka Vucinica.Ā Nisu imali vise boljih potpisa u istoriji od tog. Upecali se na bucku sto se kaze.Ā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted August 19, 2023 Share Posted August 19, 2023 (edited) BiÄe baÅ” Å”teta ako ne dohvatimo Lavija, jer bi on sa StameniÄem u centrali bio ko lutka. Sa njim i sa Slovencem pozadi taÄno nas ne bi bolela glava kad krene da se igra u kost, toliko su ozbiljni igraÄi. Edited August 19, 2023 by Nek grmi jako 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted August 19, 2023 Share Posted August 19, 2023 (edited) Late Lat promaÅ”io mrtvu Å”ansu za Boro, jedan na jedan sa golmanom. Ali brz je, lopta iÅ”la u prostor i on izmeÄu halfova izeteo ko Hamilton u ciljnu ravninu. Ā Hvale ga komentatori, kažu brz, dobro se kreÄe... A ja se mislim kako bi mu se noge zaglavile negde u luÄanskom blatu da je potpisao za nas, i kako bi mu se kretnje smanjile na minimum protiv ovdaÅ”njih bunkera. Edited August 19, 2023 by Nek grmi jako Link to comment Share on other sites More sharing options...
ÄoÄo Posted August 19, 2023 Share Posted August 19, 2023 (edited) Je l može neko da mi kaže koji je stream dobar za gledanje Arena premium kanala? Na odmoru sam a nemam nigde Arenu za gledanje veÄeras.Ā Edited August 19, 2023 by ÄoÄo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Š£ŃŠ¾Ń19 Posted August 19, 2023 Share Posted August 19, 2023 44 minutes ago, ÄoÄo said: Je l može neko da mi kaže koji je stream dobar za gledanje Arena premium kanala? Na odmoru sam a nemam nigde Arenu za gledanje veÄeras.Ā Ja gledam uglavnom na sports hub/buffstreams, kako god da izguglaÅ” izaÄe taj sajt. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts