Jump to content

Siki

Član foruma
  • Posts

    660
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Siki

  1. Kad je doček momaka ispred Skupštine?
  2. I ja gledam vec godinama ove fudbalske pizdurine i sise. Ovako odigrati drugo poluvreme gde ti treba pobeda je sramno jadno i vredjanje svake vrste. Mali misevi koje je u Kataru predvodio selektor koji nije znao da li je posao ili dosao. Ovakvu defanzivu jedne profesionalne ekipe nikad nisam video. Bruka i stamota. Mars kuci zasluzeno i nikad ali nikad vise necu gledati jebenufudbalsku reprezentaciju.
  3. Juris preokret sa Maksimovicem I Lukicem kao kreatorima u sredini Mars kuci neznalice. Nemate zivota nemate muda nemate znanja. obicne cavuljage Mars u PM
  4. Vadi ovog jebenog Lukicaaaaa Piksi je zasluzan za plasman ali takodje zasluzan i za ovo blamiranje u grupi.
  5. Zasto je izveo Vlahovica? i koje su uloge steltova Lukica i Zivkovica na terenu?
  6. Neka vas jebu kozojebi kad ste papci. Ko vas jebe
  7. Kontam primicemo petardu. Jer Piksi se pogubio. trebao si da menjas na poluvremenu moj selektore
  8. Smehoteka. E moj Piksi plivas svih 45 min i ti i dalje ne menjas nista i furas istu pricu. Ja zalosniju odbranu nisam vidjao ni u nizim ligama
  9. Zivkovic je na vetrometini em ne zna da se pozicionira em tu treba Vlahovic da pomaze na Rodrigezu
  10. Hahahaha dajte bre idite kuci. ovo je pioniri nivo defanzive i vracanje u defanzivni blok ocajno
  11. Kakva defanziva?Uzas! Raspon izmedju linija ogroman. sredina defanzivno stoji ocajno
  12. Ja sam nekako ubeđen da ćemo ih pojesti večeras i proći grupu. Bio sam skeptik i protiv kamerunaca,zbog tog stava bolji smo,jači smo,lako ćemo. Sa Brazilom se znalo,šta i kako,ali ove sam siguran još od izvlačenja grupa da deremo. Pobediti,prebiti,pojesti,satrati Džaku i drugare,poslati ih kući i proći grupu je sudbina ove grupe fudbalera u Kataru. Osećam to. napred momci,napred Srbija!
  13. Siki

    Tata

    Kaže Želimir da nema ko da upadne.Kako nema? Trifunovića nigde. Anđušića nigde. Glasa nigde. Brodžijanskog nigde.( Dok Lesor povređenog lakta guli 40 min.) Kaže Želimir nema izmena na treningu jbt! Nema izmena Igra sa 4 mala na jednoj strani terena. To je razlog pada ekipe. I za kraj šlag na tortu....kaže Želimir da na treninzima strašno dobro radi mali Tristan i zato je danas dobio priliku: Moraće još da guli da dpobaci do 4:30 min na parketu. 😁
  14. Siki

    Tata

    Opet Ostoja ! A sad......kokice TU ,hladno pivo TU...čeka se..KZŠ Želimira .
  15. Siki

    Tata

    @Cooper kad je pre Lessor i gde izlečio ,po poslednjim informacijma,dobrano sjeban lakat? Zna li se šta? Pitam zbog komšinice Rade,ima sjeban kuk pa da vidi žena kako otići kod tog Lesorovog doce.
  16. Njih uvek serenda. Danas su ih samo vile pronosale protiv mrtvih Belgijanaca. Sad i ovaj šou Španaca im ide na ruku.
  17. Siki

    Tata

    Pratim te jedno vreme i mislim da si stasao .Javi se Mašanu,ja sam garantovao za tebe.
  18. Apsolutno tačno. Ali ono što cenim kod njega je strah i stav malog miša kad se igraju derbiji. Prvo ga je školovao Deda,sad je tu ulogu preuzeo Petrušev i ekipa. Samo neka nastavi u tom maniru.Trebaće nam,ima još derbija da se igra.
  19. Siki

    Tata

    Dok jadni Žeks,najveći Srbin,mora da se muči i radi sa ovim što ima. U rosteru sve sama jeftinoća,isluženi FIBA igrači koji nisu nigde mogli pronaći angažman nego došli zbog Žeksa, da napreduju i da zabodu još neki ugovor bar za 200K. Moj prepošteni i nadasve realni Kupi,jel ti veruješ u sve ovo što pišeš ili je neki vid stida vrsta osećaja koji ti ne preferiraš ili ga nemaš u asortimanu.Reklo bi se da od dolaska Duška jedini prepoznatljivi osećaji u takvih krugovima(Cujić & co i tvoja malenkost) su panika,strah i dezorjentisanost. Do pre dve nedelje bilo sve super,uživanje,disanje punim plućima,dobra sprdnja zajebancija,podsmeh,takođe i doza bahatosti i prepotentnosti. Kad ono međutim! Videvši brisanje patosa SNS milionera u ponedeljak ,kreće plač,očaj,kuknjava,Vučić,država....kme,kme. Kako vas bre nije sramota?! Vučić i država vam platili da igreate EL,doveli vam najtrofejnijeg i ikonu kluba. Sasuli vam milione u budžet.Doveli vam šta je god Žeks hteo.I opet kuknjava i plač. Institucija nema šta!
×
×
  • Create New...