McLeod Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Meni se cini da je ovo bas tanko, tanje nego sto sam ocekivao. Bolji malo Kamerun nego sto se prica, ali to je vise zbog toga sto Svajcarska ima odron sredinu. Samo neka se oni oslanjaju na izvikane Dzaku i Flojlera, panjevi obojica. Mozda i ne bi bilo lose da pobedi Svajcarska jer ce ovi onda pasti. Mi bismo ovakvu jalovu Svajcarsku morali da razmontiramo. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 40 minutes ago, L' Imperatore said: Onana težak linijaš. Anguissa odlično kontroliše tempo igre u sredini Neverovatno. Lopta mu pada u srce peterca on gleda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Baš slab meč. Čak sam uzeo da radim umesto da gledam stream Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 5 minutes ago, Perkos2 said: ipak je najviše do nas samih, nema šetnje i lako ćemo nego ako vredimo i pobijemo se za svaku loptu onda možda i prođemo I ja tako nekako razmišljam. Dokle više taj strah od svakog i svih. Nek se ovi drugi malo plaše nas za promenu, a momci su pokazali da ima osnova za to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Ovo su sve dobre izmene Jakina sada. Embolo, Sou i Saciri napolje. Takodje igraci koji su dosta precenjeni, Saciri je bivsi igrac. Nadam se da ovi nece nesto napraviti i istisnuti ih iz startne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Nije lose i da ostane samo 1 razlike. Gol razlika na kraju moze da odluci. Cak je i najrealnije tako. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 A još bolje da Kamerun nekako umuva jedan i završi se nerešeno. Znam, znam, male šanse, ali nadaju se ljudi i loto sedmici, a tek tu su šanse... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Kamerun je uoči ove utakmice imao 7 uzastopnih poraza na SP-ima, rekord drži Meksiko sa 8. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 14 minutes ago, McLeod said: Mi bismo ovakvu jalovu Svajcarsku morali da razmontiramo. 1 minute ago, gledan van, ludilo 1 said: Kamerun je uoči ove utakmice imao 7 uzastopnih poraza na SP-ima, rekord drži Meksiko sa 8. Cisto da ostavim kao podsetnik gde i kada tacno su nam potonule ladje. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ćira Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Legao bi nam nerešeni rezultat ovde ali slaba vajda naivni su Kamerunci za ovaj nivo takmicenja. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Pa sad. Obojica su igrala rukom, ali ruka u prirodnom položaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Ne vidim zasto bi nam leglo nereseno. Mi svakako moramo da pobedimo Kamerun i ne izgubimo od Svajcarske. Ako Svajcarska pobedi, imajuci u vidu stanje u Kamerunu i mentalitet koji su cesto pokazivali, pobedicemo ih lagano. U zavisnosti od rezultata i nereseno sa Svajcarskom i da oni pobede danas moze da igra, ali je glupo pricati o tome pre nego sto odigramo svoje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Ja mislim da je bolje da KAM izgubi. Igrali bo protiv nas znatno ofanzivnije što je dobro za nas. Samo što neko već reče da ostane 1:0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 2 minutes ago, Don Juan said: Pa sad. Obojica su igrala rukom, ali ruka u prirodnom položaju. S obzirom da smo vidajli več nekoliko tih situacija na ovom svtskom prvenstvu, meni je očigledno da je instrukcija da se ne sviraju bezvezni penali (i hvala im na tome). Tipa, ovakvo igranje rukom, koje nema ozbiljnog uticaja na gol šansu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Ovogodisnji Xhaka je sve samo ne odron igrac. Preporodio ga Arteta, fenomenalno igra za Arsenal. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 (edited) Ali Kamerunci, koji zadnjih 20 minuta odigraše kao Kostarika sinoč koja je imala 5 komada u mreži, a imaju aktivan rezultat Edited November 24, 2022 by L' Imperatore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Dzaka je bio fizicki superiorniji igrac 2018. i u to nema nikave sumnje. Sve ostalo je tu negde. Odron je sigurno pogresna rec ali ne bih zeleo da mi on bude alfa i omega u ekipi kao sto je to slucaj u Svajcarskoj. Narocito posle pada forme Sacirija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Krs su Kamerunci, a i trener im je isti. Nece oni dati gol na ovom svetskom.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 4 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Ovogodisnji Xhaka je sve samo ne odron igrac. Preporodio ga Arteta, fenomenalno igra za Arsenal. Gledao sam svaku utakmicu Arsenala ove sezone. Najgori fudbaler ubedljivo i dalje. Njegova je sreca sto je Parti hobotnica i moze da igra malo ofanzivnije, plus dao par golova da zamaskira to. Ovu njihovu postavu na sredini cemo POJESTI. Samo neka je izvedu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Švicarska me u jednoj stvari dosta podsjeća na Hrvatsku. Često odigraju slabije protiv autsajdera ali zato protiv jačih skoro uvijek dobro i u dobrom ritmu i nije ih lako izbaciti sa velikog natjecanja. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Just now, McLeod said: Gledao sam svaku utakmicu Arsenala ove sezone. Najgori fudbaler ubedljivo i dalje. Njegova je sreca sto je Parti hobotnica i moze da igra malo ofanzivnije, plus dao par golova da zamaskira to. Ovu njihovu postavu na sredini cemo POJESTI. Samo neka je izvedu. Pisi tamo Dzaka nam daje dva komada Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Losa utakmica. Svajcarci igrali koliko im je dovoljno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Just now, gledan van, ludilo 1 said: Švicarska me u jednoj stvari dosta podsjeća na Hrvatsku. Često odigraju slabije protiv autsajdera ali zato protiv jačih skoro uvijek dobro i u dobrom ritmu i nije ih lako izbaciti sa velikog natjecanja. Zato sto sednu u krilo Zomeru koji je dobar golman, dupli blok, teraju na sut iz daljine i onda na kontre. S tim sto su i Saciri i Rodrigez daleko od nekadasnje snage i brzine, a oni i dalje igraju isto. Vargas je najopasniji igrac trenutno kod njih. Njega treba zatvoriti i moze da se primi gol samo iz neke gluposti/prekida. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Kad vidim kako Kamerun tragično brani prekide mislim da će nam osnovna taktika biti da izvučemo korner pa da se neko od naših visokih samo pokloni. Uezam se naravno, ali bih se stvarno iznenadio da ne damo bar jedan glavom. Jedino što se mora paziti na njihovu brzinu u tranziciji jer smo prilično spori pozadi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 1 minute ago, McLeod said: Zato sto sednu u krilo Zomeru koji je dobar golman, dupli blok, teraju na sut iz daljine i onda na kontre. S tim sto su i Saciri i Rodrigez daleko od nekadasnje snage i brzine, a oni i dalje igraju isto. Vargas je najopasniji igrac trenutno kod njih. Njega treba zatvoriti i moze da se primi gol samo iz neke gluposti/prekida. I meni se čini da su slabiji nego ranije baš zbog ove dvojice, ostaje da vidimo šta će biti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts