Jump to content

Game of Thrones - Izbori u FSS

Ko mislite da treba da bude novi predsednik FSS?  

69 members have voted

1. 1. Ko mislite da treba da bude novi predsednik FSS?

• Nemanja Vidić
      58
    • Dragan Džajić
      1
    • Nedimović
      1
    • Nenad Bjeković
      0
    • Neko drugi
      1
    • Ne zanimaju me izbori
      8

Recommended Posts

Posted (edited)

Pre nekih godinu dana i jače verovatno, dok sam se nervirao i pratio šta ova bagra na vlasti radi, uhvatio sam ovog Nedimovića jednom na tv-u. Bio je gost na onoj novoj Insajder televiziji. Pojma nemam, zaboravio sam o čemu je tačno bilo reči i zašto su ga zvali, ali nešto jeste oko poljoprivrede pošto je tada bio valjda ministar za taj sektor. Taj čovek je toliko glup, ali zato još više bahat i bezobrazan, da ako se njegova struja izabere to će biti cirkus u fudbalskom savezu. Ma koliki cirkus da je bio do sada, ovaj ima da digne to na novi nivo. Smem da se kladim u to.

On je toliko bezobrazan i kao nešto sarkastičan a glup, glup, glup, znači klasičan onaj podguzni stranački isrpdak, iskompleksirani. Ovo iz teksta što u podrugljivom smislu provlači famoznu demokratiju, a kod njih d od demokratije nema, ma ni trećinu d, to je isto radio i kada je bio gost tada kada sam ga jednom samo video iako veze nije imalo to što priča o čemu je pozvan naravno odmah je bio ispinovao nešto tipa "a ONI...". Došao da priča o poljoprivredi a minut ako je pomenuo nešto vezano za to.

Čovek prosto ima taj talenat da preko tv-a ti izazove nagon za nasiljem. Eto to je ono što ja imam da kažem o našem potencijalnom predsedniku fudbalskog saveza.

Edited by dzoneee
  • Like 1
Posted

Nedimović je tu isključivo da se novac iz FSS i klubova prelije u džepove zna se već koga ...

On tu nije ni planiran da nešto organizaciono rešava u savezu ... za to će biti zaduženi Vodjini operativci Terza,Vučela i njihovi lokalni klonovi ...

• Like 1
Posted

Bosko Djurovski je podrzao Dzajica sto je i bilo ocekivano.I usput baljezga o modelu 20-20-20 i kako Vidic treba da se dokaze prvo,a da su Dzajine godine najbolje za predsednikovanje.

Gotivim Boska,ok je sto pruza podrsku svom prijatelju,ali ne treba mu ovo lupetanje.

Posted
1 hour ago, Polivalentni Stevica said:

Bosko Djurovski je podrzao Dzajica sto je i bilo ocekivano.I usput baljezga o modelu 20-20-20 i kako Vidic treba da se dokaze prvo,a da su Dzajine godine najbolje za predsednikovanje.

Gotivim Boska,ok je sto pruza podrsku svom prijatelju,ali ne treba mu ovo lupetanje.

I on je Terzicev vojnik. Na sve to limitiran u glavi, da ne upotrebim ruzniju rec, jedva recenicu sastavi. Nema nista gore od matoraca koji ne znaju kada je vreme da se sklone.

Posted

Džaja je stvorio puno igrača dok je bio glavni u Zvezdi, mnogi od njih ga doživljavaju kao svog oca i ne bi ni danas znali da pređu ulicu u BG bez njegovog odobrenja. Boško je jedan od takvih tipova a sličan je i Pižon, nisu kvarni i lopine ali su odani vojnici Dragana Džajića. 

• Like 6
Posted

A takođe su fino zakopali i srpski fudbal. Ne mislim neki od njih direktno svojim nekim nedelima, ali ćutanjem i odobravanjem šta lopine u srpskom fudbalu rade da. E sad ja razumem nepobitnu činjenicu da je sistem takav i da bi bilo nešto drugačije morali su da se bore i suprotstave svemu nesportskom u fudbalu, ali to ne menja činjenicu da su te naše legende srpskog fudbala onda bili i saučesnici u srozavanju istog decenijama.

Takođe za te starije legende mislim i da su iskompleksirane i ljubomorne što kada su oni bili fubdaleri u to vreme bili su i bolji i cenjeniji od ovih današnjih, ali para u fudbalu je tada bilo jedno 20x manje nego sada pa su tako i oni finansijski prošli. Pa su onda neki od njih to gledali da nadoknade kroz post igračku karijeru i period.

Posted
57 minutes ago, Volter said:

Juče su i navijači Radničkog iz Kragujevca i Vojvodine skandirali - Nemanja Vidić.

Samo neće Delije I Grobari da viču na kraju.

Jedinistvo na delu. 

Videćemo u petak.

Posted
11 hours ago, Don Juan said:

Jedinistvo na delu. 

Videćemo u petak.

Nema sta da se vidi. Nece biti skandiranja na severu. 
Odlucili su da cute i za Vidica i za Dzajica.

Posted
On 3/1/2023 at 1:25 PM, Don Juan said:

Jedinistvo na delu. 

Videćemo u petak.

Sačekaj 26. minut derbija.

Posted (edited)

Pa vala ako i treba. Mislim bruka je da ne dobije nikakvu podršku od njemu najvoljenijeg kluba.

Edited by dzoneee