Don Juan Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 10 minutes ago, Perkos2 said: Kad je muka tu je Luka Jović Misliš - Kad je muka tu je Jović Luka 😁 1 minute ago, Урош19 said: Кад је мука ту је Јовић Лука* Just now, Don Juan said: Misliš - Kad je muka tu je Jović Luka 😁 Pesničke duše 😆 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 Ako Hrvatsku spašava Luka muka moźe i ovaj naš da zablista konačno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 Kostic od prvog minuta... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 (edited) 8 hours ago, unagi said: Što bih pljuvali i ako ne prodju, mi kao da uvek igramo završnice velikih takmičenja pa je ovde neki ogromni neuspeh ako ne prodjemo grupu. Pa to i jeste neuspeh jer se ne radi o nekoj Kostarici koja je uvek tu jer nema mnogo dobrih kandidata u njihovim kvalifikacijama (mada su i oni bili u 1/4 finalu) ili Grckoj/Sloveniji/Slovackoj/Islandu koji mozda jednom odu na SP, nego o reprezentaciji zemlje koja uvek propusta EP, ali je skoro uvek na SP (i sada i 2018 i 2010 i 2006) ali se nikada ne moze proci ta grupa. Ja ne znam za evropsku reprezentaciju koja je vise puta ispadala u grupama od Srbije u ovom veku. Edited November 27, 2022 by goldberg 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Sve zavisi i od nacina na koji se ispadne. Nije isto ispasti na gol razliku i igrati rekreativno 3. kolo... videcemo koliko cemo biti blizu/daleko. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 2 hours ago, goldberg said: Ja ne znam za evropsku reprezentaciju koja je vise puta ispadala u grupama od Srbije u ovom veku. Hrvati i mi sa po 3 ispadanja drzimo presto. Dobro oni imaju i to neko finale, ali to im ne racunamo. Pored nas iz Evrope grupu nisu prolazili Slovenci i Poljaci (po 2 pokusaja) i Cesi i Bosanci (1 pokusaj) sve ostale Evropske reprezentacije koje su se pojavljivale na SP u ovom veku su makar jednom prolazile grupu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Bane Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Vazno je ucestvovati, nije vazno pobediti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Sutra nam je (rezultatski) skoro svejedno da li će biti nerešeno ili pobeda od 1 razlike, jer će se u drugom slučaju Brazil - Švajcarska završiti rezultatom 1-0, pa će nam svakako trebati pobeda u poslednjem kolu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Ja sam odmah isto vece video fotografiju sa okacenom shovinistickom zastavom..medjutim,bio sam ubedjen da je photo-shop u pitanju..jer nisam mogao da pojmim da smo toliki glupanderi..ispostavilo se da upravo jesmo. Kurcoberamo se bez pokrica,pa onda na KZN cutimo k'o pickice. Srpski trejdmark poslednjih 35.godina. I naravno,krece poznati scenario kmecanja i plakanja kako nas svi mrze i svi su neopravdano protiv nas. Ne zelim im neuspeh,ali ovo mi je poslednji upis na topiku. Hvala,ali dalje bez mene. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ćira Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Dobijamo Kamerunce jer imamo dosta kvalitetniju ekipu. Protiv Švajbanaca će biti teška tekma a vidim da su vansportske igrice već počele. Možda to i nije toliko loše samo treba dodatno da motiviše naše igrače. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 32 minutes ago, Drug Crni said: Ja sam odmah isto vece video fotografiju sa okacenom shovinistickom zastavom..medjutim,bio sam ubedjen da je photo-shop u pitanju..jer nisam mogao da pojmim da smo toliki glupanderi..ispostavilo se da upravo jesmo. Kurcoberamo se bez pokrica,pa onda na KZN cutimo k'o pickice. Srpski trejdmark poslednjih 35.godina. I naravno,krece poznati scenario kmecanja i plakanja kako nas svi mrze i svi su neopravdano protiv nas. Ne zelim im neuspeh,ali ovo mi je poslednji upis na topiku. Hvala,ali dalje bez mene. Ti si siguran da su ovo postavili fudbaleri Srbije? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Bane Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Eto Japan pobedio Nemacku a izgubio od Kostarike! Dokaz da jedna utakmica ne znaci nista. Ovo je turnirsko takmicenje I treba odigrati korektno sve utakmice. Na kraju ce se pamtiti samo rezultati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Na zastavi je šovinističko tačno šta? 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Zastava nije sovinisticka. Fifa ne voli petljanje politike i kao hoce da sve bude samo sport. A leglo su korupcije i mnoge odluke nemaju veze sa sportom. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ćira Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 1 hour ago, Drug Crni said: Ja sam odmah isto vece video fotografiju sa okacenom shovinistickom zastavom..medjutim,bio sam ubedjen da je photo-shop u pitanju..jer nisam mogao da pojmim da smo toliki glupanderi..ispostavilo se da upravo jesmo. Kurcoberamo se bez pokrica,pa onda na KZN cutimo k'o pickice. Srpski trejdmark poslednjih 35.godina. I naravno,krece poznati scenario kmecanja i plakanja kako nas svi mrze i svi su neopravdano protiv nas. Ne zelim im neuspeh,ali ovo mi je poslednji upis na topiku. Hvala,ali dalje bez mene. Na zastavi nema ničega sovinistickog. Jedini šovinizam koji ja ovde vidim je autošovinizam koji u tvom upisu provejava. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 autosovinizam ne postoji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 7 minutes ago, McLeod said: autosovinizam ne postoji. Niti autosovinizam postoji niti je zastava sovinisticka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 8 minutes ago, McLeod said: autosovinizam ne postoji. Onda ne postoji ni šovinizam Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 (edited) 1 minute ago, Perkos2 said: Onda ne postoji ni šovinizam Sovinizam postoji,nemojmo ici u krajnost, ali ova zastava veze sa sovinizmom nema. Edited November 27, 2022 by MilošVB Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 3 minutes ago, Perkos2 said: Onda ne postoji ni šovinizam Ne, sovinizam itekako postoji. Autosovinizam je besmislena kovanica po definiciji. A polazi od besmislene premise automatske identifikacije slucajnog rodjenja na nekoj teritoriji sa njenom imaginarnom interpretacijom nametnutom od strane neke grupe. Da postoji, da je stvaran i da "tako treba" ljudi nikada ne da ne bi izasli iz pecina, nego ne bi sisli sa drveta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 26 minutes ago, MilošVB said: Sovinizam postoji,nemojmo ici u krajnost, ali ova zastava veze sa sovinizmom nema. To je bio odgovor na apsolutnu tvrdnju ničim potkrepljenu da autošovinizam ne postoji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Potkrepljena vrlo razlozno i neoborivo, zbog cega se i ignorise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 (edited) Izgleda da ćemo biti kompletni... Edited November 27, 2022 by Issey 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Da, svi su izgurali trening. Ajd sa srećom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Samo da nas ne sjebu temperatura i visoka trava. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts