iamsho4sho Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Kakav blam od utakmice smo odigrali,jedna od najgorih utakmica koje sam gledao ikada od 93e. Sramota na sta lice ove devojcice. 23 suta na gol. Tri lopte nismo povezali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Lazović se usrao, kao i velika većina... Taman sam pomislio da smo se rešili dekadentnog batađora fudbala, kad ono rešismo protiv Brazila na SP da mu se vratimo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 18 minutes ago, Markoss said: Al kako protiv Brazila da igramo kad su duplo brzi od nas. Mi smo u prvih 20 minuta probali da igramo fudbal, ali prosto nemamo ni kvalitet, ni brzinu da se trkamo s njima, i igraci su i sami vrv to osetili. Ne znam dal nam jedna reprezentacija ovoliko ne lezi, mozda jos Francuska. Ja ne znam kako je momcima, ako je meni muka da gledam viktorije i cekam kad ce oni ga daDu. 11 minutes ago, Markoss said: Elem, ne znam cemu nervoza, nama ova utakmica nije svakako nista drugo bila do pripreme za Svajcarsku i Kamerun. Brazil ovde uzima 9 bodova, tako da je nama sustina da pobedimo naredne dve i to je to. Gde vi ovde vidite Ronalda (pravog), Ronaldinja, Roberta Karlosa, Rivalda pa su njima upisani 9 bodova. Brazil predvodi sujetni padavicar, takva ekipa nikad nece osvojiti nista. Da vidimo kako ce Svajcarci da se raspadnu protiv njih, ili ce da pokazu stav. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siki Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 3 minutes ago, suptil said: Odvvratno igra Lazovic. Ne znam da li je imao jedan uspesan, tacan pas.... Nije samo on.Svi su u grcu nekom strahu.Kao da su fascinirani protivnikom i samim takmicenjem. Bas smo delovali nikad losije od kad je Piksi selektor. Ja sam iskreno bas razocaran,kao da smo unapred upisali poraz i predali se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Danak neigranja utakmica sa najjacim ekipama. Sem šugavog Portugala sve su to bile druga i treca liga. Mnogo ce znaciti najjaca liga nacija za nas. Tu se stice iakustvo, taktika, realan pristup... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Na svu ovu muku sudija ne konta da je prošlo 90 minuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Da se ne lazemo Vanja i uzasno Neymar i Raphina su ovdje sprijecili ozbiljnu katastrofu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 2 minutes ago, AgroLaki said: Da vidimo kako ce Svajcarci da se raspadnu protiv njih, ili ce da pokazu stav. Brazil ce istovetno rutinski da dobije i njih. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 3 minutes ago, Borky said: Sta su ispalili Saudici,Japanci,Kanadjani...??? Nije problem izgubiti al ne mozes uci i igrati utakmicu kao da si dosao traziti autogram a sa tim istim igracima treniras svaki dan. Jel npr. Vlahovic i Kostic prije treninga traze od Sandra autogram? Mene kod nas nervira sto mi sve precenjujemo i ne verujemo u sebe i svoje kvalitete a imamo ih,mozda nismo brzi al postoje i drugi nacini igranja fudbala. Kao što rekoh, lako je biti mudonja i hrabar iz fotelje. A ti @berti daj alternativu, za to ne moraš biti trener, kao što ne moraš biti trener da bi komentarisao ovde. Dakle šta bi ti to drugačije uradio a da bi dalo pozitivan rezultat za nas? Pitaću te još dva puta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Sudija, brate mili, sviraj kraj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 1990. pukli od SR Nemačke 4:1 u prvoj utakmici. Pobedili druge dve i prošli dalje. 2010. pobedili Nemce 1:0. Izgubili druge dve i ispali. Pred zoru se mrzne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 7min?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Just now, alpaka Bereta Sida said: Da se ne lazemo Vanja i uzasno Neymar i Raphina su ovdje sprijecili ozbiljnu katastrofu. A pomalo stative i prečka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Sta je ovo sa tim nadoknadama na ovom SP? Neko novo pravilo? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Tadic u formi iz Ajaxa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaka blazic Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 ugazili su nas, poslednjih pola sata neprijatno za gledati. ove poluskarice gol prvenstva do sad. razocaran sam, pa saudijci su drzali visoku liniju protiv arg. znam da je opasno kad protivnik ima sve extremno brze napadace, ali opet... bar bi dali koji gol, bolje i 4:1 ili 2 nego ovo. sad smo u qrcu i psihicki a sledi nam must win. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Just now, Kooineeperk said: Sta je ovo sa tim nadoknadama na ovom SP? Neko novo pravilo? Nove sugestije sudijama, manje vise je svaka bila 7-10min produzena. Posteno, da se ne isplati vise izlezavanje i odugovlacenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siki Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Mozemo mi da pricamo i vazdizemo Brazil u nebesa,mi nismo spojili tri jebena pasa za svih 90 min. Ocajna utakmica. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maharaja Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Glavno pitanje nakon ove neprijatne predstave: da li je Brazil toliko dobar ili smo mi toliko loši? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 5 minutes ago, DameTime said: A šta da kaže? Ne možemo sa svima - onda biste rekli da je p****. Pa on je to praktično i rekao, "biće utakmica i posle Brazila". Meni je to bio prvi alarm, a najavljena postava koja je i počela utakmicu signal da preskočim gledanje i nerviranje. I nije generalisanje posle bitke, na onom drugom topiku sam pre tekme napisao da smo se sto puta uverili da kad čuvamo nulu, dobijemo đoku. Kako je trebalo? Sa dva špica od početka, a ne da se vraćamo na taktike koje su nam donosile đoke. I ne, nije isto početi utakmicu sa dva špica dok se još odmeravaju snage i ubaciti drugog špica kada su se ovi već razigrali i poveli sa 2:0. Verovatno bi pukli i tako, ali daj bar da probamo nešto jbt. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Ovo je fudbalski nokaut. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 1 minute ago, Maharaja said: Glavno pitanje nakon ove neprijatne predstave: da li je Brazil toliko dobar ili smo mi toliko loši? Realni zakljucak i jedno i drugo. Nismo jednostavno u rangu Top 10 reprezentacija ni blizu a sa ostalima se mozemo sibati. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 2 minutes ago, Cavani said: Nove sugestije sudijama, manje vise je svaka bila 7-10min produzena. Posteno, da se ne isplati vise izlezavanje i odugovlacenje Primetio sam ali bilo je utakmica sa prekidima gde se ukazivala pomoc igracima pa je bilo ovako nesto ili samo malo duze. Mnogo je 7. Na ovu muku 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Mogli smo da prodjemo kao Kostarika...relano. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Bas su nas rutinirali. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts