Miki28 Teoljub Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 1 minute ago, Don Radonja said: Jbt sutra ce produzavati po 20minuta... Ja mislim da nece jer ce i timovi se prilagoditi i bice manje zloupotrebe igre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Uskoro ocekujem i nadoknadu za nadoknadu, da se nadoknadi ono sto je izgubljeno u nadoknadi. A onda nadoknadu za nadoknadu za nadoknadu, pa tako dalje sve dok ne ostane nista vise za nadoknaditi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 (edited) Ako ovako počnu da nadoknađuju u Superligi Srbije trajaće mečevi kao pet setova u tenisu. Edited November 21, 2022 by Barkley#34 slovo 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Ako je tako sto Meklaud kaze...Onda mi se svidja...Jer onaj koji vodi nece moci toliko da krade vreme... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 9 minuta....ovo je jako čudno. Pustite ljude da idu da piju pivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Just now, Barkley#34 said: Ako ovako počnu da nadoknađuju u Superligi Srbije rrajaće mečevi kao pet setova u tenisu. Onda ce Grobari/Zvezdasi da se bune sto nije produzeno 100+ minuta ako je 0:0 ili kad gube... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Dobra utakmica, neocekivano dobra bar po mom misljenju. Puno ritma, nekoliko lepih akcija, dva gola, ne preveliki raspad u odbranama. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 2 minutes ago, Don Radonja said: Ako je tako sto Meklaud kaze...Onda mi se svidja...Jer onaj koji vodi nece moci toliko da krade vreme... Naravno. Pun mu k... kad u nadoknadi vremena ona ekipa koja vodi krene da simulira povrede pa onda produzeno 4 minuta a igra se 30 sekundi. Lezi ti batice do sutra ali ce s enadoknaditi za to vrijeme koliko lezis pa vidi dal ti se isplati. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 2 minutes ago, Don Juan said: 9 minuta....ovo je jako čudno. Pustite ljude da idu da piju pivo. Konacno nema vise besmislenih nadoknada od 3 minuta koje sudije primenjuju bez obzira na ono sto se desava na terenu. Ovako se salje porula igracima da se ne isplati krasti vreme. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Po meni bas pametno, jer je sve na igracima. Ili ce nastaviti sa tim stvarima ili nek igraju svaki mec kao produzetke. Pa sta kome odgovara. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Odlično ovo sa velikim nadoknadama, konačno su se sjetili. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Odlicna utakmica. Sad Memedovic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Najinteresantnija tekma do sada. Opravdala udarni termin. Dobro je da Velšani nisu izgubili, biće interesantnije protiv Engleza 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 36 minutes ago, McLeod said: Meni je ovo ok. Izmene po 30 sekundi, svako valjanje se stopuje pa izvolite. +1 ovde... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 1 hour ago, Klotzen said: Veški selektor greši što već ne radi izmene. Džaba će biti u zadnjih 10 minuta kada svi budu pocrkali. Tim se trenutno žestoko troši i to neće moći tako da kraja. Možda ga i prime iz kontre. Dva igrača mu padaju od grčeva a on ima pravo na još tri izmene. Ludak totalni 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 21, 2022 Author Share Posted November 21, 2022 Ameri bolji u prvom, Vels u drugom poluvremenu. Prava "prvenstvena" tekma sa dosta trke i borbe. Na kraju poštena podjela bodova. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Ko bi rekao da će MLS štoper napraviti glupost. Inače, što se nadoknade tiče, bio je red da se pokuša nešto uraditi povodom izležavanja i krađe vremena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Solidna stihija Velsana u drugom. podsetili su me na zvezdu mog detinjstva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Ameri imaju verovatno najbolji tim do sada, ali i Krstajica za trenera. Ako bih se kladio, Wales ce pobediti Iran i remizirati sa Engleskom, sto ih automatski vodi u grupu od 16. Kao ekipa su sranje, ali nisu jedini na tom nivou koji su dospeli na SP. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Bezveze su se Ameri povukli u drugom poluvremenu, a onaj start Zimermana za penal je bio u rangu najvećih štoperskih vedeta sa linglong pašnjaka, čovek okrenut leđima golu, ovaj ga krlja kao da je na sredini terena neko prekidanje kontre. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 Iran Vels otvara drugo kolo. Nisu briljirali ni jedni ni drugi no dosta ekipa u prvom kolu igraju u grču tako da ćemo pravo stanje svih timova znati tek kada odgledamo ovo kolo. Meni smrdi na 0:0 ali moguće da Vels učačka pa da možda bude i interesantno za gledanje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 Prva utakmica od koje ne očekujem apsolutno ništa, nadam se da će mi igrači na terenu pokazati da sam bio u krivu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 Iranci pjevaju himnu. Suze u oku navijača Irana dok se zviždi njihovoj himni. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 Iran deluje bolje, Vels isti kao na prošloj tekmi. Mislim da bi gol neke od ekipa totalno promenio pristup. Vels bi morao da misli da u sledecem kolu igraju sa Englezima a njima će oni teško dati gol sa ovom igrom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 Gleda li neko Vels - Iran? Arealno je sta promasuje Iran i kako vec nije poveo Doduse,nece ni sreca da ih pogleda..malopre dve stative u 30 sekundi 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts