Darko Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 4 minutes ago, DameTime said: Nemam problem s tim, izvolte u salonu Samo stavi u spojler huehue Be careful what you wish for ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 (edited) 1 hour ago, Miki28 said: Sto se tice filma, mislim da je i bolje sto ga nisu prikazali. Previse upecatljiva faca koja bi i skrenula paznju sa teme filma sa nekim glumcem koji bi u najboljem slucaju mozda u nekim obrisima podsjecao na MJ-a. Svakako i ovako za mene odlican film. sta znam, to bih rekao i za karima i medjika...pa opet mislim da su ona dvojica u winning time odradila vrlo dobar posao, a i fizicki lice Edited June 11, 2023 by NikadProtivKaline Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 11, 2023 Author Share Posted June 11, 2023 (edited) 20 minutes ago, NikadProtivKaline said: sta znam, to bih rekao i za karima i medjika...pa opet mislim da su ona dvojica u winning time odradila vrlo dobar posao, a i fizicki lice Pa to je bilo oko pocetka dinastije Lejkersa i kako se gradila ta ekipa od Dr Jerry Bussa preko Jerry Westa tako da je normalno da su prikazani Kareem i Magic koji su bili oni od kojih je sve pocinjalo i zavrsavalo😀. Air je film o putu Nike i stvaranju brenda AIR Jordan i ljudima koji su na tome radili. Mislim da bi samo pojavljivanje MJ zasijenilo poentu filma a to je vjera u produkt, rizik da uloze toliko u neprovjereno ime u trenutku kada jedna kompanija Converse drzi monopol na tom trzistu i cuveni dvojac Magic-Bird kao glavna lica pa onda ulogu majke MJ u istorijskom deal-u koji je danas toliko zastupljen. Uz duzno postovanje Magica i Kareema koji su Lejkeri, ikone ali MJ je jedini od svih njih koji ke prevazisao kosarku, koji je vece ime od same kosarke tako da mi je razumljivo da nisu htjeli njega da prikazu. Edited June 11, 2023 by Miki28 typo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 1 hour ago, Darko said: Nemoj da ja sada počnem da kačim svoje topless slike na forumu. A kada me optužite za seksualizaciju, ima da vas prozivam za seksizam Spoiler 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 Air je odličan film. Inače kad sam ga pogledao bio sam u fazonu - jedva čekam da ovakvi filmovi počnu da se snimaju za Lebrona. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 taman moze i da glumi mada bi meni bilo vrj da giannis glumi lebrona a tristan thompson bude dubler za opasne scene, kod padova. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 11, 2023 Author Share Posted June 11, 2023 9 minutes ago, Sector said: Air je odličan film. Inače kad sam ga pogledao bio sam u fazonu - jedva čekam da ovakvi filmovi počnu da se snimaju za Lebrona. Hoce sigurno. Tema: kako stvarati supertimove, biti sve i svasta u ekipi i prelaziti iz ekipe u ekipu i ostavljati puatos za sobom😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 2 minutes ago, uini said: taman moze i da glumi mada bi meni bilo vrj da giannis glumi lebrona a tristan thompson bude dubler za opasne scene, kod padova. Spoiler Ne mora da glumi Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 10 minutes ago, Sector said: Air je odličan film. Inače kad sam ga pogledao bio sam u fazonu - jedva čekam da ovakvi filmovi počnu da se snimaju za Lebrona. Mada Badi osvojio prvenstvo sam, nisu mu trebali supertimovi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 Neverovatno kako bronseksualci uspevaju da ga proguraju na svaku stranicu teme, a igra se finale i potpuno je abitan trenutno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 (edited) Pa kad navijačka grupa Konji zabušava, naravno da će svi da proguraju svoje agende. Desetobojci i Bronseksualci rade punom parom, iako je drugopomenuta grupa značajno oslabljena neprisustvom dva glavna člana. Edited June 11, 2023 by DameTime spajanje upisa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 I KCP-u pokazuje da nabaci na Gordona 12 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 10 minutes ago, Green23 said: I KCP-u pokazuje da nabaci na Gordona sva ljepota košarke u 48 sekundi 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 Joj, ja se vec nalozio, a tekma tek sutra 😭 Moracu energiju da prebacim na navijanje za onog zagradjivaca spomenika 😔 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 11 minutes ago, Beonegro said: sva ljepota košarke u 48 sekundi kako je djoker automatik kod ovakvih stvari + vodi racuna da i svi ostali budu tamo gde treba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 Doduše, ovo stvarno nije fer kako Nikola šutira za 3 u PO, čovjek u napadu ima sve, i onda još sa solidnih 35% u sezoni ode na skoro 50%, sa takvim šutem ga ni dva igrača ne bi sačuvala. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 mozda lupam grdno ali mislim da je pre finala imao preko 60% za 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 У плеј оф каријери је на 41.3% невероватно 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 2 minutes ago, uini said: mozda lupam grdno ali mislim da je pre finala imao preko 60% za 3 U finalu za sada 7/16, u PO ukupno 34/73, u kontinuitetu zlikovački procenti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 17 hours ago, Barkley#34 said: Ovo objašnjava zašto je Monte trejdovan. Setio sam se drugog - Gary Harris. Pajz sad..i on je trejdovan..tako da tvoja teorija dobija još više na snazi 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 Podkast snimljen pre početka ove sezone, pa ko hoće da posluša Rajakovića 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 Kad neki laik pita: Ko je sad pa taj Rajakovic? Najbolji odgovor je sazet u onom tvitu: 'He emerged out of exhaustive process...' Link to comment Share on other sites More sharing options...
displejnejm Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 1 hour ago, Olosh iz Junkovca said: Ko je sad pa taj Rajakovic? Darko? Sounds like a villain. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts