Jump to content

iamsho4sho

Član foruma
  • Posts

    751
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by iamsho4sho

  1. Real uopste ne igra odbranu, pogledajte samo odbranu hezonje , hahahahhahahahahaa kakav konj
  2. Real ima najgori tim u zadnjih 10 godina. Strasno na sta lice, odbrane nigde.
  3. Dobismo na iskustvo i Vlahovica. Igra upitna. 3 boda u gostima veliki kao kuca. Sad nakantati Bugare i lakse se dise.
  4. Vlahovic,mali je igracina.. Majstorski .. gen napadaca.
  5. Stigla rakijica iz Pasi Poljane za naseg selektora. Sjajnih 35 minuta Bravo Piksi, radi dobro nasa domaca 👍
  6. Utakmica izgubljena jednim potezom. promasaj Lazarevica resio utakmice, da je pogodio , garantujem pobedili bi. tako je to kada se dovode poluigraci u tim.
  7. Previse nepismenih kosarkasa u timu,previse. Sljakera kao Lazic i Lazarevic.. Kampaco je igracina na kvadrat. Jos uvek ne znam kako smo uspeli da ga dovedemo.. Lepo je gledati majstora.
  8. aahahahahahahahah izjava obradovica ahahahahahahaha to je bila taktika Zvezde da prave faul za bacanjaaaaaaaaaaaaaaa Lesora ahahahahahahahahahahahhahahahahahahaha ludak!!!! ahahahaha kakva izjava!!!
  9. Neka igraci gledaju ovu utakmicu i neka im bude u glavi sve , kada bude doslo do finala...nadamo se.
  10. Samo jedan komentar utakmice. Docices Lesore ti u Pionir pred Delije..... kakices ti u gace. ako te do tad neko ne prebije na ulici- sramota sta su sudije dozvolile... Bukvalno oruzana pljacka u trecoj cetvrtini.
  11. 55 primljenih poena u drugom poluvremenu. sta reci. mi smo prvo mesto u ABA izgubili u hrvatskoj posle one sramne utakmice gde su trebali da lete otkazi Ovaj lesor-- kakve ce batine lik da dobije on nije svestan
  12. Po prvi put sam ravnodusan posle poraza od ovih odvratnih lopova prekoputa. Kad se otarasimo od kukolja Ivanovica,Markovica,Lazica,Lazarevica,Mitrovica mi cemo liciti na ekipu koja na plus dvaes melje da dobije plus cetrdest coach Ivanovic , veliko razocarenje.. Izgubiti od Cibone. To nikad necu zaboraviti-
  13. Dva balvana koja ne bi prisla prvom timu da je imalo nekog ko zna kako se dovode igraci,i kako se vrsi selekcija.
  14. to je to. balvani pojedinci. drvna gradja. promasena selekcija ekipe. Ali ovaj fudbaler markovic,ej markovica doveli u ekipu.. ejj markovica... penzionera debelog
  15. kakvi faulovi nedosudjeni auuuuuuuu, ali Mitrovic ahahahahahahahahaha ni zicer ne zna da da dali smo 3 (tri) jebena kosa... strasno
  16. Kakve devojcice imamo u ekipi , nerealno.. Pojedinci 🤮
  17. nece oni izgubiti ni jednu do kraja. opusti se. prvo mesto u aba u regularnom delu osvaja aba ligu. mi smo veceras pokradeni uz brainfartove nasih igraca. ovo je sramota na sta nam lici klupa,vodjenje ekipe nula. lider na terenu ne postoji. SRAMOTA. ZNAO SAM.
  18. ahahahahahahahahahahahahaha kakav faul sviran !!! aahahahahahahahahahahahahahhahahahaa ovo je oruzana pljackaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  19. Ali kakav faul dosudjen na ledeju , presmesno ... bolesno... lopovi
  20. Nema sta , znao sam. Sada ce napraviti seriju i preokrenuti. Osecaj me nikad ne vara. Jednostavno nemamo takve igrace koji mogu da smire situaciju . Udju u paniku i cao. Klupa nam je rak rana.
  21. Mislim da cemo prokockati ovo i izgubiti kao i u Grckoj. Daj boze da gresim
  22. Jedna bruketina bruketinska nevidjena u KK. Nabije te jedna Cibona sa budzetom kao trecina plate Luke Vildoze. Sram da vas bude jednog po jednog.
×
×
  • Create New...