Profesor Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Razbili su ih Ameri ovih 40 minuta. Centar nisu presli. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Ameri deluju bas kompaktno. Takticki odlicno stoje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Bravo USA, sjajna akcija Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Trojka je bio baš u slaboj pozicji da brani ovo utrčavanje. Možda mu je bilo pametnije da ga lovi u ofsajd. Inače, meni nije bila toliko loša utakmica ni pre ovoga gola. Barem kad je poredimo sa prošlima. Amerika puno bolja, Wales za sad jako skromno 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Jel ovo sin od Zorz Vee? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 1 minute ago, Miki28 said: Jel ovo sin od Dzordz Vee? Da. Just now, Miki28 said: Jel ovo sin od Zorz Vee? Da. Spoiler 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Vels igra fudbal iz "najslavnijih" dana Javora sa onim Radovanom Curcicem trenerom. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Just now, Drug Crni said: Vels igra fudbal iz "najslavnijih" dana Javora sa onim Radovanom Curcicem trenerom. Trenirao je taj i reprezentaciju... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Opet 4 minuta. Preteruju. Jednom sam gledo utakmicu gde su pola poluvremena lovili psa lutalicu, koji je ušao u teren. Sudija produžio 2 minuta. E to su bila vremena. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Nemaju Ameri uopste losu reorezentaciju. Odlican ovaj lijevi bek iz Fulama, Robinson. Dosta igraca Fulama vcrs 1 minute ago, L' Imperatore said: Opet 4 minuta. Preteruju. Jednom sam gledo utakmicu gde su pola poluvremena lovili psa lutalicu, koji je ušao u teren. Sudija produžio 2 minuta. E to su bila vremena. Slazem se ali najavili su bili po golu ce dodavati po minut, minut i po i plus izmjene, prekidi. Hoce da uvedu utakmice sa zaustavljanjem sata, da vide da li mogu da izguraju na 60 minuta efektivne igre. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 1 minute ago, Issey said: Trenirao je taj i reprezentaciju... Ne podsecaj me na tu epizodu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 2 hours ago, McLeod said: Nista specijalno ovde nisu pokazali Englezi. Los sastav, Kejn ih vadi jer mnogo ucestvuje u igri, ali bukvalno je svako bolje resenje od Sterlinga i Maunta. Isto, ne treba ti Rajs sa ovakvim protivnikom Ja isto čitam hvalospjeve, a Iran se doslovno raspadao na svakom dijelu terena. Gledaš Rashfordov gol mislip da je Salah. Iranu želim i ostale ovakve rezultate kad prije SP potjeraju najboljeg izbornika kojeg su ikad imali i dovedu Quieroza. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 11 minutes ago, Miki28 said: Jel ovo sin od Zorz Vee? Ako Aca informacija nije spomenuo, ispricace neku anegdotu u drugom. Za one osudjene na RTS komentatore😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 2 minutes ago, Miki28 said: Nemaju Ameri uopste losu reorezentaciju. Odlican ovaj lijevi bek iz Fulama, Robinson. Dosta igraca Fulama vcrs Slazem se ali najavili su bili po golu ce dodavati po minut, minut i po i plus izmjene, prekidi. Hoce da uvedu utakmice sa zaustavljanjem sata, da vide da li mogu da izguraju na 60 minuta efektivne igre. Ma znam, ali ja sam više za ono, ne popravljaj ono što nije pokvareno... Znam ja da oni sa tim skračivanjem utakmice žele to da približe ovim mladjim generacijama, koji žive taj turbo tempo. Ali po mom mišljenju ne kapiraju da onaj kome se ne gleda utakmica od 90 minuta, neče gledati ni onu od 60 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 26 minutes ago, Klotzen said: Ono što je meni čudno je da stadioni uopšte nisu popunjeni. To je pogotovo čudno jer su svi stadioni u gradu Doha, ako sam dobro čuo najdalji je 40km od centra grada. Ja sam bio na SP 2006. u Nemačkoj i da je bilo slobodnih karata u Berlinu i Lajpcigu ja bih definitivno išao na te tekme. Recimo da sam u Dohi otišao bi na ovu utakmicu. Ova čak i ako bude loša biće dosta borbe i imaće šta da se vidi. SAD je ok krenuo,njih svi uvek podcene a uvek odigraju korektno. Možda bi oni mogli i da prođu ovu grupu. Plaćaju Pakistance da dođu navijati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Ameri podsecaju stilom igre dosta na ono sto mi igramo pod Piksijem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Vels mi deluje kao nekakva krdža iz sredine tabele Championship-a (nešto poput Prestona ili Redinga). Dva pasa ne mogu povezati, pojedini igrači nisu u stanju da uštopuju loptu, o ulasku u šesnaesterac mogu samo da sanjaju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Mislim da je vrlo vjerojatno ovo prvi put da sin predsjednika jedne države igra i zabije gol na SP. I to za drugi državu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Dobar start Engleza. Bilo je mucenja, ali onda kanonada pred kraj prvog poluvremena. Raspucalo se dosta igraca, dobro za samopouzdanje Kejn nije vise onaj igrac pre 4 godine uglavnom surovi strelac i egzekutor, to je sve ostao samo sto sada ucestvuje na svakom delu terena, deli asistencije vrhunski, a ovde ima jos bolji izbor napadaca nego u Totenhemu pa ce i to znatno doci do izrazaja. Gol razlika takodje moze biti bitna, bespotrebno primljen drugi gol, al dobro. Amerika igra lep fudbal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 McKennie pljunuti Ronaldo (pravi, debeli) Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Amerikanci fino igraju. Tim Rim najbolji stoper univerzuma ih izbacuje sa prvenstva, jedva cekam da vidim kako 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 24 minutes ago, Bode said: Ako Aca informacija nije spomenuo, ispricace neku anegdotu u drugom. Za one osudjene na RTS komentatore😂 Hvala... 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 (edited) Sudija dosudi aut za Vels a ono korner ko kuca, bar 2 metra od korner zastavice. Previse su se povukli Ameri, primice gol uskoro Edited November 21, 2022 by Miki28 typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 (edited) 3 minutes ago, Miki28 said: Previse su se povukli Ameri, primice gol uskoro Nemam pojma na koju foru će Vels da da gol. Edited November 21, 2022 by Don Juan Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Što je McKennie ofarbao glavu u francusku zastavu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts